1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. vecoki

Posts by vecoki

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• vecoki
    • April 29, 2024 at 1:28 PM

evo seebiz prenio sumarum izvješća

Končar: Neto dobit utrostručena u prvom kvartalu
    ZAGREB - Nakon četvrte uzastopne rekordne godine po pitanju prihoda, dobiti, profitne marže i novougovorenih poslova, KONČAR je trend rasta u svim poslovnim…
    www.seebiz.eu
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• vecoki
    • March 20, 2024 at 1:31 PM
    Quote from mesetar

Cijena je već porasla za 3 EUR (s 27 na 30), tako da je dividenda već dobrano u cijeni.

a dobro izvješće?

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• vecoki
    • March 13, 2024 at 11:09 AM

budući da je sljedeći tjedan izglasavanje o dividendi, koja su vaša očekivanja?

jel mislite da li može biti i 1,5 eura po dionici, ili je to preoptimistično?

• Porez na kapitalnu dobit

• vecoki
    • February 3, 2024 at 7:31 PM

Hvala Vam kolega, imam potrebnu dokumentaciju

• vecoki
    • February 3, 2024 at 6:24 PM

Poštovani kolege!

Može samo mi netko potvrditi za što mislim da sam u pravu.

Prošle godine sam ostvario dobit trgujući dionicama na ZSE, a trgovanjem kriptovalutama sam ostvario gubitak(sva trgovina i jednog i drugog se odnosi na 2023.g.). Jel tako da tu dobit imam pravo umanjiti za taj kapitalni gubitak od kriptovaluta u poreznoj prijavi?

Unaprijed se zahvaljujem!

• vecoki
    • November 5, 2023 at 6:09 PM

tada kada sam ju aktivirao prije 3 godine da ne mogu osobno više prijaviti za tu godinu porez na kapitalnu dobit

• vecoki
    • November 5, 2023 at 5:27 PM

Hvala Vam kolege!

Sada sam nakon dugog vremena išao na e-poreznu putem e-građanin, i imam opciju ulaz ili odregristraciju. Dali ako odem na odregristraciju, to znači da "ukidam" e-poreznu, i onda mogu klasičnim putem odlaskom u poreznu upravu prijaviti porez na kapitalnu dobit?

Molim ako netko zna dali je to tako, ili zna neki drugi način kako ukinuti e-poreznu, inače mi je služila samo tu jednu godinu za prijavu poreza na kapitalnu dobit, hvala!

• vecoki
    • November 5, 2023 at 12:52 PM

Poštovani kolege molim za pomoć!

Znam da je još daleko veljača za prijavu poreza, ali ja se volim unaprijed pripremiti.

Ovako, prije 3 godine slučajno sam aktivirao E poreznu, i moram priznati jako sam se namučio da preko njih popunim Jop obrazac, koji nije isti kao kod agram brokera. Postajala je mogućnost učitaj Jop obrazac kao excell datoteku, ali meni je stalno error izbacivao tako da sam sve ručno morao popunjavati. Pitanje; jel netko prijavljivao porez putem e-porezne i kakva je iskustva imao?

Evo ako se neka dobra duša može javiti i objasniti!

Unaprijed se zahvaljujem!

• Što smo danas tržili

• vecoki
    • October 18, 2023 at 5:56 PM

jučer KOEI po 171 većina i jedna trećina po 173

jučer + RIVP po 4,17

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• vecoki
    • August 12, 2023 at 3:16 PM

Jel radi u ponedjeljak burza?

• Što smo danas tržili

• vecoki
    • August 11, 2023 at 1:22 PM
    Quote from Roki
    Quote from vecoki

očito od malih sam među rijetkim ušao sa većom lovom u SPAN

eto prijavljujem kupnju 408 komada SPAN-a po 54.40 eura

Dobar potez, imam previše spana inače bih i ja podebljao poziciju. Dugoročno nema zime.

I ja mislim tako, samo sada smo dobili hrpu trejdera na dionici, pa je kratkoročno moguće da zaronim u minus, ali ipak se nadam da će ova investicija polučiti zaradu!

• Što smo danas tržili

• vecoki
    • August 11, 2023 at 1:00 PM

očito od malih sam među rijetkim ušao sa većom lovom u SPAN

eto prijavljujem kupnju 408 komada SPAN-a po 54.40 eura

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• vecoki
    • August 4, 2023 at 4:11 PM

koje sam ja posljednjih 2 dana izveo gluposti na zse zato što su me svrbljeli prsti, predivan portfelj imao, naravno sve prodao po najnižim cijenama, a danas ubacio sve o KODT2, bijesan sam na sebe, nekoć sam bio ozbiljan investitor. Bolje da trader više ne otvaram, jer bojim se da sve opet ne ponovim

Ugodan vikend ekipo!

• vecoki
    • July 28, 2023 at 1:03 PM

Ovo iznosim samo svoje mišljenje; definitvno palac gore za izvješće, sama uprava se očitala za jednokratne stavke koje su "poružnile" izvješće

I ne bih se složio da nas vuče samo KODT-ovi rezultati, prošli tjedan na dnevniku je bilo o isporuci prvog končarevog vlaka, i spominjalo se da najveće kapitalno ulaganje nakon autocesta u povijesti su željeznice, i spominjalo se koliko novih bi naručili, neću stavljat brojku jer se iskreno ne sjećam

Eto, ovo je moj osobni mali osvrt

• Što smo danas tržili

• vecoki
    • July 27, 2023 at 1:21 PM

+KOEI po 170 eura

• Što smo danas tržili

• vecoki
    • July 26, 2023 at 3:04 PM

+ERNT danas

jučer minus Podravka

• PODR (Podravka d.d.)

• vecoki
    • July 17, 2023 at 7:40 PM

COI-PODR-ed3daf1223b8dedd4cd933c45262efa8 (1).pdf

Baš me zanima jel će sutra pustiti izvještaj

• vecoki
    • July 10, 2023 at 6:59 PM

I meni je sjela!

Eh kada bi CERP, maknuo šapu sa pritiskom na prodaju, mislim da bi bili na nekim drugim razinama, ali to je samo moje skromno mišljenje.

Užasno sam nestrpljiv vidjeti 2 kvartal, ali već je bilo bombastičnih kvartala, ali cijena ni makac, makar prije 2 tjedna je bila živnula kupnja, ostati i nadati se boljem

• vecoki
    • July 8, 2023 at 3:08 PM

Hvala kolega na info!

• vecoki
    • June 28, 2023 at 1:26 PM

Poštovani !

Dali isplata dividende ide preko SKDD-a ili trebam dostaviti podatke Končaru?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt