1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. abraham

Posts by abraham

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

• abraham
    • February 5, 2025 at 3:30 PM
    Quote from Zvjezdani

GOTOVO JE!

Što ste kupili povoljno, kupili ste.

Ispod 10, sumnjam da idemo.
    To je bio cjenovni eksces, za kojeg se nadam da ste dobro iskoristili.

Nudilo se!

Ne možete reći da nije. :)

P.S.
    Što mislite koliko će nam trebati vremena do targetirane cijene od 12,5€, koliko predviđaju u Erste banci?
    :)

Display More

brzo vrlo brzo;)

Quote from Zvjezdani

Ne treba nam Bakić za to.
    Znamo i sami izračunati njegov (P*B)*(P*S) omjer.
    Inače on je za ADPL daleko najmanji tj. najpovoljniji pokazatelj za kupnju od svih sastavnica CROBEX-a.

ma on se bavi turističkima a koliko mi se čini i njih če opstruirat potrošači kao i trgovine ...nabili cjene ajme konkurencija je puno povoljnija mora i to na naplatu doć

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• abraham
    • September 12, 2024 at 2:05 PM

Vrijednost dionice se topi polako ali sigurno i temeljito 😱

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• abraham
    • August 9, 2024 at 7:03 AM
    Quote from vitoo
    Quote from abraham

Dok ne budu dokovi stavljeni u funkciju obujmom i prihodom ih čekaju samo mali poslovi. S obzirom na ulaganja dolazi do zastoja i smanjenja poslova samim tim i prihoda tako da do jače pozitive ima još ohohoho

Znači , Vi se nadate , da če cjena ostati na ovim

razinama , uz sva ta kakva takva , sklepana

očekivanja ??

Ha , sretno

Cijena u zadnjih godinu dana još uvijek skoro deset posto niža. Dobra vijest bi bila recimo kupnja 3. maja to bi moglo potaknuti rast sve drugo meni se čini muvanje oko ovih cijena. Da rade dobro rade no tu su prihodi mali samim tim i dobiti...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• abraham
    • August 2, 2024 at 10:08 PM

Iako nitko ne govori o političkoj destabilizaciji u svijetu i mogućoj eskalaciji sukoba na bliskom istoku ja mislim da to ima veliki utjecaj na ovako veliki minus na burzama diljem svijeta. Nadajmo se manjoj eskalaciji 🤔🤔🤔u suprotnom ovo je kamilica šta nam slijedi🫣

• abraham
    • July 19, 2024 at 11:47 AM
    Quote from vitoo

Tehnički gledano, graf Lenca , ima čvrsti suport line još od 2021:

A mogao bi uskoro povući , malo po malo gore

Na osnovu svih novih investicija

Dok ne budu dokovi stavljeni u funkciju obujmom i prihodom ih čekaju samo mali poslovi. S obzirom na ulaganja dolazi do zastoja i smanjenja poslova samim tim i prihoda tako da do jače pozitive ima još ohohoho

• abraham
    • July 19, 2024 at 11:41 AM

a i na tu se dionicu već paučina uhvatila

• abraham
    • July 18, 2024 at 12:53 PM
    Quote from abraham

svatko normalan u podravci, končaru, spanu. Valjda jedino ja u adpl, vlen, kutjevo;(lud već

Izgleda da me netko čuo 😜

• abraham
    • July 17, 2024 at 11:24 AM

Kad će KTJV 😜

• PODR (Podravka d.d.)

• abraham
    • July 16, 2024 at 2:03 PM
    U Varaždinu otvoren Podravkin pogon za preradu rajčice u koji je uloženo 13 milijuna eura
    ‘Ta investicija nije samo zamjena stare linije za novu, već je povezana s povećanjem poljoprivredne proizvodnje za Podravkine potrebe i širenjem mreže…
    novac.jutarnji.hr

Pored koječega još malo koječega 😮

• abraham
    • July 15, 2024 at 3:22 PM
    Quote from damirbela123

nemoj tako...ako te tješi ima nas još :)

dosta je lakše moram priznati^^

• abraham
    • July 15, 2024 at 2:45 PM

svatko normalan u podravci, končaru, spanu. Valjda jedino ja u adpl, vlen, kutjevo;(lud već

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• abraham
    • July 15, 2024 at 2:18 PM

čemu ovaj konstantan pad dionice i gdje mu je kraj...:huh:

• PODR (Podravka d.d.)

• abraham
    • July 12, 2024 at 10:38 AM

Nije da branim stvarno je dobro da ima što manje politike u svemu. Međutim nije mi ni ovaj MađarskoRuski obrazac ogledni primjerak kapitalizma i slobodne trgovine...

• PODR (Podravka d.d.)

• abraham
    • July 10, 2024 at 9:59 PM
    Quote from damiruka

PV kaže kako HPS ( fond koji drži obveznice 1,2 mlrd eura) odlučuje tko će biti kupac. Po natpisima to su Mađari, a ne Podravka . Znat će se kroz koji tjedan

Stručnjaci: Bitno je da agrobiznis Fortenove ostane u hrvatskim rukama
    Fortenovu čeka završetak preuzimanja njena poljoprivrednog segmenta koji uključuju Belje, Vupik i PIK Vinkovce, a koji zajedno obrađuju više od 30 tisuća…
    www.vecernji.hr

Neznam ali bilo bi jednako opasno i neodgovorno kao da su je ostavili u Ruskom vlasništvu da ne idem u detalje

• PODR (Podravka d.d.)

• abraham
    • July 10, 2024 at 3:44 PM
    Quote from Lynx

To ovisi o cijeni (diže li vrijednost kompanije ili ne). Nažalost te podatke nemamo. Moramo se strpjeti još malo.

Činjenica je da je Podravka spremna za malo anorganskog rasta i da bi ovdje moglo biti neke sinergije, pa ako su dali ponudu po razumnoj cijeni bilo bi dobro da je prošla. U suprotnom ne-prolazak ponude bi bio razlog za veselje.

Tako da tko zna što današnji kupci točno znaju/špekuliraju. I prolazak i neprolazak ponude mogu biti razlog za veselje. Ovisi o detaljima.

može i tako

• PODR (Podravka d.d.)

• abraham
    • July 10, 2024 at 3:09 PM

kontam da su ljudi uvjereni u kupnju podravke poljuprivrednog portfelj fortenove

a to značajno diže vrijednost kompanije

• KTJV (Kutjevo d.d.)

• abraham
    • July 3, 2024 at 4:08 PM

Dionica koja uopće nije interesantna tržištu. Rekao bih dosadna, imam nešto malo a kao i da nemam. Bačene u čošak i skupljaju prašinu u minusu nekih 20 % ma tuga živa

• abraham
    • May 3, 2024 at 12:43 PM
    Prva faza prodaje "3. maja". Palumbo bi u riječkom škveru gradio trupove brodova od 50 metara - Novi list
    Od sedam pristiglih iskaza interesa za kupnju novog »3. maja«, odnosno sadašnje tvrtke kćeri riječkog brodogradilišta, mogućnost pregleda poslovne…
    www.novilist.hr

Talijani zauzimaju Istru

• abraham
    • April 18, 2024 at 2:26 PM

Ne pomaže njima ništa...

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• abraham
    • March 25, 2024 at 3:39 PM

ovdje su dioničari toliko opustošeni da im ovakve info ništa neznače....povjerenje nula

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt