Vrijednost dionice se topi polako ali sigurno i temeljito 😱
Posts by abraham
-
-
Dok ne budu dokovi stavljeni u funkciju obujmom i prihodom ih čekaju samo mali poslovi. S obzirom na ulaganja dolazi do zastoja i smanjenja poslova samim tim i prihoda tako da do jače pozitive ima još ohohoho
Znači , Vi se nadate , da če cjena ostati na ovim
razinama , uz sva ta kakva takva , sklepana
očekivanja ??
Ha , sretno
Cijena u zadnjih godinu dana još uvijek skoro deset posto niža. Dobra vijest bi bila recimo kupnja 3. maja to bi moglo potaknuti rast sve drugo meni se čini muvanje oko ovih cijena. Da rade dobro rade no tu su prihodi mali samim tim i dobiti...
-
Iako nitko ne govori o političkoj destabilizaciji u svijetu i mogućoj eskalaciji sukoba na bliskom istoku ja mislim da to ima veliki utjecaj na ovako veliki minus na burzama diljem svijeta. Nadajmo se manjoj eskalaciji 🤔🤔🤔u suprotnom ovo je kamilica šta nam slijedi🫣
-
Tehnički gledano, graf Lenca , ima čvrsti suport line još od 2021:
A mogao bi uskoro povući , malo po malo gore
Na osnovu svih novih investicija
Dok ne budu dokovi stavljeni u funkciju obujmom i prihodom ih čekaju samo mali poslovi. S obzirom na ulaganja dolazi do zastoja i smanjenja poslova samim tim i prihoda tako da do jače pozitive ima još ohohoho
-
a i na tu se dionicu već paučina uhvatila
-
svatko normalan u podravci, končaru, spanu. Valjda jedino ja u adpl, vlen, kutjevolud već
Izgleda da me netko čuo 😜
-
-
U Varaždinu otvoren Podravkin pogon za preradu rajčice u koji je uloženo 13 milijuna eura‘Ta investicija nije samo zamjena stare linije za novu, već je povezana s povećanjem poljoprivredne proizvodnje za Podravkine potrebe i širenjem mreže…novac.jutarnji.hr
Pored koječega još malo koječega 😮
-
nemoj tako...ako te tješi ima nas još
dosta je lakše moram priznati
-
svatko normalan u podravci, končaru, spanu. Valjda jedino ja u adpl, vlen, kutjevolud već
-
čemu ovaj konstantan pad dionice i gdje mu je kraj...
-
Nije da branim stvarno je dobro da ima što manje politike u svemu. Međutim nije mi ni ovaj MađarskoRuski obrazac ogledni primjerak kapitalizma i slobodne trgovine...
-
PV kaže kako HPS ( fond koji drži obveznice 1,2 mlrd eura) odlučuje tko će biti kupac. Po natpisima to su Mađari, a ne Podravka . Znat će se kroz koji tjedan
Stručnjaci: Bitno je da agrobiznis Fortenove ostane u hrvatskim rukamaFortenovu čeka završetak preuzimanja njena poljoprivrednog segmenta koji uključuju Belje, Vupik i PIK Vinkovce, a koji zajedno obrađuju više od 30 tisuća…www.vecernji.hrNeznam ali bilo bi jednako opasno i neodgovorno kao da su je ostavili u Ruskom vlasništvu da ne idem u detalje
-
To ovisi o cijeni (diže li vrijednost kompanije ili ne). Nažalost te podatke nemamo. Moramo se strpjeti još malo.
Činjenica je da je Podravka spremna za malo anorganskog rasta i da bi ovdje moglo biti neke sinergije, pa ako su dali ponudu po razumnoj cijeni bilo bi dobro da je prošla. U suprotnom ne-prolazak ponude bi bio razlog za veselje.
Tako da tko zna što današnji kupci točno znaju/špekuliraju. I prolazak i neprolazak ponude mogu biti razlog za veselje. Ovisi o detaljima.može i tako
-
kontam da su ljudi uvjereni u kupnju podravke poljuprivrednog portfelj fortenove
a to značajno diže vrijednost kompanije
-
Dionica koja uopće nije interesantna tržištu. Rekao bih dosadna, imam nešto malo a kao i da nemam. Bačene u čošak i skupljaju prašinu u minusu nekih 20 % ma tuga živa
-
Prva faza prodaje "3. maja". Palumbo bi u riječkom škveru gradio trupove brodova od 50 metara - Novi listOd sedam pristiglih iskaza interesa za kupnju novog »3. maja«, odnosno sadašnje tvrtke kćeri riječkog brodogradilišta, mogućnost pregleda poslovne…www.novilist.hr
Talijani zauzimaju Istru
-
Ne pomaže njima ništa...
-
ovdje su dioničari toliko opustošeni da im ovakve info ništa neznače....povjerenje nula
-
Napokon se malo trza dionica.
mala riba