Biti će kako kaže debeli Pavo. Ovaj Radić može kmečat koliko hoće...ako veliki šef kaže da mu liže cipele, ovaj će to napraviti...
Posts by tenchi0110
-
-
Pisao si ti i za vlen na 3 eura pa eto nas....a jel vices za kodt da je na fresh ath?
-
Zašto izaći uz odlične fundamente ?
Šta bi vi htjeli ?
Htjeli bi kupiti jeftinije ili samo šire opće crnilo....
-
Držim, držim da se ne za*erem kad vidim za koliko voze...
Dobro da je Gorko, pardon Slano trenutno u floti od HBC-a pa oni voze sa minusom...
Veselo....
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Znači, ako dobro vidim brod od ATPL AP Slano vozi za 8500$...a brakeven je koliko ono...zna li netko...
Čitajte sa razumijevanjem....ako je vjerovati HBC-u, Slano vozi za njih tako da oni cepaju 8500 a ATPL koliko su već prije ugovorili sa njima
-
Last 5 years Capes TA was exactly at 30k (+/-) mid July.
Drž te gaće............
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Držim, držim da se ne za*erem kad vidim za koliko voze...
Dobro da je Gorko, pardon Slano trenutno u floti od HBC-a pa oni voze sa minusom...
Veselo....
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Malo o turistima
Milan Horvat on LinkedIn: #fima #izazovinvestiranja #capital #marketsUlaskom u Schengenski prostor EU i zonu Eura hrvatski se turizam trajno pozicionirao unutar zajednice najrazvijenijih europskih država te slijedom toga…www.linkedin.com -
Ja stvarno nikad nisam pratio RIVP, jednostavno nisam imao turiste u fokusu. Da ne dužim, sad mi je zapeo za oko i htio bih svoj portfelj obogatiti s RIVPom i dići ga na nekih pristojnih 10-15%. Volio bih da me netko od vas upućenijih malo usmjeri, koji su vaši stavovi o dionici, Čini se da imaju dobru upravu i dobru viziju. Kakva im je dividendna politika? Vidim da su dividende nemale, zadnja preko 4%, al nema mi logike da isplate više nego što zarade, p/e je oko 30. Otkud onda tako velika dividenda? Jesu je podebljali da malo "nadoknade" neisplatu tijekom korone ili u čemu je kvaka. Što očekivati od sljedeće dividende ako prihodi ove sezone odu 10% gore, a dobit za npr 5%?
Ja konstantno nadokupljujem kako pada...nakon ljeta ćemo vidjeti da li griješim
-
Mora da se AP Slano zabilo u građevinsku jamu na Batali
-
Nema dividende jer Pavo hoće prodati za što veću lovu kako bi utukao pare u Fortenovu.
Ovo što Bubalo lupenda su gluposti i ne treba vjerovati tome kriminalcu
-
Evo sam još ovo pa možda još ovo..hajde više di su te rakete?!
-
Da akvizirat ce Fortenovu
-
Cijeli tjedan samo ovo čekam, već imam kikiriki i kokice na stolu
Ja sam pripremio maramice i alkohol. Žestoko i šampanjac...ovisi kakvo će biti izvješće
-
ajd dečki pročitajte malo .pdf
šta piše osim teške puške, pada dobiti i mizerne dividende a cijena u nebu.......više od min. vremena nemam za ovakve halucinacije.....
Al za negativu uvijek imate vremena hahah
-
Balric Dry Index 1581 points
možemo komotno napisati balRIP dry index jer rone i pmax i smax i hendiji
-
Malo RIVP cijena moze samo gore!
također još malo rivp
-
Danas bi trebalo izaći izvješće za Q1, ne znam ni sam što očekivati iskreno. Kuburim s ovom dionicom, baš imamo love-hate odnos
Prestao sam očekivati išta dobro...kolega koji tamo radi kaže da ako pitaš upravu da je posluju nikad bolje dok s druge strane režu troškove i škrtare na povišicama al da poslova ima puno.
Mislio sam dokupljivat ali na kraju odustao tako da držim do daljnjeg. jbg
-
Gdje je nestala prodaja na SPAN-u?
Kolege, ima li neki info?
Možda ljudi gledaju rezultate microsofta, mete, googla i sl pa kalkuliraju...
Milan Horvat on LinkedIn: Nakon objave Microsoftove dionice porasle su 7,24% zahvaljujući dobrim…Nakon objave Microsoftove dionice porasle su 7,24% zahvaljujući dobrim rezultatima u prvom kvartalu ove godine. Azure, poslovanja u oblaku povećalo je prihode…www.linkedin.com -
Ta stranica su procjene.
Ovisi naravno u na kojoj ruti vozi tanker. Sada se iz izvješća vidi i koju dobit je ostvario.
Aha.. ja sam onda krivo shvatio da je to kao legit cijena ugovora. Barem se tako na forumu u to vrijeme predstavljalo. Mea culpa
-
To su spot vozarine za te tankere u datom trenutku.
Ne voze svi tankeri po tim cijenama, pogotovo ne cijeli kvartal
A i TCE se dobiva tako da se od spot vozarina oduzme trošak goriva.
Zar nije ovo kolega Jasko stavio?
PostRE: ULPL (Alpha Adriatic d.d.)
Bit će tu napeto samo da vozarine potraju koju godinu ..............The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. jaskoMarch 21, 2023 at 11:27 AM PostRE: ULPL (Alpha Adriatic d.d.)
Prelazak komercijalne eksploatacije broda Verige na spot tržištu u periodu dobrog marketa omogućit će Društvu ostvarenje ekstra prihoda u tankerskom segmentu........... …jaskoMarch 6, 2023 at 11:54 AM -
Vozarine za bulkere su bile loše u siječnju i veljači. Mene rezultat bulkera nije iznenadio.
Rezultat Verige je ok. Isto je očekivani. Moglo je i bolje, ali ok.
Drugi kvartali budu bolji od ovoga.
Pa šta nije Verige vozio za 100k/d ili tak neke astronomske iznose?