-atpl završio jedan zaostali nalog od petka, možda sada najbolje sve dati u neku banku, ali koju, slaba kamata, dividende nema, možda najbolje čarapica, ide zima
Slažem se, u banku Zaba-r-a
-atpl završio jedan zaostali nalog od petka, možda sada najbolje sve dati u neku banku, ali koju, slaba kamata, dividende nema, možda najbolje čarapica, ide zima
Slažem se, u banku Zaba-r-a
Kod Medike je drugačija situacija. Zbog dugova države uprava fingira da ne želi divku jer eto nema love, a onda na skupštini većinski zatraži i redovito prođe.
Moguća je i ovde takva situacija, uprava fingira zabrinutost zbog corna krize, u u kvaratnom izvješću su to napomenuli da ne mogu predvidjeti tok corona krize i da imaju jaku likvidosnu poziciju onda na skupštini ide protuprijedlog za isplatu divke i isti se izglasa.
Ne bih baš tako analogiju vukao. Mislim da se treba pomiriti s tim da divke nema i okrenut se idućoj godini. Tim više što je dobit ove je godine dobit i veća nego lani. Imaju priliku nas sve nagraditi sa zaostacima
Mislim da je isto bilo i kod medike išao je skupštini protuprijedlog i isplaćena divka, al mislim da ovo nije u skladu sa dobrim poslovnim običajima da se nagrađuje nadzorni odbor a nedaje divke
Kod Medike je drugačija situacija. Zbog dugova države uprava fingira da ne želi divku jer eto nema love, a onda na skupštini većinski zatraži i redovito prođe.
Ja kupujem u ovome padu, prosjek za sad 63 kn. Nije da propada firma, samo nema divke. Dno bi cijena trebala nać na 60-61 kn.
Pa kaj čeka ovaj na Zabi, što se ne prosipa po bidu...
Zaba buy, buy, buy...
Ne bojite se ovih katastrofičara vezano za švicarac?
Zbog njih sam i dobio danas s popustom
Zaba buy, buy, buy...
O Spanu, ali ustvari o svemu. Da ne zaboravimo gdje živimo.
Bilo bi poželjno zatvorit iznad 660 kn. A onda iduća dva tjedna su ključna
Ajde čini se da je krenulo tu...
Vrag od burze, i 4 kn......... imala sam nalog na 628 kn, i nije iscurila.
Podravka
A ja otišla spavati.
Uvijek me nešto zatekne dok spavam
Ma kolegice bez nervoze, pa Calderon de la Barca je rekao da zivot ni nije nista drugo nego samo san😉
Display MoreAjde polako.
Misili ste nešto na brzinu okrenuti, a ?
Meni se pak čini da Podravka ima Market Maker-a, i da taj drži ljestvicu na određenoj fibo razini, u retracementu ovog lega
Suviše je školski da bi bilo slučajno, ti nalozi na bidu.
Pa tko ima strpljenja neka ostane u papiru, tko nema Out, makar je probao
meni brzina ništa ne znači, sakupljam cijeli dan, dok se daje niže treba to iskoristiti, upravo sam napunio dnevnu kvotu za petak, možda još pokupim neku siću da zaokružim
I ja ponešto skupljam, samo se nadam da na kraju nece preslana juha.
Podravka interesantna po ovoj cijeni, pa čvaknuo suprotno vjerskim uvjerenjima.
Ja kompletno vani, čekam armagedon. Ostala mi jedna Mdka, pa ako ima zainteresiranih možemo ko Neda Ukraden da se nađemo na pola puta😉
Niš, uđi u ATPL sljedece godine 😉, do tad cu ti ih cuvati
A Mediku mi ne bi pričuvao😉
Dobro, priznajem Atpl, Zabu i Podr ćete mi vjerojatno skuplje prodavat, zato sam ih i sam posljednje prodao. Najviše me brine neizvjesnost, rast kamata i jačanje dolara. Nasdaq je počeo kliziti, iduće su kripto, pa dionice dolaze na red. Dok je tako čekat ću radije u kešu
Ja kompletno vani, čekam armagedon. Ostala mi jedna Mdka, pa ako ima zainteresiranih možemo ko Neda Ukraden da se nađemo na pola puta😉
Postaje sve zanimljivije tu...
Gogl je na norveškoj burzi od 17.09. sa 99 pao na 86, a danas se vratio na 87.85.
ATPL je sa 492 prosjek 17.09 jučer došla do 494.
Što mi to znamo, a neuki Norvežani ne znaju?
Norveška narodna banka je digla kamatne stope.
Šta nisu danas rekli vratit višak novca s upisa?
Upisan Span na skdd
Po meni pad tek počima...al naravno vrijeme će pokazati.
Bojim se i ja da je tako...
izgleda je ispaljena signalna raketa tijekom vikenda, neki su možda i prespavali
Kvakve veze oni imaju sa nama? (naprimjer:kakve veze oni imaju sa :ADRS, ADPL, ATGR, ARNT, AUHR, JDOS, JDGT, MDKA, PODR, RIVP, SAPN, ZABA, ERNT, HT, KODT, KOTR, LKPC, PVCM?
Isto kao ni sekundarni hipotekarni krediti u SAD-u 2007. ...