izašlo izvješće
dobit 4.7 milja
stanje bilance popravljeno
kupnja se povukla nema trgovanja
Bit će da se spremaju tuči po asku
izašlo izvješće
dobit 4.7 milja
stanje bilance popravljeno
kupnja se povukla nema trgovanja
Bit će da se spremaju tuči po asku
Je li tko čitao taj intervju iz Jutarnjeg u kojem se natuknulo preuzimanje Podravke?
prva prodaja 8000 eura
dividenda , ako pogledamo prošlu godinu za dva mjeseca ?
točan iznos za sad nepoznat.
Uvijek se prijedlog dividende daje direktno na skupštini i izglasa. Nikad ne najave prije zbog toga što moraju kukati da im država duguje lovu, pa se predlaganje dividende ne uklapa u narativ. Dobra je stvar što zbog toga dionica nikad ne padne za iznos dividende poslije.
meni ni dalje nije jasno zasto se stalno prica o squeezu? koji je razlog toga?
jel ima kakvih legitimnih informacija , ili su samo teorije zavjere?
Teorije koje se svako malo perpetuiraju, ali i dalje smo tu👍
Očekivana dobit Zabe veća 130%...
Valja se ugledati na maticu
crobex drugi put na najvećoj razini u zadnjih 13 godina
Jadno.. jer zbog 3 dionice tako ispada
Ja imam druge 3 koje ocito malo utjecu na crobex jer sam na sve 3 u minusu po -60% -20% i -5% i to vec par mjeseci i vise
kolega, koje su to tri ako se smije znat?
Nazovite na 052/ 801-234 i javit ce vam se jedan njezan zenski glasic koji ce vas uputiti sta trebate raditi da dobijete divku.🙂
Rriješio
Jesam prijašnjih godina
Ak ste npr. prošle godine dobili divku i nakon toga prodali sve pa naknadno opet kupili, morate im se opet javiti. Tako je pisano na forumu...
Onda je vjerojatno u tome problem, hvala.
Jeste. Jutros oko 9. pbz
Je li sjela kome dividenda?
Jeste im poslali podatke?
Jesam prijašnjih godina
Je li sjela kome dividenda?
Text umjesto crnog labuda premješten je sa str.TA za Adris i vezan je uz TA zločesti.
Zašto je to učinjeno ne znam.
Da ne će biti novih akvizicija u slijedeće tri godine je izjava u novinama jednog od čelnih ljudi Adrisa. Potražite.
Oprostite nije TA zločini nego zločesti TA za adris
I ja sam imao slične slučajeve, npr. danas napiše kolega da je kupio Podr i Atgr jer sankcije Rusiji neće imati utjecaja na njih, ja mu postam članak gdje piše da su naravo te dvije jedne od najizloženijih i moderator prebaci post. Mene ovaj moderator podjeća na Faktograf. Uređuje teme o kojima pojma nema.
Kupio PODR i ATGR. Prehrana i farmacija neće patiti.
"U Rusiji značajnije aktivnosti kroz predstavništva imaju Podravka (Belupo), Klimaoprema, Atlantic Grupa..."
Pogledala sam Adris.
Sutra mislim da ide na 405 kn. Ako probije na velikom volumenu, jump in
Ameri zatvorili u zelenom, Ukrajina je čini se pala, Biden je izjavio da ne misli slati trupe na bojišnicu i to je to
Nadajmo se
Sutra je petak, sumnjam da će bit velika navala na kupnji. Dug je vikend...
RTX RUB -47% lijepa korekcija. Putin raketirao Moskvu.
Palo bi i više, zablokirali su trgovinu.
Čudi me da nitko još ne spominje Hanfu
Na burzi nema mjesta panici, ali ako krene panika treba paničariti prvi. Ja kompletno out dok se sve rasčisti Ukrajina i monetarna politika.
Lagano se čisti ask. Nakon ovakvog izvješća realan je udar u tehničkih 74 kn.
Neven Vidaković je imao odličan nastup na N1 preporuka za pogledati.
Rijetko iritantan tip
Na Spanu čini se da okreće vjetar. Popunili gap, ojačala kupnja, čekamo izvješće.