Šteta što se ovdje ne pojavi neki "Šaranović" na ovim vozarinama i stavi branu na 60+ eura s jedno 100k komada. Bilo bi perja posvuda.
Posts by Monarch
-
-
HNB: Dobit bankovnog sustava porasla je za 73,2 postoRizici u financijskom sustavu RH u trećem tromjesečju ostali su uglavnom nepromijenjeni, uz nešto nepovoljnije srednjoročne izglede, a među glavnim se rizicima…www.tportal.hr
Tako kaže HNB.
-
... za voditeljicu predlažem Mirtu Šurjak
i Lile za zamjenicu
Ako će AP zvoncem otvarati burzu, slažem se s predloženim voditeljicama, ali mislim da bi glavna piljarica trebala biti MD jer ona ima beskrajne količine paradajza, paprike, ajvara i svega nabrojenog
-
Lijep je dan. Izveli ih na zrak, osunčali ih malo i odvezli
-
Vodeći dioničar posudi 1.2 mil € koja je u gotovo identičnoj vrijednosti minusa Q2 uz kamatu i dionica ode tri i pol posto gore. Jesam li nešto prespavao? Izvanrednu dividendu? Prospekt? BDI od 3500? Ili je to feed-back onog Zloćkinog o živima i mrtvima.
P.S. Imatelj sam dionica ATPL
-
I meni sjelo u ZABI
-
Zašto je Fortenova prodala super profitabilni Konzum u Radničkoj, a ne male neprofitabilne Konzume u malim mjestima ?
I to prijatelju od Vujnovca ?
Mislim da je lako odgovoriti na pitanje. Je li moguće da dijele što valja prije presude iz Washingtona ?
Omaklo im se kao i nama nekada kad pomiješamo ask i bid
-
Jučer je bilo prvo ročište u mom slučaju protiv RH, a vezano uz Agrokor i povezana društva. Kako mi je rekao odvjetnik da je to prvi ili među prvim slučajevima za koje je počelo. Je li još tko od kolega imao ročište?
-
Nije li malo čudno da se uprava INE nije obratila svekolikoj investicijskoj javnosti u stilu: "Obavještavamo ... da trenutna situacija hoće/neće naštetiti poslovanju..."
Isto tako kada su izašli neprovjereni medijski napisi o prodaji ATGR da je odmah sukladno čl. 260. ista ušla u segment promatranja, a za INU ništa ni crtice na ZSE.
I nije li gospodinu ministru Semaforu Filipoviću jedna od glavnih referenci za ministra gospodarstva, kako je sam rekao, bilo članstvo u NO INE?
-
Kolega. Samo sam otvorio link, malo se borio s veličinom slova, popunio i isprintao. Jedino ako ju želite spremiti za uspomenu
-
Ovjerio i poslao. Neka nam je sretno
-
28.7. će biti bitan datum, a 29.7. još bitniji kad saznamo koliko je Q2 zaradio po dionici. Dividenda ili ne. Kolega Lebowski je to već u svom postu naveo
-
Tužio. Hvala kolegi Philidoru još jednom na savjetima
-
Čarobno društvo.
Nešto što mi je vrijedilo cca 300.000 KN, a po njima 0 KN, u ponedjeljak mi vrijedi 459.816 KN, a ipak 0. Jedva čekam koliko će mi vrijediti Belje jer još uvijek obeštećuju branitelje, (de)nacionalizirane i ostale po nominali od 40 KN, možda me iznenade kad ga Operuško proda pa mi dokaže da vrijedi i više kao i Ledo.
Ako budu dobro rasprodali možda mi vrijednost "nule" navuku do milijun kuna.
-
Je li izlazak dva fonda s oko 35000 kom bio buy-signal. Svi na 70 čekali k'o "zapete puške"
Bilo je mogućnosti zarade i ima je još, ali...
Samo ŽZ (čitajte MZ) zna i trejderi, mi ostali ništa navodno ne znamo.
Francuzi, Robić, Pipunić... HBOR. Tisuću je pitanja.
Pisao sam prije više od mjesec dana o HIŠ-u i "tko se nije skrio..." i ostao pesimist za neke. Bio na skupštinama s dosta komada, ali naspram Robića sam bio smiješan.
Treba nam neki novi Peškafondo ili svi njegovi nickovi da najavi nove rakete
Sretno svima
-
Mislim da je ovdje odavno 'prekrcaj' malih od dva fonda i svih onih zasluznih sto su imali dionice i iskrcavali od 500 pa od 300 na dolje, a 0 su ih platili.
Tek kad budemo znali dokle je došlo spajanje HiŠ-a možemo računati na pozitivne vijesti, a već više od godinu dana ništa konkretno osim par izjava ŽZ i obavijestima o blokadi računa i kašnjenju FI i 100-milijunskih minusa. Do tada će biti igra 'tko se nije skrio...'
-
U subotu u 14 sati su me zvali iz OPTE. Prvo neka djevojka (po glasu pretpostavljam studentica), a zatim mi prepustila šefa jer se nisam baš dao uvjeriti da je 186 kn/mj samo za internet jeftino. Uglavnom ponudili mi brda i doline i rekli da će poslati ponudu. No to sve ne bi bilo ništa specijalno jer svakodnevno netko zove i nešto nudi da mi nisu rekli da vide da imam A1 Homebox i da će ga oni preuzeti bez obzira na moj ugovor i obaveze prema A1 ako prijeđem na OPTE. Hvale se HT infrastrukturom, optikom, žicama, brzinom i sve kako ide kad nešto prodaješ...
1. Zvali su u subotu što je očigledno neka borba za korisnike o kojima se priča da su u opadanju (sve već napisano)?
2. Vide Homebox i preuzimaju moje obveze prema A1?
3. Je li to preuzimanje zbog trećeg kupca?
Je li netko imao slično iskustvo?
P.S. Htio sam napisati u OPTE, ali mislim da je prigodnije za Kavanu
-
https://zse.hr/default.aspx?id=97475
Evo obavijesti da će nas obavijestiti
-
Već tri godine ne razlikujemo šećer i Viro/HIŠ.
Za znalce/imatelje?
-