Ma pustite naše trejdere da omaste brk i pojedu nešto.
Oni će opet dizati cijenu.
Ma pustite naše trejdere da omaste brk i pojedu nešto.
Oni će opet dizati cijenu.
Prodaja na 5,34 mi se čini kao dobra kupnja.
Sa većom količinom da se dobro zaraditi, a samo da bi se izbjegao javni bilježnik.
Ništa ne sugeriram, samo zapažam
covid invalidi i vojnici sa fronta koji dolaze na rehabilitaciju će spasiti turizam ove godine.
iako je manje više očekivano,svejedno dođe ko melem na ranu. Pravo otključavanja vrijednosti stiže najavom dividende. Čestitam svima koji su ostali unutra, zaslužili smo to! mirno nam more
U Rusiji se barem sprema vojni udar, to je ono čisto načisto
"Ključ" ili "crveni gumb" za nuklearne bombe nije kao u filmovima. O bacanju bombe ne odlučuje samo jedna osoba. Ako je putin lud, ne znači da tamo nema razumnih. Oni će njega ubrzo likvidirati.
evo jedan dobar tweet za one koji i dalje traže teorije zavjere i opravdavaju agresore:
"There is a certain trpe od person who relishes being the bad guy because it makes them feel unsentimental and clear-sighted. That can be useful sometimes, but it is also the kind of dumbass reflex that ends up with you praising putin for starting a war with ukraine"
Sve te računice su lanjski snijeg, ništa više nije isto . Nego, gledam ovih par brodova voze blizu ili u Rusiji, sta će biti sa tim rutama i ugovorima? , Uprava bi morala obavijestiti burzu o utjeca ima na poslovanje uslijed rata, ker definitivno će ga biti.
Prije ćeš čuti putinove vojne planove od njega samog, nego obavijest o poslovanju uprave Atlantske plovidbe.
Stvari nisu tako komplicirane kako ih se ovdje nastoji prikazati. Zapad je odavno identificirao Rusiju kao prijetnju za nacionalne sigurnosti, sad je to očito s pravom. Uz to, Amerikanci su I prije Kisingera shvatili da takava velika država koja kontrolira euroazijski kontinent predstavlja prijetnju. Ponavljam,njihov glavni geopolitički cilj je tranširanje ruske federacije. S druge strane Putin to shvaća i ima pravo prigovarati. Ali ako agresijom i invazijom pokušavaš dobiti po svome, tu priča završava. Ukrajina, kao nezavisna država, ima pravo željeti se integrirati u zapadnu zajednicu ili vragu pod čizmu, njihov izbor. Također, Rusija je i već otprije okružena nato-m. Siguran sam da postoje neki drugi interni razlozi zašto je ovo rađeno i zašto u ovom trenutku.
nikako na zelenu granu za ADPL
Baš suprotnom mislim, pad Kijeva bi dignuo burze. Ubrzao okončanje. Ili će bit stratište Rusa.
Pad Kijeva neće zaustaviti rat.
Ovo je Ukrajincima bitka za nezavisnost, inače su nova Bjelorusija.
Nitko ne brani Putina. Ako nam se gadi banda duginih boja koja trenutno vlada i uništava Zapadnu civilizaciju, ne znači da smo automatski za njene neprijatelje i "neprijatelje". Svatko normalan je protiv ovog rata i žao mu je običnih ljudi koji će nastradati u njemu. Nitko od kolovođa nije "good guy".
Nema u politici good guya, samo interesi, Ali se zna gdje je granica.
Putin je prešao granicu i svstao se u povijest među ostale gubitnike.
Malo me hvata grč u želucu kad čitam kako opravdavate Putina, jedanko me hvatao prije dvije godine kad su neki branili lockdowne.
Donenki dan sam Putina smatrao inteligentnim diktatorom, koji s pravom diplomatski štiti Rusiju jer se zna koji je krajni strateški geopolitički cilj a to je raskomadanje Ruske federacije.
Ispao je naivan jer su ga navukli na agresiju od koje će na kraju i on sam pasti.
Mogu osvojiti Ukrajinu, zauzeti Kijev i postaviti Lušenka i što onda....?
Iskreno, strahujem za Rusku federaciju.
Iskočio i ponovo ušao u RIVP .Vraćam se ponovo u rov i čekam kako će se stvari odvijati.
Preriskantno mi je danas više kupovati.
Fedu je sjekira upala u med.
plus Plastika na 136
Good job. Ovo je bila dobra prilika za podebljati poziciju. Dugoročno će se sigurno isplatiti...
Problem je što će se ova dionica prodavati i niže i da se rat odmah zaustavi.
Mislim da svjetskog neće biti osim ako kinezi ne napadnu Tajvan. A to bi onda bio pomor na svim burzama.
Tog dijela se i ja plašim....
Ali svejedno čekam na bidu niže na nekoliko pozicija.
Čekam rasplet u kešu.
Nemojte previše paničariti, ipak je ovo ograničeno puškaranje....nadam se.
Negdje 2003-4 ako se dobro sjecam, bio sam na kadeturi na atlantskoj i dosao dopis o kupnji firme i naravno svi pressing da se kupi, nasa firma, nasi brodovi...
I ja upisao nekih 200 dionica (platio nesto iznad 1000 dolara), i zaboravio skroz na njih. 2007 mi dolazi godisnji izvjestaj kad tamo skoro 90 000 eura u dionicama Atlantske. Prodao i otplatio stan na Montovjerni.... Moj pocetak ulaganja 😀
Na pravom mjestu u pravom trenutku.
Jedinstveni primjer na ovom forumu.
Ovdje, na forumu, bi 90% izašlo van na 1009 dolara.