Meni je zanimljivo postupanje Dede. U početku sam mislio da je on ovdje doveden sa zadatkom da pripremi firmu za prodaju Tankerskoj. A na koji način - pa tako da ju na papiru maksimalno obezvrijedi i brzo jeftino proda. U tom duhu je i ona planirana nabavka dva nova tankera koja se baš lijepo uklapaju u flotu TP-a.
Ali šta, zadnjih mjeseci se događa sve suprotno. Prvo sam pomislio da su mu račune pomrsile izuzetno dobre okolnosti na tržišu pa je u takvim okolnostima malo teže takvu firmu obezvrijediti, ali sada nekako vjerujem da Deda stvarno ima sa ovom firmom dobre namjere.
Naime,
- Deda je dosta angažiran u medijima i nagoviješta svijetlu budućnost firme,
- Javno objavi onaj ludilo ugovor o petogodišnjem najmu starog broda za 10M USD prihoda godišnje, i onda još javno konstatira da će firma u tom periodu uprihoditi senzacionalnih 50M USD. Da je cilj obezvrijediti firmu sigurno bi objavio i posebno napomenuo sve moguće eventualne loše/nepovoljne okolnosti tog ugovora... npr. da je vozarina indeksirana, da su u taj iznos uključeni još neki troškovi... ne bi na ZSE dao onako dosta senzacionalističku objavu.
- Naprave ukidanje umanjenja vrijednosti brodova i tako prikažu dobit od dodatnih 60 milijuna kn u prošloj godini.
- ...
Ima još puno ovakvih primjera. Ovo nikako ne izgleda kako da netko želi obezvrijediti firmu i jeftino ju utopiti nekoj HDZ-ovoj ekipi.
Šteta sto nije uspia od HBOR-a izvuci dugorocni kredit bar za polovni bulk kad su propali tankeri.mozda jos prica nije gotova pa se nesto i iskemija-time is money…nekako mi se cini da je deda usporen…negdi gubi vrime ili stvarno ceka da trend okrene za nove narudzbe.
Jače bi izgledali da se uzelo dva polovna i na dugoročni najam dati par brodova zbog stabilnosti zaduzenja
TP mi izgleda po feelingu sve dalje za preuzimanje.
Ima puno potencijala.
Zagrabia san još nesto JDPL na 50-ak ali puno više ATPL u to vrime jer jednostavno mi je draže propustiti zaradu spram boli da me neko izvara a postoji alternativa unutar ZSE.
Optimistican sam i na JDPL i ATPL