Divka ide, od preuzimanja ništa...
Nema tu saznanja, to je tako.
Treba samo pogledat ask.
Divka ide, od preuzimanja ništa...
Nema tu saznanja, to je tako.
Treba samo pogledat ask.
E tako...
+ VLEN po 3,16
Treba samo bit na pravom mjestu u pravo vrijeme. 😆
Kako se stvori bid kad cijena lizne cenera.
Zato mislim da neće ispod.
Ja već potrošio. 😁
Nikad nisam s većim guštom "reinvestirao" divku.
I konobari na moru su osjetili divku od ATPL. 😂 Baš sam bio izdašan s napojnicama.
Nema bida, kako neće padati. Netko je prodao 1000 komada i cijena je roknula.
Osim toga, svi sreću nalaze drugdje, u drugim dionicama.
Ali, ja i dalje mislim ono što je netko rekao ranije - rizik je ne imati ovu dionu u portfelju.
tu samo dividenda pomaze ili prodaja
Često i ja to pomislim...
Ali živim u uvjerenju da je cijena u nekom uptrendu od 2019. godine i sad može samo gore.
Jedino na CKML koristim linijski graf, jer mi svijeće rade prevelik šum.
Ljubičasta linija je povučena odavno, zbog prethodnog probija kanala. Naravno, povučena je paralelno s kanalom, ne bilo kako. Ovih dana je ta linija testirana i bit će jako zanimljivo vidjet hoće li bit probijena. Cijena bi trebala pod hitno ići samo u jednom smjeru - gore... i još gore. 🙂 Jer ljubičasta je opaka boja, cijeno bolje bježi od nje. 😂
Gledajući kumulativno, samo na troškove plaća im je otišli preko 1M eura više u odnosu na prethodno razdoblje.
I imamo skoro 70% veću dobit. Fora, jel..
- HPB
Ove godine sam sve prodao prije velikog rasta, pa reko ajd da HPB ne bude izuzetak. 😁
Malo se zezam, al nije daleko od istine.
Odradio je nalog koji sam zadao prije par mjeseci. Cijena lupa u otpor, bit će zanimljivo vidjet kuda će dalje.
Valjda bude taj mali otpor pregazila
Prođen otpor ko plitki potok... izgleda da će sad cijena ladno prema 200 eura. Al ne vraćam se u dionu.
- HPB
Ove godine sam sve prodao prije velikog rasta, pa reko ajd da HPB ne bude izuzetak. 😁
Malo se zezam, al nije daleko od istine.
Odradio je nalog koji sam zadao prije par mjeseci. Cijena lupa u otpor, bit će zanimljivo vidjet kuda će dalje.
Diona je u uptrendu već godinama.
Apsolutno nema brige da će cijena značajnije propasti, ispod 10 teško, ispod 9 nema šanse.
Fundamentalno i tehnički, teški no brainer.
PS. Prije mjesec i pol dana sam prognozirao ovakav scenarij, eno piše 2 stranice prije. Novopečenim imaocima preporučam da se strpe i ne beru brigu. 😘
i vidjelo se da leti gore. Al nisam htio ispast glupan. 🥴
a ingra
Ingru ne pratim.
Ali ovako na brzaka, da je pratim, prodao bih je prije par dana kad je cijena testirala otpor, odnosno odbila se od gornje linije kanala.
Ne mogu tvrditi da neće probiti kanal, niti da slijedi pad, jednostavno tako trgujem.
Friška figa, umjesto zbora. Bez pogovora.
Rekao mi je nedavno dobronamjerni prijatelj da sam predmet podsmjeha čitavog foruma
Pa sam se odlučila uozbiljiti.
Jer volim se smijati, al' nisam smiješna
Ne znam jel ovo za podsmjeh šala ili za ozbiljno... i nadam se da je šala.
Iako moram priznati da se ja ponekad upravo tako osjećam, pa odustanem od pisanja. Bude mi i žao, jer mi predviđanje bude točno. Evo najsvježije je Podravka... o kako je krasno cijena testirala potporu i vidjelo se da leti gore. Al nisam htio ispast glupan. 🥴
Do prije tjedan dana sam bio uvjeren da će se taj trokut riješiti probijanjem na gore, al više nisam siguran. Zapravo, sad mislim suprotno. 😁
Radi se jednostavno o tome da mi je dobar dio dionica koje pratim propalo ispod potpore i mislim da ćemo počet kliziti prema dolje. Nisam baš presretan trenutnim razvojem situacije.
nekaj se vrlo vrlo čudno događa na zse. masovno se prijavljuju prodaje bankarskih dionica, a upravo se od njih očekuje najveći prinos u slijedećem razdoblju.
valjda tak mora biti.
Loše vijesti iz SAD-a stanjuju živce. Jel to s razlogom, vrijeme će pokazati.
Imam nešto HPB-a i zadnjih dana gledam što prodati, da bih ga dokupio. Graf mi kaže da smo na sigurnom putu za 155 eura i to vrlo skoro.
Ask se gricka polako i sigurno.
Do kraja ljeta smo nadam se na 5 eura.
Prošle ili pretprošle godine je bilo priče o tome koji je to prosjek kada se govori o plaći, pa su počeli izražavati u medijanu. Ali ta priča je brzo utihnula, pa opet ne znamo, iako bi bilo pošteno da znamo koji prosjek je u pitanju.
Baš tako... Danas sam dokupio, nisam izdržao da vidim u kom smjeru će cijena u idućih par dana.
Netko se na 4,37 istovara, kako se količina stanji, on je podeblja.
Nećete je gledati po 09.
Godinama pratim trgovinu CKML i vidi kako se vucara na ovim razinama. Možda kratkotrajno zaroni par centi ispod 10 ali vratit će se opet iznad 10.
Izuzev ovih par dana, riječ je o jednoj od najdosadnijih dionica u povijesti.
I dalje ostajem pri svome da je onaj članak plaćen kako bi netko izašao. Naposljetku, riječ je o nikakvom i trećerazrednom mediju.
HODL
Slažem se u potpunosti.
Jedino, kao što sam rekao ranije, sada je puno ljudi špekulativno ušlo unutra, što je u redu, ali kad vide da se dionica ponaša ko prebijena mačka, i da ništa od te priče o nekakvom preuzimanju, poželjet će izić van i mogli bi srušit cijenu.
Jedini spas je ipak dividenda, pa trgovina opet malo zaživi i vidimo nove vrhove.