Godišnja doza uzbuđenja, eto što je.
Uživaj dok traje, jer neće dugo. .........
Godišnja doza uzbuđenja, eto što je.
Uživaj dok traje, jer neće dugo. .........
Prodaja je bila šuplja cijeli prošli tjedan, baš me interesira što nas čeka u ponedjeljak. Pa ću vidjet..
Cijena eksplodirala, a o tome ovdje ni riječi. Grozno, nemam s kim podijelit uzbuđenje. 🤣
Ono, bar razmjenu mišljenja koliko sad pohlepan biti. 😁
Dugo mi je nalog bio na 64,00, al sam ga jučer tijekom dana maknuo, imao sam osjećaj za filing da bi nešto moglo biti. Ne bi nalog odradio, ali svejedno, to mi je sad malo. Mislim da je 75,00 cijena koju ću staviti.
Sve je to skupa nebitno... pitanje je zašto cijena raste. Ja ne znam, al sam nakon čitanja članka pomislio da premještaju novce.
Poprilično su zaduženi.
Cijena se polako diže.
Strpljivi ovdje uvijek mogu dić neku pinku.
Pa u redu, lanjska dobit ide u zadržanu. To ćemo dobit kroz divku tamo negdje 2030., polako, treba ić redom.
ma da, možda ovo - možda ono ..vidi se po asku u kom će to smjeru
ali od divke nebu niš
Očito ovom kupnjom danas netko ipak očekuje dividendu!
Tako i ja razmišljam.
I svi ovi što su zbrisali s aska isto očekuju dividendu.
Ne znam zašto se neki toliko negativni... Mrzioci dividende...
Ovo će uvijek bit dosadna dionica.
Evo sad će bit malo uzbuđenja, cijena će vjerojatno gore. E sad, koliko visoko i na koji period, ne znam.
Uglavnom, situacija je napeta... 🍿
Divka ide, od preuzimanja ništa...
Nema tu saznanja, to je tako.
Treba samo pogledat ask.
E tako...
+ VLEN po 3,16
Treba samo bit na pravom mjestu u pravo vrijeme. 😆
Kako se stvori bid kad cijena lizne cenera.
Zato mislim da neće ispod.
Ja već potrošio. 😁
Nikad nisam s većim guštom "reinvestirao" divku.
I konobari na moru su osjetili divku od ATPL. 😂 Baš sam bio izdašan s napojnicama.
Nema bida, kako neće padati. Netko je prodao 1000 komada i cijena je roknula.
Osim toga, svi sreću nalaze drugdje, u drugim dionicama.
Ali, ja i dalje mislim ono što je netko rekao ranije - rizik je ne imati ovu dionu u portfelju.
tu samo dividenda pomaze ili prodaja
Često i ja to pomislim...
Ali živim u uvjerenju da je cijena u nekom uptrendu od 2019. godine i sad može samo gore.
Jedino na CKML koristim linijski graf, jer mi svijeće rade prevelik šum.
Ljubičasta linija je povučena odavno, zbog prethodnog probija kanala. Naravno, povučena je paralelno s kanalom, ne bilo kako. Ovih dana je ta linija testirana i bit će jako zanimljivo vidjet hoće li bit probijena. Cijena bi trebala pod hitno ići samo u jednom smjeru - gore... i još gore. 🙂 Jer ljubičasta je opaka boja, cijeno bolje bježi od nje. 😂
Gledajući kumulativno, samo na troškove plaća im je otišli preko 1M eura više u odnosu na prethodno razdoblje.
I imamo skoro 70% veću dobit. Fora, jel..
- HPB
Ove godine sam sve prodao prije velikog rasta, pa reko ajd da HPB ne bude izuzetak. 😁
Malo se zezam, al nije daleko od istine.
Odradio je nalog koji sam zadao prije par mjeseci. Cijena lupa u otpor, bit će zanimljivo vidjet kuda će dalje.
Valjda bude taj mali otpor pregazila
Prođen otpor ko plitki potok... izgleda da će sad cijena ladno prema 200 eura. Al ne vraćam se u dionu.
- HPB
Ove godine sam sve prodao prije velikog rasta, pa reko ajd da HPB ne bude izuzetak. 😁
Malo se zezam, al nije daleko od istine.
Odradio je nalog koji sam zadao prije par mjeseci. Cijena lupa u otpor, bit će zanimljivo vidjet kuda će dalje.
Diona je u uptrendu već godinama.
Apsolutno nema brige da će cijena značajnije propasti, ispod 10 teško, ispod 9 nema šanse.
Fundamentalno i tehnički, teški no brainer.
PS. Prije mjesec i pol dana sam prognozirao ovakav scenarij, eno piše 2 stranice prije. Novopečenim imaocima preporučam da se strpe i ne beru brigu. 😘