Ne znam zašto mi OPTE nije bila u fokusu, valjda je bilo prekomplicirano a i ne volim kad netko od zainteresiranih strana zaspe tijekom petinga.
1. trakavica ide dalje, odgoditi će se već odgođeno što sigurno nije trebalo biti odgođeno samo da bi se još jednom odgodilo
2. otkupna cijena garantira, i u ovim crnim vremenima, pozamašnu zaradu, prelistah korespodencije na sva tri foruma, izračune, proračune, usporedbe u svijetu i Regijonu, koliko puta EBDITa plus cijena svakog od 200 000 preptplatnika, i zarada je 20% po najsiromašnijim procjenama na sadašnju cijenu, a da ne govorim da je gro porcijenitelja govorio o dvoznamenkastim otkupnim cijenama. Ako je tome tako zašto cijena pada?
3. specijalizirao sam se za trgovanje na masovno psihološkim paradigmama ignorirajući u najvećem dijelu TA i FA, i mislim da je na OPTE sa te strane odrađen savršen posao u kojem se muzu novci još otamo od ispod dvije kune. Neki pristalice zavjere nazivaju taj obrazac "sindikalnim".
Kada se sve zbroji i oduzme, OPTE bi trebala biti 100% zicer pa i u ovim vremenima. Otkupna cijena će se znati skoro i puno je veća od trenutne, u sadašnjoj krizi teleoperateri se jako dobro drže, dakle sigurna oaza ( usudio bi se reći najsigurnija) na ZSE, ukoliko, ponavljam, prodaja ide a ni u najvećih skeptika nisam našao otkupnu cijenu manju od 6 kuna.
nasuprot tome, više nitko ne ćereta na ovoj temi, cijena mrljavi trendu ispod pet kuna, grobna tišina ( i ta grobna tišina može biti antropopsihološki burzovni parametar ali ne bi sad o tome)
Zar da obična korona pojede trud od nekoliko godina nagađanja, gađanja i zavlačenja administracije ?