Ja sam prodao paa, a sad ću i bns.
newtek, newt, još stoji.
proučavam te vaše brodare.....
znači padat će snijeg
Ja sam prodao paa, a sad ću i bns.
newtek, newt, još stoji.
proučavam te vaše brodare.....
znači padat će snijeg
Ja samsi zaradil na ERJ i MPW.
još čekam da PAA odigra.
Newtek, newt mi stalno beži
Pa trejd je jučer bio super, tako i na FB ako se ne varam. jedino sam na kraju malo ušao u ERJ, ro ću danas plakat
MPW mi je sumnjiv, čeko sam ga na 19.80 alje uteko
FB ulaz dok je u dip-u?
Ja bi ga kupio, al nemam novaca. Jučerašnjeg kurcluša se za parcdana nitko neće ni sjećat
Ja sam imai plan kupiti Panl na 4.98, prošlo bi vjerojatno pa bi bio glavni frajer, pobjego sam i id CSIQ iako sam se na početku dana namjestio na 8% pada.
ušo sam u paa i dokupio bns.
Proouštena prilika mjeseca Oxford lane capital, oxlc, peco sam ga na 7,00 - 7.10
Malo mjerim Toyotu, bu opala jer je u USA prodaja pala 20% no istivremeno je više rasla "ekološka" prodaja. Još se trve unutar tvrtke oko novog eko pogona.
Do sada sam visio na Fordu i Volkswagenu i tamo se svaki dip itekako isplatio
LUVMUY gazda je , mislim, najbogatiji na svijetu i ima modu, dragulje, fina pića./LVMH, komplicirano/
U USA JE na OTC tržištu, ima i još jedna dionica, također u zamršenim OTC odnosima.
No one plivaju sinkrono s maticom u EU, tako da je time anuliran nedostatak USA OTC tržišta: slabija kontrola svih aspekata dionica. Što će reći kupujem u USA dionicu koja je strogo regulirana u Europi.
Preedost je što se vidi kako giba u Europi pa se onda zna kako bi mogla reagirati, popodne u USA.
LVMUY dugo pratim i tako, nekako skužim kad bi mogo gore.
OTC tržište otvara se u 14.00 no čini se da mi obični smrtnici uredno trgujemo tek od 15.30 sve po našem vremenu.
Od OTC a trgujem još sa ÌMPUY, platina i slično i Roche RHHBY, farmacija
Ja sam sa ogromnom, behemontnom količinom ušao u PAA po jednostavnoj seljačkoj dip strategiji i po istoj sam izašao na nuli.
Teško mi je dok svi čekamo Kata Klizmu, petkom koji je suzdržani dan, a sve raste, vjerovati u rast.
no ostao sam u BNS.
PAA je dosta pao, dok drugi plinovođe rastu, barem moji.
Inače kad te moje plinovođe metneš na hrpu onda je PAA kao momentalno najbolji (SA).
Naravno kao kod svih plinovođa dividenda je korektna
ja s sve rasprodao, PII, Lvmuy, Pangea ikupio
BankofNova Skotia, BNS, u ponedjeljak je masna diviidenda
0,713 usd na aktualnu cijenu iznosi 1,15 %. Da nisi nešto krivo izračuna ,
Kvartalna dividenda, to je ko tjedni rast ove dijoničice
ja s sve rasprodao, PII, Lvmuy, Pangea ikupio
BankofNova Skotia, BNS, u ponedjeljak je masna diviidenda
Da, ništ od toga, propade mi lijepa zarada.
No moralni sam pobijednik, vi ste mi dame i gospodo svjedoci da suprotna strana igra podlo.
Koji moroni, ne daju mi prdat dionice, preko web portala sam se ulogiro no jednotavno bilo koji nalog za prodaju se ignorira.
istina , nije bilo lako ni kupit, rascjepkali su mi kupovni nalog na preko 20 naloga.
Eto, to je OTC PINK ako netko pita
Dobra volja na portale, malo su pustili pozitivne vjesti
Žvrhljm prljvrstj pas mtr i ostalo. ne da mi na 212 prodat lvmuy, jednostavno dugme ne radi.
Na interactive pa ne migu kupovat 9tc " bez posebne dozvole prekonklijent portala".
(otc tržiste otvara u 14.oo)
Pa ti radi pod ovakvim uvjetima...
Vratila se dobra volja!
U Evropi LVMH (LVMUY) , nakon oštrog pada na otvaranju, tipičnog za OTC tržište, okrenuo u plus....
Američki OTC LVMUY uglavnom slijedi evropski no nema mi logike da počne sa padom.
Pišem ovo jer pretpostavljam da je LVMUY vrlo popularan u Hrvatskoj ( )
Očekivao sam veće klanje u premarketu u Americi, Njemačka lijepo roni
Shortt? pojma nemam, ja sam prekjučer trejdao LVmuy, kako otmjeno,zaradio sam za čep i staniol od Moeta, danas sam se nakrcao ponovno,možda zaradim za (praznu) bocu
ja sam zaradio na CSIQ (!,) i Bank of Nova Scotia.
Zaopravo sramota, no gladan pas i muhe jede.
Pangeu sam kupio po 4.98, pangea uvijek miriši na sreću,pa je prodati neću, da bi novce trpao u vreću.....
CC,CNX, CAR su se baš ispružili.
valjda će i druga slova abecede doć na red
Postoje dobitnici u ovom poluvremenu no ja ih nisam pomuzao kako treba , i svi su bili , dOnekle ispod radara:
CAR
ABNB
PAG
F
LUV
NCLH
PRU
PANL
/obje kanadske banke/
I NARAVNO NIKAD PREŽALJENI
ERJ
ERJ
ERJ.
još sam šarao po ovima gore da bi upadao u precijenjena smeća, tako da ližem rane.
Poanta je da se dip strategija (momentalno( ne isplati, barem ne kod mene, tako da je dobro pratiti trend; možda ove gore nekom posluže.
Trgovanje sa Pangeom je vrlo čudno , i ja sam se jadao tu na bizarnosti,događale su mi se na obje platfirme /ib i 212/.
pisao sam o tome.
igrao sam se sa (pretpostavljam)velikim sumama, koke je bilo teško prodati. jednostavno stop i ne da dalje. no pamtim je po dobrim zaradama.
čim pane ispod 4,7 meni je atraktivna