A zaposleno je dosta ljudi troškovi plače jel je i to ukalkulirano
Posts by plavi01
-
-
Poštovani boca je doktor za dionice i predlažem da mu se briše naziv student i uvede titula prema njegovom znanju u poslovanju firmi.
-
Imam osjećaj da se burza talasa ali da će crobex prije preko 2500 nego prema dolje.
-
Poštovani boca iz misli mi je izvukao HPB koji je u adris ovim kombinacijama bio kao i ACI. Adris više nema financijski top koji je nestao pogrešnim investicijama a traju već i 10 godina a inflacija je odradila i preko 20 % gubitaka na kapitalu a igrajući se i bankara uloženo je izgleda izgubljeno.
No po meni najviše je izgubljeno u tome što se više ne zna što je cilj adrisa
Nema aci, Hpb, osiguranja u Slo, izlaska na londonsku burzu, polu vlasništvo u CRO osiguranju i što će se iz toga razviti. Adris kao neki fond više nema strategiju/transparentnost da privuće investitore. Kombinatorika firme ono što se želi trebala bi se objaviti a isto tako plan dividende i što je sa otkupom vlastitih dionica. Previše je tu poslova u zaostatku i daleko od 5* za poslovanje uprave.
-
Bogami, kolega kiseli pokazao kisele podatke koji će se do kraja godine po debljati ali koliko će od toga otići na obnovu hotela ili to ide iz kredita.
-
Poslije objave xy narastao span, končar, adris. Odradio se dobar promet.
Mašala.
Molim za daljnje objave, hvala bogu.
Epulsi move
Pusa svima
-
danas kupnja u odnosu na jučer nestala.
tko je sve odustao osim MM
-
A koliko je zarađivao prodani brod.
-
Kolega može li nešto texta o končar u.
-
Mašala,
Ovo me sve podsjeća na vrijeme kad je AP prodao grand hotel adrisu a namjere su bile prodavati brodove jer nisu imali posla. Krizi se ne vidi kraja u svijetu au njemačkoj na pomolu slom tržišta nekretnina. Koliko vrijede
stanovi.
-
Odlično. Investiranje u Marjan započelo je negdje prije 10 tak godina u doba Keruma a velite da će se završiti 2026.
Mašala.uloženi novac se je dobro oplodio.
-
Adris gdje god je u zadnje vrijeme uložio nastala je pušiona a sad još načet i triglav.
-
A na adrisu skoro pa je i nema.
-
Koliko vidim svo povećanje zapošljavanja se možda vodi na končar. Čekam Paricu ako ima kakva saznanja.
Ujedno bi još zamolio za dividendu kakva su predviđanja.
-
Poštovani Parica,
Broj zaposlenih,
Končar povećanje preko 1000 u 1g
Kodt malo povećanje
Može neko pojašnjenje jer radnici postaju sve veći trošak/financije za pojedinu dionicu.....
Moram priznati da končar grupu uopće nikad nisam pratio. Ali sve je očiglednije da je došlo vrijeme promjena.
-
Ovo je za svaku pohvalu ali me plaši ovaj rast pa se jednostavno više ne usudim kupovati po ovoj cijeni a da budem iskren uopće ne znam kolika bi mogla biti vrijednost dionice kroz 1-2 godine jer zalihe i naruđbe su tu nema recesije i CRO je u uzlaznom trendu.
-
nekad smo vidjeli rivp na 10 eura a adris na 100 eura jer toliko su vredili
snove popapali potres, pandemija, inflacija blabla
-
Ista cijena atpl/adris a izlaz iz šupljeg u prazno. Konstatacija igrača ispred je u redu. Amerikanec kakvi su rezoni da to pišete.
-
ti će vjerojatno kupovati končar
-
Mnogi čekaju taj pad od 20% sa spremnim kešom plus kešom za dodatni dokup ako bude još potrebno. Ameri će zaroniti a njihove podmornice imaju dobre periskope i znaju kad će ponovo izroniti.
Kako će to popratiti ostali vjerujem da su pripremljeni. Za CRO se ne bojim jer ovaj put imamo više sreće nego pameti. Do 2027 dolaze milijarde eura od EU a do izbora i purani će polijetjeti.