Najmanje dvoje iz top10 se istresa da vam uvali na 11kn a vi se gurate na kupnji.
- pomozite TOPU10 da iziđe iz ove dionice.
- postavite se na kupnju 11 kn.
Najmanje dvoje iz top10 se istresa da vam uvali na 11kn a vi se gurate na kupnji.
- pomozite TOPU10 da iziđe iz ove dionice.
- postavite se na kupnju 11 kn.
[…]Kojom papirušinom/tikerom trgujete?
- najprije odete do prodavačice, da vam napiše papir.
- ako kupujete na malo odmah plaćate prodavačici.
- kod kupnje na veliko, plaćate u banci.
- to vam je zbog toga da država može provjeriti je li se bavite kojom vrstom kriminala.
- potom vam za desetak dana s HŽ dođe to zlato direktno iz Švicarskih trezora.
- vi s papirima preuzmete to zlato ukrcate u kariolu i vozite doma.
- potom doma izaberete vrstu trezora, duboka zemlja ili čvrsti beton, čak ga možete i u moru pohraniti.
- puno jednostavnije nego s dionicama a i puno je bolje jer dionicu ne vidite, a ovo je nešto čvrsto, hladno, sjajno i teško.
- ako vas još što zanima samo pitajte.
Išla sam ponovno viriti, i izgleda da se odbilo o fibo. U ponedjeljak pametniji.
Čekati ću ga oko 1600.. čega nema, bez toga se mora
Sada je izvjesnije da će rasti nego sutra pasti, al' ne pada mi na pamet sa uncama trčati svakih tjedan dva u ured za otkup.
- danas sam kupila malo više toga.
- za mene je ovo neko dno, sada koja kuna gore dolje sasvim nebitno.
- ako dođe do 1.600 ponovno ga kupujem.
- trenutno gledam na tu investiciju kao disperzija rizika.
- moglo bi rasti ponovno do 2.000 .
- gold, prvo trgovanje u ponedjeljak sitan pad.
- kuda ovo ide?
Eee... a bilo bi i lipo znat o čemen je ovdi rič... pari ka jedna AVionica...
- pomozi malo, ako znaš.
- u padu sam kupila nekoliko unci, danas raste, planirala sam kupiti jedan teži piz.
- evo to ću usporediti s današnjim eurojackpotom, pogodim 4 broja od 5, dobitak 757kn, a onaj peti tako blizu, ja imam 36 iziđe 34, e ta greškica me koštala točno 2.195.439,57 kn, sve to na 2 kombinacije, a igram samo kad su jako veliki dobitci jer sam te sitnije do sada uspjela i osvojiti.
- tako je i s tim zlatom treba pogoditi ili češalj pa hvatati na raznoraznim cijenama sitnije količine ali ispod unce se ne isplati.
- kuda ovo ide?
19.800,oo !!!!!!!!!!
probaj prodati 30 kom ako možeš!
- imam toga i preko 30 kom, ali ne znam razlog zašto bi to prodavala.
- teško je kupiti tu dionicu, a još teže ju je prodati, likvidnost nikakva.
- e sada hoće ili neće tu biti dividende isto nemam pojma, dosta čudna dionica.
- trgovine nema jer nitko ne želi prodavati po 18.000 kn.
- isto tako nema ni kupnje jer ju nitko ne želi kupiti po 20.000 kn.
[…]Da nije kolegica Ivana prodavala?🤔
- na 11 kn se kupuje gospođo Marielena.
- ali ako je za vas dionica VLEN stresna preporučila bih vam VIRO i INGR.
- kada sam zadnji put na BB preporučila za kupnju VLEN, ostvaren je rast preko 100%, ali moderatori mi brišu postove pa više ne pišem na temi BB, stvarno šteta jer sam još bila preporučila dvije dionice koje su ostvarile značajniji rast.
Ali netko i prodaje,vec danima. Poprilicno brzopleto i neuravnoteženo.
- pa to sam vam i napisala, prodaje gospon Kvart99, maleni trejderi i gospon Pero.
VLEN.
- danas dosta zanimljiv dan na burzi za ovu dionicu.
- raste likvidnost, danas smo 4. po prometu.
- top10 kupuje.
- prodaje gospon Kvart99 i maleni trejderi.
19.800,oo !!!!!!!!!!
Napisao sam već prije da im 11 000usd treba za nulu...pa sad tko ne vjeruje sretno mu bilo.
- znači kod ATPL brod za suhi teret "Panamax" dnevno košta 10.000 $.
- a kod TPNG tanker tipa "MR" dnevni trošak je 11.000 $.
- tako da su tankeri dnevno skuplji za 1.000 $, za biti na nuli.
- je li točno ovo što sam napisala ???
Kolege, jel itko od vas tehničara šarao i gledao vlen, kuće, đeće, štaće sljedećih dana??
- tu je bilo vidljivo da će pozitivne divergencije prijeći u negativne te je iz aviona bilo vidljivo da će pasti do 11kn.
- zbog toga sam i prodavala VLEN.
- više o tim divergencijama vam može reći gospon Vlad11111111111111111111111111111....
- ali ja sam više nego sigurna da će pogriješiti, pa mogla bi se kladiti u 100.000kn da nema pojma kuda će taj VLEN.
Jel kolegica out?
- kolegica vam je u top10 i već danima ne prodaje, prodaje vam gospon Pero.
takodjer je cinjenica da je dionica u godinu dana rasla sa 8 kn per shere na ovih 12.7 kn sto je nekih 55posto rasta.
- ma to morate računati od 5 kn kada sam ja to prodavala, čini mi se kao da je to bilo jučer ali evo nema još 2g. jer sam te dionice i kupovala na jedan drugi račun.
- na tom računu mi je najveća dobit upravo na dionicama VLEN, ali te dionice još ne prodajem jer bi trebala platiti veliki porez ovoj državi, a ja poreze ne volim plaćati.
No po meni je tu prilika za nas s jacim novcima...
- što preporučujete za nas s slabijim novcima ???
Ima jedna takva sa preokretom na vidiku i raspolaže sa flotom od 12 bulk carriera.....
- je li to ona koja nema niti jedan brod u svojem vlasništvu ???
opa bit će para
- a dionica pada kao da tu neće biti "para" (kunica).
Može netko od tehničara bacit grah za KODT-r-a...tnx...
- nemam graha ali imam kokošje kosti.
- evo tri puta sam ih bacila i uvijek isto, iz aviona se vidi dividenda.
- u par navrata sam to i dokupila.
Molim za investicijsku pomoć.
- otvorila sam novi račun na nekom "Revolut".
- uplatila sam na račun 100 Croatian Kuna.
- i već sam počela trgovati, prva kupnja s 10 Croatian Kuna mi je neki BTC, ukupno sam sada vlasnica 0.00004572 toga BTC.
- ali koliko mogu vidjeti izgleda sam već ostvarila sitan minus.
- imam veliku želju za brzim bogaćenjem, početnih 100 kn je tu, ali što kupiti, na čemu bi se mogla bezobrazno obogatiti ???
- te vas molim za ivesticijsku pomoć, ne tražim novce, tražim financijske savjete.
- a mogli bi i moderatori i administratori ovoga foruma otvoriti novu temu "Revolut".