Malo sam preko vikenda gledao cijene (doduše na bookingu) za neki produženi vikend u 6. mjesecu.
Ljudi moji to su cijene više nego prošle godine.
Nisam dioničar, samo obzerviram.
Malo sam preko vikenda gledao cijene (doduše na bookingu) za neki produženi vikend u 6. mjesecu.
Ljudi moji to su cijene više nego prošle godine.
Nisam dioničar, samo obzerviram.
Dva čitanja u 10 dana? Teško.
No mislim da se izborima ne treba zamarati, jer nekako mi se čini da su malo istrčali sa datumima. Tako i tako uvaženi gosp. Milanović oko toga ima zadnju riječ.
Ministrica Obuljen na N1 televiziji najavila uskoro 1.i 2. čitanje novog zakona za elektroničke medije.
Može biti da se to čeka za objavu prodaje.
A ako se Sabor raspusti, i imamo nove izbore 05.07.2020?
Ja tipujem na 13,5 kn, iako imam malu, zanemarivu količinu. 🥰
Po Vašim temeljima trgovanja TPNG je bio u kanalu od 37-49. Preko toga ne. Došla je do 60. A ta je dionica odradila najveći mjesečni rast od svih sastavnica Crobexa (zajedno sa PTKM). Toliko o znanju. Danas ste iskomentirali sve dionice površno, jako površno. Nije Vas bilo tjedan dana, i zajednica će se složiti, nikome niste nedostajali jer nikako ne pridonosite.
No, na temi smo Optime, a na ovoj dionici u slučaju preuzimanja ili ne preuzimanja TA vam neće igrati nikakvu ulogu. U utorak može ili na 12, ili na 2. Kakve zastavice, kakvi bollovi kakvi fibbo otpori, kakvi bakarači.
Manite se dosadnih i nekonkretnih komentara.
Hvala.
jos se malo moramo strpit..ne prodavat,,brzo ce objava prodaje i sigurno ce bit veca barem 50% od ovo cijene...zato pamet u glavu...strpljen spašen...gledam nalog od 78000 kom bija na 6,18 sad ga postavija na 5.98....cisto skolski primjer akumualcoja na 5.50 do 5.90....kad mu se primakne kupnja mislim da ce se postavit ponovo vise..zato ne prodavat papirice firme koja ce bit svaki cas prodana......
Upravo tako, čim je cijena došla na 5,60 nalog na 6,00 kn je automatski nestao.
Evo i heroja sa 114.000 kom na prodaji na 6 kuna.
Da mi je veća (i duža) metla.
Zna li itko što su namislili
Sjednica Vlade, i obavezni mirovinski fondovi.
-Ministri će, uobičajeno nakon proglašenja epidemije, dobiti informacije o aktualnom stanju i poduzetim aktivnostima vezanim za koronavirus, kao i o aktivnostima Stožera civilne zaštite. Na dnevnom redu su i izmjene i dopune Zakona o obveznim mirovinskim fondovima.
Tek kad prođe Vladu će biti na e-savjetovanju.
Možda nije najbolje vrijeme (ili možda je), pa neka me netko pametniji ispravi, ali dobro bi nam došao jedan veliki IPO, npr. HEP-a. Tržište bi na to dobro reagiralo. Država bi došla do keša, mirovinci bi došli do dobre (ili potencijalno dobre dionice), a i građani bi imali u nešto uložiti. Nešto "opipljivo". Ipak se drži po čarapama koliko ono, 200 mlrd kuna.
I ako može neka mi netko objasni, imaju li fondovi kakve granice izloženosti državi, u vidu količine obveznica.
Grabe jer nema love. Ovaj mjesec su kasnili sa isplatom dječjeg doplatak dobrih 7 dana. Još nisu uplatili subvencije za plaće za 4 mjesec iako sam im poslao joppd za treći prije tjedan dana. Mislim da opasno sa lovom grcaju, jadna li nam majka za koji mjesec
Za 4. mjesec kreće isplata tek od ponedjeljka.
Dokupila sam Opte.
Osim što sam greedy, vidim i nekakav maleni ascending triangle
Bogme i ja još malo dokupio.
+ KOEI
Nešto sitno.
Display MoreNavodno je ekipa iz stožera počela s popuštanjem mjera a imam osjećaj da su ih pojačali i to na krivi način. S obzirom na njihovu najavu da trgovine neće raditi nedjeljom danas su sve usmjerili istovremeno u kupovinu i to u vremenu 10-12h jer placevi rade tada.
Koja bi bila svrha praznih ulica u nedjelju ako dan prije imaš gužve neviđene još od prije korone? Uoči Uskrsa ni približno nisu bile takve gužve.
A ovaj tjedan se neće raditi niti u petak. Znači da sljedeće subote možemo očekivati još veće gužve.
Vidjet ćemo posljedice na statistici za tjedan dana. Ako se nastavi trend kao do sada sve će to više nalikovati na nadrealni montipajtonovski humor s Božinovićem u glavnoj ulozi koji je sam sebi svrha.
Hvata se prilika da se dilema s radom u nedjelju riješi jednom zauvijek.
Zbog korone nedjeljom se neće duže vrijeme raditi tako da se ljude privikne na tu činjenicu i da to postane normalno.
Sad ili nikad , otpori su bili veliki , ali sad se eto javilo opravdanje i kreće pokusni period. Kako će završiti ,vidjet ćemo.
Meni se čini da više nikad nećemo šopingirati nedjeljama.
Meni se čini da će to sve pasti (opet) na USRH, čim malo pandemija popusti, a oni ne omoguće rad nedjeljom. Jako je to kompleksno pitanje, sa teorijskog aspekta garantiranih sloboda propisanih ustavima velike većine država u Europi.
Display MoreNije mi jasno što se desilo i dešava u europskim zemljama
Belgija ima 11 milijuna stanovnika, kao 3 Hrvatske
Oboljelo je 45 tisuća ljudi, preminulo 6900
U Hrvatskoj su preminule 54 osobe, danas čitam jedna u dobi od 98 godina. Tako dugačak životni vijek je dakako u pravilu iznimka sam po sebi.
Što se dešava u europskim zemljama, nedokučivo mi je.
I da li i nas to tek čeka, toliki pobol i pomor
Neki govore o BCG cjepivu koje je na našem prostoru obavezno cijepljenje, a za koje se smatra da je promijenilo odgovor našeg imunog sustava doživotno...
Da, kada se uspoređuju podaci usporedivih država, npr. Portugal - Španjolska, u Portugalu je narod cijepljen te je tamo smrtnost od korone daleko niža nego u Španjolskoj gdje narod nije cijepljen. Ima takvih primjera još. Ali Portugal i Španjolska su najzanimljiviji "par" jer su jako sličnog načina života.
Evo i jedne sličice:
Ušao sam i ja danas u Optimu.
Njihov sam korisnik, i privatno i poslovno.
Vezano za to, povećali su brzine interneta. Ničim izazvani.
Prodao dio TPNG.
Ostalo još pola.
kolega dionicar kako se plaća porez na dobit. Ako može jedan primjer npr. kupili ste Tevu za 20 prodali za 25. Koliko od tih 5 dolara ode na porez?
hoćemo li startati danas više? potrošit ću pare na online shopping umjesto dionice?! kada se može očekivati otvaranje ZSEa ?
DAX kreće u 13.45.
Navodno.
+6,6 mil nezaposlenih u US burza otvori u zelenom. Tko je tamo lud?
I prvo su otišli u blagi minus sad su već u plusu 1,2 %. Roboti se oteli kontroli, ili je ipak da je market uvijek u pravu, bez obzira na sve?