Javili su mi anđeli , ali ne smijem potvrditi , jer je to u sukobu interesa .
Vi ste kolega kao neki vražičak, ako su Vam anđeli javili, pa ste u sukobu interesa?
vs
?
Javili su mi anđeli , ali ne smijem potvrditi , jer je to u sukobu interesa .
Vi ste kolega kao neki vražičak, ako su Vam anđeli javili, pa ste u sukobu interesa?
vs
?
+5500 kom DLKN na 4.60
Sad dok stavi graf, poletjeti će dotična u nebesa!
- DLKV 5000 kom na 4,85
- DLKV 5000 kom po 4,80
Game over je već neko vrijeme ali se ta činjenica nije osvjestila.
Bude.
O hvalim te Boze da jos uvijek ima normalnih ljudi! Onaj dopis su istinabog zafrkafuljili da stvarno treba dumati sto hoce ili nece reci, ali jasno se razaznaje da prodaju guraju, da se nece vaditi na koronu i da je zapravo primarna briga cijena. Takodjer, da ponuda nije bilo ne bi imali temeljem cega nastaviti postupak.
Nekako mi taj Adris mirisi... Ili kao preuzimatelj, a mozda i samo kao zec.
Ukoliko uzmemo u obzir povijest Zabe i Adrisa, bit će da je Adris Zabin zec.
Čisti pump and dump
Ne bih se slozila. Netko ovdje marljivo skuplja.
Treba knjigu kupiti pa vidjeti.
Nešto nam je splasnuo entuzijazam zadnjih dana na ovoj podtemi našeg malog foruma...
Što to znači???
Već duže vrijeme mi diže ta OPTE živce i lagano imam popizditis, ali se suzdržavam i čekam u nadi da ćemo uskoro svi sretni i zadovoljni trljati ruke. A ako je točno sve ovo što se tu uspjelo napisati, onda nema razloga za zabrinutost, samo to traje i traje i onda još malo traje, pa onda opet traje i traje, ali zato zlatno jaje daje.
Iduća dva tjedna su ključna... 😂😂
1Euro lijepo Vam je jučer koleg Moller rekao.
Display MoreEBITDA 133 000 000 kn x7 = 931 000 000 kn
931 000 000 / 69 000 000 dionica = 13 kn / dionici.
Racunam li nesto krivo ?
ZABA po 10...
drvo prosjek mislim po 6, 7..
Sto vise nije Jasno ? Ispravite me ako grijesim
Izostavili ste umanjiti za dug.
Bida ko' salate
Danas svi imaju priliku izaći sa pristojnim količinama i spasiti se bijede
Prijašnji otpor postao je suport, smjer Up
a jesam vam lijepo napisao da ćemo se oko 6 pozabaviti, neki su izgleda umjesto novca trpali dionice u čarapice i sada moramo testirati čije su čarapice veće, nakon toga možemo očekivati lagani rast prema 6,4-6,5 malu korekciju i do 01.07 da se izbije na kotu 7,2-7,4 iliti skoro 1€ i to će otprilike biti cijena koju će kupac htjeti platiti, u ovom trenutku rekao bi Horvat, a ja sam vam tu cijenu spomenuo još prije 2-3 godine, jer njih ove naše kn niš ne zanimaju, mjerna jedinica je € i prva jedinica je jedan
Dok je druga jedinica 2.
Display MoreMoje kratko razmišljanje vezano uz trenutnu situaciju na ZSE:
Ogroman broj dionica je već out, dosta "stećajuša" je na izlaznim vratima, sljedeći je najvjerojatnije Viro, vijesti koje dolaze od tamo mi okreću želudac da budem iskren, prodaja Optime je pri kraju, nadamo se u pozitivnu priču, ostale likvidne dionice ovise isključivo o mirovinskim fondovima, a njihove akcije ovise o nalozima "odozgo"...
Optima je bila nosioc trgovanja u ovoj i prošloj godini, kad ona ode sa čim ćemo trgovati? HT-om?! Stećajušama tipa Đuro?! Možda jedino s pomorcima tipa ATPL ili TPNG...
Fondovi će i dalje prebacivati svoje jedan na drugog, sad ja tebi, pa ti Mati pa Mate opet meni, da se stvori privid prometa, a par mutnih tipova će napucavati stećajuše pa ih uvaljivati naivcima, a sve ostalo će imati mjesečni promet manji od babe koja prodaje luk na tržnici...
Bojim se da kad Optima ode, otići će i većina malih sa ZSE na zelenije pašnjake tipa NYSE ili neke po regiji...
Dionice kao metoda jeftinog financiranja u Hrvatskoj nikome očito više ne trebaju, novac je ionako jeftin, a gazde ne vole dijeliti svoje sa neopranim pukom i polagati račune investicijskoj javnosti...
Vrijeme za ključ u bravu ZSE? Koja je svrha te institucije osim da par desetaka ljudi ima dobre plaće svaki mjesec? Samo da kažemo da i mi imamo burzu kao Amerikanci?!
Crnilo brate ali si pokupio lajkova, ako ništa.
Dok se obistini ona fantomska ideja o stvaranju Mitteleurope pa se svi (Slovenija i Hrvatska) spoje na Bečku burzu, zajedno sa braćom austrijancima, tek će da potekne med i mlijeko.
Display MoreAko će ušpricati u gospodarstvo, onda je to dobra vijest.
upravo to.
najbolje bi bilo u obnovu kompletne infrastrukture.
sve nam se raspada osim autocesta.
em se može radit vani (nikakvi virusi ne smetaju), em će dat posla svoj sili nezaposlenih.
Ugrubo 1750 eur bespovratno po glavi stanovnika, radije bih te novce sam spalio nego ono što će se dogoditi s njima...
Najpoštenije bi bilo da helikopter posjeti svakog građanina, pa da svatko za sebe preuzme novac i odgovornost, nego da politika odlučuje što će s novcima.
nikakvi helikopteri.
ovo bi samo dovelo do hiperinflacije.
osim ako bi s ovim novcima odblokirali blokirane, tj. suzbili sivu ekonomiju i iskorijenili rad crno.
na taj način bi spasili vjerovnike, uz uvjet da se taj oslobođeni novac opet mora dalje investirati u poslovanje.
st-brajo kako bi to spasilo vjerovnike?
Mislim da je oprost dugova, odnosno cijela ideja "deblokade blokiranih" totalno promašena politika pristupu pomoći dužnicima. Kao da se potiče neplaćanje kroz zakonodavni okvir. Dužnici su i sada u puno boljem položaju od vjerovnika (u svakom pogledu, procesno/pravnom) pogotovo. Ti koji su blokirani tako i tako ne pridonose potrošnji previše. A vjerovnicima je zbog količine blokiranih sa manjim
iznosima to ukupno veliki novac. Odnos vjerovnik - dužnik je dosta sličan odnosu poslodavca - radnika, u materijalnopravnom pogledu. Jako kompleksno pitanje.
"Dobiveni" novac od EU svakako treba upucati u infrastrukturu. Ajde i bez toga ide pruga Križevci - Botovo, što je par puta veće od pelješkog mosta.
Bid je pomahnitao
Do 5,50kn 119 tisuća komada
Neki dan sam kupovala i po 5,30... nitko ni štapom nije htio papir
Da li smo mi svi manično depresivni, a ?
Prije depresivni, nego manični.
Bolje da smo svi manični.
teško je probit ovu kvotu , na 6.1 kolicine se kipaju cijeli dan, iako bude li taj paket eu mjera izglasan na krilima optimizma sve je moguće
Izglasano je.
Ameri danas plus 656 bodova... 2,69%
Evo ih na 25120 bodova.
Drži ih količina cuge još od jučer...
Hoćemo li jedan optimističan graf kratkoročnog kretanja cijene, ili vam je dojadilo ?
A ?
Nikada, pa ni onda.