Idealna prilika za short, KTTA, simetrični trokut, koji je u apex-u iscurio i to jako dobro, nakon toga jedan "pennant", i opet propad, propad, propad.
Kao što se vidi i iz priloženog, sudjelovao nisam, jer papira za short nije bilo.
Idealna prilika za short, KTTA, simetrični trokut, koji je u apex-u iscurio i to jako dobro, nakon toga jedan "pennant", i opet propad, propad, propad.
Kao što se vidi i iz priloženog, sudjelovao nisam, jer papira za short nije bilo.
Danas igranke na OCUP, KTTA, GAME.
Pa tko voli...
Sutra je neradni dan u SAD, pa je izgleda već danas počelo laganini.
Cijenjeni analitičari su već demantirani, cijenom
Njihova je procijenjena bila min 18 dolara, papir je oko 15 mislim
Može biti da su u pravu za target, al' neće odmah, i neće pravocrtno
Analitičari nikada ne mogu biti u krivu. PANL isto vrijedi 9 dolara po papiru. Sada je ispod 4. Naravno, doći će ona i do 9, samo je pitanje kada, ove godine ili u idućem desetljeću.
Sve procjene, dizanja/spuštanja cijena od strane uglednih kuća treba jednostavno ne gledati, a posebice ne temeljem takvih procjena ulagati.
Ja čekam ZIM iznad 60 za potencijalni short.
Normalno da sam gledao nešto drugo što nije polučilo niti upola dobar rezultat. Odnosno rezultat nula.
He!
Ja čekam ZIM iznad 60 za potencijalni short.
A vidi ovu BRZU ipo dionicu +41%
Bit će to drugi tjedan ko rođeno za short.
Premda me u 15.45 bezveze na ZIM izbacila ona špica malo iznad vwap, bio je dosta tight stop loss, a i ja sam malo uranio, umjesto da sam čekao potvrdu odbijanja od vwap prema dolje.
Nema veze. Prvi short je bio dobar.
Short ZIM na 54.
Pokrivanje na 51.90.
Hvala lijepa!
očekivao sam da ćeš shortati LCID. Svaka ćas.
I to sam, bez brige, ali sa jako, jako malom količinom.
Ovo je gruba igra.
Zim 7% na lijepom prometu. predotvaranje
tuče o liniju $55 i odbija se od nje
ništa od rasta preko toga, izgleda
cijeli sektor je slabunjav, nikakav, pada BDI, smak svijeta i to...
Short ZIM na 54.
Pokrivanje na 51.90.
Hvala lijepa!
na EV-evima traje irrational exuberance
Rivian prošao MCap VW-a u petoj brzini
LCID prešišao Ford
Meni ovo smrdi na baloncinu epskih proporcija... Kod Toyote, VWa, Forda, GMa i ostalih, kupujes tradiciju, prodajnu mrezu, stabilnu prodaju... Kod Tesle, Riviana, NIOa i ostalih EVova kupujes....... ne znam sta kupujes... tesku spekulaciju da ce cijeli svijet odjednom poceti prelaziti na EVove?
Uglavnom, kod EVova mi se cini da je igra ko zadnji magarac i nek ugasi svjetlo... Ovo nisu dionice za ulaganje, vec dionice za spekuliranje, sto je skroz OK dok ti nisi onaj zadnji magarac...
Apsolutno točno!
Cijela priča o EV se može podvesti pod "greater fool theroy".
Ja čekam short tih EV-ova, taj LCID je lijepo častio, no, ovo jučer što su napravili stvarno se rijetko viđa. Kupci kao sumanuti, svaki dip se takvom brzinom popunjavao da kao da ga nije niti bilo.
I LCID i RIVN, bez prihoda, idućih barem godinu dana. A valuacije...
Short GGPI na 15.60 odmah na otvaranju.
Ha, pokrio sam se dosta rano, ali ajde, i ovo je barem - dobro.
Short AFRM i LCID. Dobro za petak.
Mislim da je dosta za ovaj tjedan koji je završio dobro, mogao je drastično bolje, no, ne treba žaliti za propuštenim prilikama.
Premda, to je, barem meni, najgori dio ovog hobija....
Jel zna tko gdje se može vidjeti koliko je dionica protrgovano u Pre-Marketu ili After-Marketu za neku dionicu vani?
Evo, na sličici se vidi kako ide lijepo short kada čovjek ima mira i vremena.
Crveni trokutići su short, plavi pokrivanje. Ova velika crvena u 14.00h je neki glitch kod brokera, pojavljuje se svaki dan i totalno smara, jer prikazuje neki volumen i promet kojeg nema.
Kao što se gore vidi, još mi je ostalo 200 kom.
Imao sam 400, dakle sa ne puno novaca se može lijepo uzeti.
Jučer nakon zatvaranja short SDC i PYPL.
nisam mogao više biti budan, ali PYPL je jako lijepo častio.
Danas imate prije otvaranja PLTR, a nakon AFRM (to su jučer pumpali, da bi na kraju sve završilo skoro u minusu). Tak da, kak se meni čini, a i TA nalaže, hlađenje od jedno 20 dolara po papiru.
AFRM je u ponedjeljak bio na 174, dakle, ohladio je već 20$ po papiru, naravno, moja duša meni ne dozvoljava trgovati ove spororastuće/padajuće papire, samo hektično, nabrijano i na steroidima.
Ima tko kakav prijedlog za mirni, cjelodnevni short?
brate mili Status
nemam ja budžet za kopati toliki kanal
Kupiš na 7 na vrhu kanala, utjeha je što mu je dno u kanalu na 4.
Još si uvijek u kanalu.
Odvodu. Više nego u kanalu.
Danas dan šupljikav, kilav, nikakav.
Jučer sam spržio pare na FUBO, bio sam trom, a oni malo brži, i eto.
Štaš.
Da se nisam stoplosirao, i "ostavio" i čekao vratio bi se na nulu, ovako, crni minus.
No, dobro, idemo dalje!
AFRM je pao jučer, izgleda da se očekuje loš ER.
Danas ima još napuhanaca, OPEN i slični.
Danas u AM pratimo NIO, DASH i FUBO.
Pa..
kakav short na LCID.
O bože, morao sam ga ganjati. Nije me pokupilo dva puta na 48. Pa sam se morao spuštati.
Izgleda da sam se prerano pokrio, ali Bože moj.