1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. BSOD

Posts by BSOD

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• BSOD
    • June 1, 2024 at 8:36 AM

To što su oni jučer u 21h počeli raditi, meni još ne ide u glavu, od kuda se ta likvidnost pojavila, nije mi još jasno, nakon nekoliko dana taljiganja. Očekivao sam potporu na 5200, i nekakav "odbijanac", ali da su baš 80 bodova u jedan sat napravili, to mi je baš nekako teško za shvatiti..
    Nakon potvrde da je 5200 potpora, ušao sam na oko 5220 SPX calls, strike 5225, po nekih $14,80, to sam prodao na $17,00, već je bilo i "kasno", umor, kraj tjedna, uzmem si zaradu (koja je bila dobra), upalim u 22.00 h, moja opcija otišla na 55... tu je s obzirom na količinu koju sam imao prohujala s vjetrom jedna dobra godišnja plaća srednje rangiranog državnog službenika, ajde, državnog tajnika.

Sve u svemu, treba koristiti trail naloge. :)

Ugodan vikend svima!

• BSOD
    • May 24, 2023 at 11:05 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from BSOD

NVDA nakon ER-a +20%. ATH.

Strašno, strašno.

Kako pravocrtno to ide.

Izgoriti će sutra put opcije.

Vidio sam na twitteru danas, frajer kupio 100 komada call opcija strike 330$. Za neke sitne pare.

Koja kladionica...

Display More

Da nevjerovatno samo se kapitalizacija povecala 150 biljuna, trguje se kao da se radi o penny stock, a kvartalni prihod 7,2 biljuna valuacije da ne govorimo

Display More

P/E 170 na sadašnju cijenu.

Kvragu je sve otišlo..

• BSOD
    • May 24, 2023 at 10:41 PM

NVDA nakon ER-a +20%. ATH.

Strašno, strašno.

Kako pravocrtno to ide.

Izgoriti će sutra put opcije.

Vidio sam na twitteru danas, frajer kupio 100 komada call opcija strike 330$. Za neke sitne pare.

Koja kladionica...

• BSOD
    • May 19, 2023 at 8:08 AM
    Quote from LodeRunner
    Quote from accountant

a NVDA? mora da će bit sjajan report za 6 dana, ima da barem zilijun puta spomenu 'AI' u njemu

(trenutno na P/E 180, fwd P/E 70)

Nvidia je po aidiotizmu uspjela prestici i Apple.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Tko ima muda treba se nakrcati put opcijama NVDA i čekati.

Ovo je parabolični uspon. Ne znam kada sam vidio takvu ludost zadnji put.

Osim kod MEME papira.

• BSOD
    • March 10, 2023 at 8:43 PM

Puče danas "manja" bančica u CA!

Moram li graf ponovno stavljati, ili je sve svima polako jasno?

• BSOD
    • January 23, 2023 at 7:43 PM

Da ne stavljam graf ponovno, probijena je padajuća linija (i ES i SP500), sada je to no mans land. Ukoliko tako nastavi idućih par dana, sa kakvim blagim povlačenjem onda već možemo računqti da su se prodavači umorili...

Treba uzeti u obzir i ER sezonu.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• BSOD
    • January 19, 2023 at 2:52 PM
    Quote from Parica
    Quote from Normani

Kolega je na temi koja se tiče stranih burzi postao ovo pa ćemo vidjeti što će se događati dalje:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Da, stavio je Tech CFD/Nasdaq...jedini preostali ndeks koji jos drzi njegovu agendu /raspad trzista...

"Zaboravio" je prilozit i ovo...

DAX

DOW

FTSE (koji je na ATH😉😉😉)

i S&P koji se bori, ali koji ce ovaj tjedan probit padajuci trend...imho

Display More

Bogme, dobro je S&P probio padajuću trend liniju....iako, ima još vremena u ovom tjednu.

• BSOD
    • January 18, 2023 at 8:24 PM
    Quote from BSOD
    Quote from hugh

mogao bi market nakon ovog rasta i jaće igraće istresti iz gaća.......postavio se vrlo dobar bullish set up vani i ako propadne bit će jako veselo.....

Molim, neka mi netko pokaže, taj vrlo dobar bullish setup da se znam pozicionirati. A prije, neka pogleda ovaj graf.

Hvala.

Kakvo odbijanje od padajuće trend linije, mislim da sam u crtanju promašio za jednoznamenkasti broj bodova.

Nema od bulla ništa dragi moji. Danas je u 16h sve bilo spremno za short. Što se i dogodilo.

• BSOD
    • January 13, 2023 at 2:19 PM
    Quote from hugh
    Quote from Backdraft

Ma oko njega ni ne mozes biti informiran, te reddit dionice su navlakuse da klince istresu iz gaca

mogao bi market nakon ovog rasta i jaće igraće istresti iz gaća.......postavio se vrlo dobar bullish set up vani i ako propadne bit će jako veselo.....

Molim, neka mi netko pokaže, taj vrlo dobar bullish setup da se znam pozicionirati. A prije, neka pogleda ovaj graf.

Hvala.

• BSOD
    • January 8, 2023 at 7:14 PM

Za nas koji trgujemo i dugo i kratko ne postoji pojam nadanja u dobro trgovanje.

Svako trgovanje je dobro ako prije odbacimo bias.

:P

• BSOD
    • January 6, 2023 at 10:31 AM

Evo, jedan SP500, ne znam kako vama ovo izgleda, ali ne izgleda nešto najsretnije....

• Brokeri i brokerske naknade

• BSOD
    • January 3, 2023 at 9:03 AM
    Quote from accountant
    Quote from dionicar

jedan fond u kojem je pisao da ima 1 mil kn... prodao udio... i ckao dal ce sjesti.. naravno nije proslo - sjela ej prava vrijednost.

kontaktirao odjetnika odvjednik rekao ako sjedne sve da odmah rpebacim u druge banke i podignem sto vise gotovine.

promjenite odvjetnika! taj ne zna o čemu priča

protupravna stečevina

naravno ako se nitko ne buni možete zadržati novac, u protivnom...

iliti stjecanje bez osnove..

:D :D :D :D

• BSOD
    • December 27, 2022 at 1:49 PM

Šta su TSLA razvalili u premarketu.
    Danas ima i nekih vijesti, sad u 14.30h, pa pripaziti.

• BSOD
    • December 23, 2022 at 4:04 PM

Tko nije osjetio kako se opcije SPX-a kreću u 16.00 sati u petak, nije osjetio da je živ.
    Sva sreća pa nisam bio u poziciji (da sam bio u call pozicji super), naime, put opcija se otopila sa 7 na 2,5$ u 5 sekundi.

Strava.

• BSOD
    • December 23, 2022 at 11:55 AM

Pošto smo se do sada svi uvjerili da chart ne laže, evo jedan jako optimističan.

(nije moj)

• BSOD
    • December 22, 2022 at 3:24 PM
    Quote from BSOD

Update charta!

Špic od CPI je bila potvrda da ćemo potonuti. Sad očekujem retest 11500 bodova, pa natrag dolje.....

Da kvoutam svoj kvout, mali update. Sve po planu i programu!

Črna rupa se otvorila!

• BSOD
    • December 20, 2022 at 9:03 PM

Predbožićni rally u punom sjaju!

Danas sam se opet lipario, umjesto da junački lupim po ask-u, ode moja opcija u nebo!

Sutra je novi dan!

• BSOD
    • December 19, 2022 at 4:38 PM

Kako je pukla kota 150 na TSLA, izlilo se oko 1,5 mil komada.

Pf.

• BSOD
    • December 16, 2022 at 8:23 PM

Propao mi graf, ovo se samo izlijeva...

Bilo je danas nekoliko bil. put opcija za izvršiti, pa eto... tu smo oko 11000.

• BSOD
    • December 16, 2022 at 7:39 AM

Update charta!

Špic od CPI je bila potvrda da ćemo potonuti. Sad očekujem retest 11500 bodova, pa natrag dolje.....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt