1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Milijarder

Posts by Milijarder

• Birtija

• Milijarder
    • June 2, 2023 at 4:51 PM
    Quote from plavi05

Neku kulturu naroda teško je mijenjati, mi Hrvati od doba peronospore pa do danas smo iseljenički narod, sposobni, vrijedni, obrazovani i skloni riziku za posao odlaze, ovi suprotnih karakteristika ostaju doma i sluge su sistema, samo što bi nas sada ova opća globalizacija mogla koštati same opstojnosti na ovim prostorima

Malo puno si pretjerao sa ovom izjavom! ^^

• DRY BULK

• Milijarder
    • June 2, 2023 at 4:47 PM
    Quote from BudFox

Ja uopće nisam rekao da će dionica ATPL pasti nakon dividende, već da je na samu najavu divke od 5€ porasla za 10€.

Po meni je veći problem isplata dividende dok firma posluje sa minusom, a trenutne vozarine im nisu dovoljne da

pokriju sve troškove. Q1 je bio u plusu samo zbog isplate odštete za havariju broda Revelin, dok su inače cijeli Q1

plovili u minusu, isto kao i veći dio Q2, ali možda nas iznenade i u Q2 sa pozitivnim poslovanjem, tko to zna, možda

prodaju neki brod ili nešto, imaju oni još par aseva u rukavu, a svoje bonuse su zacementirali za EBITDA-u, a ne za

čistu dobit, pa će si pretpostavljam podijeliti i par tisuća dionica prije isplate dividende po principu "šteta da propadne

ili kome ću dati ako neću sebi", ali to je već drugi par opanaka...i sve to dok je toliko puta od 2019. godine najavljivana

Batala još uvijek rupa u zemlji duboka 10m iskopana za dvije podzemne etaže za garažu.

Display More

Bud mogao bi danas objaviti link za futures-e.

Čisto reda radi, kao što inače objaviš, kada padaju!

Jako me zanima kako stoje, i koje su boje? :/ ;)

• Birtija

• Milijarder
    • June 2, 2023 at 9:54 AM
    Quote from plavi05
    Quote from renchi

Nema više izbora, ovdje je donešen dogovor, a ljudi se masovno iseljavaju. Ovoga trenutka napuštaju Hrvatsku mladi Zagrepčani. Prodaju imovinu i odlaze. Danas je Zagreb i Hrvatska u smjeru Beča napustila četveročlanu obitelj. Moji poznati koji su prodali svu imovinu u Hrv i napustili je. U hrv se useljavaju Azijati, Kosovari i Bosanci.

Ekipa koja su " poduzetnici " u hrvatskim tvrtkama je udbaška ekipa i njihovi nasljednici. Ti pojma o ničemu nemaju. Firme, koje su oteli od zajedničke stečene imovine, stagniraju, a još malo pa će početi i padati. Čini mi se da se 2030 Hrv neće moći prepoznati. Na žalost, ekipa KNOJ / UDBA / OZNA što je počela 1945. pobijedila je i sada to samo dovršava.

bye bye Hrvatska

A što je najgore od svega ni u na najudaljenijem horizontu se ne vidi način kako zaustaviti ovaj negativni trend, iluzija je da se izborima može bilo što promijeniti, masovni protesti i ulica se neće dogoditi jer mladi radije biraju odlazak nego borbu i pendrek na leđima za ovu zemlju,dakle velika smjena stanovništva se nastavlja, a RH će gubiti hrvatski identitet

Na sreću u mojoj okolini ima i obrnutih primjera, vratila se jedna obitelj iz Švedske i jedna iz Njemačke sa djecom. Kažu, ubiše ih cijene nekretnina, klima i način života!

Nije u šoldima sve!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Milijarder
    • June 2, 2023 at 9:50 AM

Pozdrav Kolegice i Kolege!

Je li netko od vas trguje izravno na Ljubljanskoj burzi, i koje su mogućnosti? :/

• DRY BULK

• Milijarder
    • June 1, 2023 at 5:21 PM
    Quote from BudFox

Ovo je već debelo ispod zone isplativosti, a prva polovica godine je skoro iza nas 8|

BCI 5 T/C routes 180000 9487 -612

BPI 5 T/C routes 82500 9270 -135

BSI 10 T/C routes 58328 9312 -379

BHSI 7 T/C routes 38200 10062 -230

BDI INDEX 937 -40

Display More

Nadam se da nećeš prestati sa objavama i komentarima kada se okrene smjer! ^^

• Birtija

• Milijarder
    • May 26, 2023 at 11:19 PM
    Quote from D_artagnan

Da, zato su PG zupaniju razbili na komicna povezivanja da to nisu istine.

Bas nemos vjerovati kakve politicare imamo, bolesno

Nevjerojatno je da ljudi koji stanuju manje od 5 km od centra Rijeke, glasaju zajedno sa Sišćanima i Posedarcima! Kao da su u predgrađu Siska ili Zadra!

ZNA SE kuhinja! :cursing:

• LKPC (Luka Ploče d.d.)

• Milijarder
    • May 3, 2023 at 10:49 AM

Što se ovdje događa? :/

Naraslo preko 25%?

• Turističke dionice i perspektive

• Milijarder
    • May 2, 2023 at 8:42 AM
    Quote from Normani

STIŽE VELIK BROJ TURISTA

U Istri se za produženi vikend očekuje gotovo 100.000 gostiju

https://www.glasistre.hr/istra/2023/04/…-gostiju-859738

Primorsko-Goranska županija je doslovno zatrpana s turistima! :)

Npr. Opatija je puna kao usred ljeta!

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Milijarder
    • April 27, 2023 at 10:04 AM

Možda pretjerujem, ali ova dionica mi sve više liči na dionicu za unuke, kao Medika u ranoj fazi. :)

• Milijarder
    • April 27, 2023 at 9:30 AM

Gdje je nestala prodaja na SPAN-u?

Kolege, ima li neki info?

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • April 25, 2023 at 1:37 PM

+VLEN 800 kom, kapnula neka parica, pa neka se oplođuje!

• Aktualno (vijesti)

• Milijarder
    • April 23, 2023 at 4:31 PM
    Quote from 5. Element

Davno sam rekao i vrijeme to sve vise potvrdjuje, da nase pravosudje ne treba reformirati nego rasformirati. Da, bas rasformirati cijeli taj sektor i napraviti outsourcing. Sve predmete poslati u London ili Luksemburg, novac koji smo ustedjeli rasformiranjem pravosudja upotrijebiti za placanje stranih sudaca, u realnom roku bismo rijesili sve zaostale predmete i sto je jos vaznije trajno uveli pravnu sigurnost. Ovi ovdje su stetocine i ne treba se njima uopce baviti. Sve najuriti i kraj price.

Potpisujem. Iz osobnog iskustva!

• Birtija

• Milijarder
    • April 16, 2023 at 6:16 PM
    Quote from D_artagnan

A cuj, jedino farmaceute i doktore stavljati u isti segment sa ostalima, ne ide nikako,

ako kao bravar zahebes nesto jbga, bacis, napravis novo…. Ako kao lijecnik, farmaceut zahebes, napravis krivu diagnozu ili das krivi lijek, onda si unistio zivot, nemjerljivo

Samo si unaprijedio posao grobarima, što se često događa, jer greške liječnika skrivaju grobovi.

A vrana vrani oko ne kopa!

• SPAN (SPAN d.d.)

• Milijarder
    • April 13, 2023 at 8:26 AM
    Quote from pikolito
    Quote from havi

Ma kakav americki fond. To su najvjerojatnije opet neki Slovenci. I to sa KORF i svime ostalim je bila ekipa iza slovenskih fondova sakrivena iza State Street kao globalnog skrbnika pa se puštala priča, a iza su bili Janezi.

Već smo ovdje povezali Fimu, i osobe u njoj sa kakti analitikom i Spanom. To sto izvode je potpuno netransparentno i cisti je sukob interesa koji se nije smio niti dogoditi. Sami ste vidjeli da su pojedini korisnici najavljivali da će biti ovaj ili onaj veliki kupac i sl. i dionica rasti ovaj ili onaj dan. Tko zna sto se ovdje sve izdogađalo. Problem je taj sto su obicno iza tih stranaca ekipe koje odrađuju lokalne dilove a onda pune fond ili druge investitore pričom da podrže rast, a znamo sto tada čine sa svojim dionicama.

Span je lijepo odradio, al Span nije nikakva svemirska firma koja će poharati Europu ili svijet neviđenim rezultatima i biznis modelom. Najsmješnije je sto su izvorni vlasnici prodali vece količine dionica po dvostruko nizim cijenama. Sigurno nisu očekivali da će cijena ovdje, barem ne tako brzo. A i pitanje je da su ih prodavali na burzi, gdje bi tada cijena završila. Kako god, trenutna je cijena za sve vlasnike, puna šaka brade. I na njoj bas nitko ne gubi.

ne znam što oni čine sa svojim dionicama, ali korf je nakon takvih njihovih pretpostavljenih igara (ako je ovako bilo kao što kažete) narastao cca 500-600%...uglavnom, neka njih i njihovih igara za nas manjinske dioničare ^^ ^^ ^^

Stranci su itekako dobrodošli!

Sjetimo se, tko se sjeća, situacije s početka ovog tisućljeća pa do krize!

Neka ih samo, i euro pomaže u tome! :)

• SPAN (SPAN d.d.)

• Milijarder
    • April 12, 2023 at 10:26 AM

Nitko ne komentira današnje trgovanje, ili se nema vremena!?

Pokupio još 230 komada neka se nađe!

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Milijarder
    • April 8, 2023 at 1:07 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Pozdrav Kolege.

Brod MEGA SUN krca staro željezo u Rijeci.

Je li ima netko informaciju o čemu se ovdje radi.

Na ovom gatu krca staro željezo inače samo Split, a bio je jednom i Trogir. :/

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Milijarder
    • March 30, 2023 at 8:07 PM
    Quote from MickeyM

Ovaj gospodin, Sergej Gljadelkin je imao prste i u HIDRI, znam zato jer me rane još uvijek peku!
    A stara je izreka koga zmija ugrize i guštera se boji.
    Malo skraćivanje nije nikada na odmet s toga!

HIDRA mi je otišla u čistu nulu, a IGA neće, jer ne može, ne za mene.

Imaoci IGE samo hrabro, držite se! :)

• Milijarder
    • March 30, 2023 at 10:57 AM
    Quote from tute
    Quote from Milijarder

Hvala, na savjetu, Papiriće čuvam u kešu, a u vlak se uvijek može opet uskočiti! :) :S

Da može, samo pitanje je po kojoj cijeni..

Kolega, koliko komada ste danas kupili, cijena je odlična, a ako nećete sada, kada ćete!? :) :S

• Milijarder
    • March 30, 2023 at 10:48 AM
    Quote from tute
    Quote from Milijarder

Hvala, na savjetu, Papiriće čuvam u kešu, a u vlak se uvijek može opet uskočiti! :) :S

Da može, samo pitanje je po kojoj cijeni..

Naravno, ali i udobnijih vlakova ima mnogo....

• Milijarder
    • March 30, 2023 at 10:34 AM
    Quote from tute

Ovo je očito naručen članak, kako bi se pojedinci jeftino ukrcali.

Imam pouzdan info kako će dionica najkasnije u 9mj, naglo skočiti jer će se IGH rješiti svih dugova.

Čuvajte Vaše papiriće.. :) :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt