Danas veći promet na Jadnoplovu, nego na Atlantskoj?
Posts by Milijarder
-
-
Je li to krenulo day-trejdanje na Jadnoplovu, Kamikaze i ostali?
-
.... Rusija zadnjih 105 godina svijetu izvozi samo rat, siromaštvo, stradanje, korupciju i kriminal, a ne naftu i plin.
...
Ne mogu vjerovati da ovo čitam.
Pa sve ratove, doslovno sve, na ovim prostorima su započeli evropljani!
Marketing je učinkoviti alat. Vidi se po ovim reakcijama na činjenicu!
-
zanimljiva formulacija
Dok god kupcu prolaze stotke po bidu rasta ne će biti....a što se tiće formulacije mogu razumjeti da nekome hitno treba keš pa mora prodati.
Zar je problem, u rastućem trendu cijene dionice, postaviti se na prodaju i čekati par trenutaka ili malo duže, da riba zagrize.
Zar se mora prodavati istresanjem po kupnji? Čemu?
-
Opet se slažu stotice na prodaji!
Treba samo dobra metla, i eto nas među odlikašima-petašima!
-
Danas nam je izvedbu ukrao Mon Perin!
Ali dan je dug!
-
Računaš i koliko si izgubio kad ti je otišla gore, a ti izašao?
Ne mogu izgubiti ono što nisam ni imao...al bogami kad ode dole, izgubim ono što sam imao.
Naravno istina nikad nije samo jedna.
Svako ima svoju istinu i svako je u pravu.
-
So Far, So Good, ali ja bih ostala u cashu
Za Veliki pad burze. Jednom
Strah je vrag, i onda se čine pogreške!
-
Neće suza nego na oko, day-tradera!
Ne mogu vjerovati!
Čini se da je day-trader stanje duha, a ne poslovnog stava, kako sam do sada mislio!
Marine, hvala što si mi pomogao ovo spoznati!
Reci to onima koji su se držali tvoga stava na 570kn, pa su gledali 350kn na gledalici i to par puta...poanta je dio prodat kad dionica jače poraste, a dokupit kad dionica jače padne. Nikad nisam rekao da treba sve prodat, pa čak niti većinu.
Sve o.k.
Ali zahvalan sam ti i dalje na ovoj spoznaji!
-
prosjek je sad 400, dobit 173k pa mogu malo ludovat
Ja bi tu dio prodao, s obzirom na jake amplitude svojstvene ovoj dionici...gotovo i da ne možeš pogriješit...
Neće suza nego na oko, day-tradera!
Ne mogu vjerovati!
Čini se da je day-trader stanje duha, a ne poslovnog stava, kako sam do sada mislio!
Marine, hvala što si mi pomogao ovo spoznati!
-
Ajmo svi.
Stiže mi cca 120 tisuća kn, rado bih ih ostavila u cashu
U što ?
U kunama, čekati službenu konverziju početkom iduće godine ? Mislim da je tečaj unaprijed fiksiran, puno bolji nego sadašnji
U dolarima ? Hoće li ostati vodeća svjetska valuta ?
U švicarac? Skup je kada ga kupuješ, jeftin kada ga prodaješ
Nije ovo tema za ovaj topic, al' u vas imam povjerenja
U bulkere, ali ne u njihove štive!
-
+ATPL
+ATPL
+ATPL
+ATPL
+ATPL
..... gadno si iskvario prosjek, čekam još malo par komada da zaokružim i onda u hibernaciju što se ovog tiče.
Probudite me kada pređe 1.000.
Hrabro...
Cijena se ne diže sama od sebe. Još da to day-traderi shvate!
-
A gdje je prodaja otisla?
Samo 900prodajnih naloga do 500kn?
Evo badža stavio 1100 komada strašljivaca na 500 Kn!
Jadno i prozirno! Kada se kupnja približi, nestati će, ili pobjeći više gore!
-
Kako je Mitkko završio u pržunu?
-
Ante je legenda. Znalac kakvog treba tražiti.
Ante & Co. bi mogli sutra posegnuti za dionicama Kralja, kao što su to danas odradili na Kraljici.
-
šta reći... ovo je bilo kvalitetno.
Do 500,00 Kn, ostali samo mali zaboravljeni nalozi radnih ljudi.
-
Komunizam je ono što je "navodno" zagovarao Isus. (nisam bio prisutan)!
Komunizam je sljed kroz povijest a koj je cista prevara na cjelokupni povijest,svjetonazor..sve su presjekli kroz i ili lažne ljude prevarante... pratite sljed od francuske revolucije ( da tada je francuska bila najkatolickija zemlja eu ) pa do kraja 1900 pa prvi svjetski rat pa ruse kroz rusebje romanova pajprojekt pa nastavak drugi svjetski... za ovaj dio svijeta se zna rusi su rusi, Ukrajinci su Ukrajinci a hrvati su hrvati puno duže,jače i ljepše nego se govori..a tko su ti Amerikanci?
U Isusovo vrijeme je bio kapitalizam koj je zapravo normalno stanje društva. Obitelj koja je imala 500 koza nemoze biti u istoj poziciji kao obitelj sa 50 koza. Bude u Crkvi čitanje o talentima. Jedan čovjek dobije 11 ,drugi 3 a treci jedan talenat ,pa to malo proguglajte. Radi sebe
Vidim da si jako pametan, pa me stalno dociraš.
Krajnje je vrijeme da se probudiš iz svog velikog sveznanja, i malo proguglaš kako stvari stoje!
Prestanite se služiti sa floskulom predstavnika Stranke Bogatih, koji nas stalno plaše onim lažnim komunizmom (diktaturama), da se mali čovjek ne bi dosjetio, da ga šetaju žednog preko vode, sve ove godine.
Vi se te predstavili kao milijarder. A to se ni.oze biti bez stranke iz sebe rako da kolega.. pilu ste okrenuli naopako
Proguglaj pojam: sarkazam!
Moraš puno učiti i guglati!
Želim ti mnogo uspjeha u tom poslu!
-
O kakvom vi to sutonu, čega, pričate?
Komunizam se nije niti desio, a ono što se nije desilo, ne može imati "suton"!
Sam Marx je rekao, da će se socijalizam početi razvijati u visoko razvijenim zemljama (Skandinavija).
Ono što se desilo u nerazvijenim zemljama Istoka, su samo i jedino diktature!
Morate razumjeti da komunizam ( ne govorim o teoriji iz 16,17 stoljeca) je cista prevara ,obmana,manipulacija...čisti sotonski posao.. otet ćemo bogatima i dati sirotinji( u prijevodu ljudi sa dna kace su postali prvi ljudi ). komunizam i nacionalsocijalizam su nadopuna jedni drugom.. pobili su 150,200 miliona ljudi... najveća zapreka tim.ljudima sa zapada razvijenog su granice drzava i vjera... moje neko sitno razmišljanjeje da su okrupnili sssr ( ne rusi) i poslje toga eu. Sad traju borbe kršćana u granicama sssr i paralelno u eu ali na višoj razini ...
Prestanite se služiti sa floskulom predstavnika Stranke Bogatih, koji nas stalno plaše onim lažnim komunizmom (diktaturama), da se mali čovjek ne bi dosjetio, da ga šetaju žednog preko vode, sve ove godine.
-
Sam Marx je rekao, da će se socijalizam početi razvijati u visoko razvijenim zemljama (Skandinavija).
Morate razumjeti da komunizam ( ne govorim o teoriji iz 16,17 stoljeca) je cista prevara ,obmana,manipulacija...čisti sotonski posao.. otet ćemo bogatima i dati sirotinji( u prijevodu ljudi sa dna kace su postali prvi ljudi ). komunizam i nacionalsocijalizam su nadopuna jedni drugom.. pobili su 150,200 miliona ljudi... najveća zapreka tim.ljudima sa zapada razvijenog su granice drzava i vjera... moje neko sitno razmišljanjeje da su okrupnili sssr ( ne ruši) i poslje toga eu. Sad traju borbe kršćana u granicama sssr i paralelno u eu ali na višoj razini ...
-
O kakvom hebenom komunizmu je ovdje riječ.
Komunizam je ideal savršenog društva, a ovo što je nastalo u državama na istoku Europe su samo diktatorski režimi.
Riječ komunizam se za dnevno-političke potrebe bogatih zloupotrebljava milijardu puta dnevno!
Jer se kapitalisti i njima slični boje društva u kojem bi bili malo jednakiji sa ostalima.
Ili da pojasnim, postoje samo dvije partije i skupine ljudi, a to su bogati i oni koji nisu bogati.
Ostalo je sve laž i manipulacija!
Sustavi ekonomski se daju projektirati svakako. Bitno je tko ih projektira i za koga. Jeste primjetili kako je na sutonu zalaza komunizma na nasem dihelu planete čini mi se Milton Friedman isprojektirao neoliberalni sustav i gurnu ga/ gurnuli ga dolje u čini mi se Chile kao antipod komunizmu? Ako je komunizam ideal u tim vremenima najbolje mjesto bi bilo za njega Amerika kao već žestoko raslojena ekonomski,društveno drzava