Šicko u svoj kut !!!!!!!!!!
Ovdje smo si svi frendovi i pomažemo jedni drugima !
Biram brodara vani i frendovi će mi pomoći.
Mudro se povlacim dok mi je na vrijeme
P.s. gnk nije los izbor if I may add
Šicko u svoj kut !!!!!!!!!!
Ovdje smo si svi frendovi i pomažemo jedni drugima !
Biram brodara vani i frendovi će mi pomoći.
Mudro se povlacim dok mi je na vrijeme
P.s. gnk nije los izbor if I may add
https://finance.yahoo.com/news/genco-shi…-223510143.html
52 Week Range 4.30 - 16.95 GNK
Mačak u vreći ? Puno mačaka, doduše
Uspijeli su zaraditi 0,06 dolara u kvartalu. Cijena papira 15 dolara
A ipak je strong buy po gospodi iz zacksa? Kako to, kako to?
Mozda to drugacije malo izgleda kad se pogleda sira slika:
The current consensus EPS estimate is $0.42 on $53.57 million in revenues for the coming quarter and $1.43 on $228.38 million in revenues for the current fiscal year.
Btw koliko vam je optima zaradila per share u q1 kolegice?
Vanka je to oko 5% crveno na otvaranju kod velikih igrača
Čak bi se reklo nije ni strašno koliko su futuresi pali ali nebi bilo dobro da se ponovi ovako sutra.
Pratimo dalje, svakako nije dosadno imat brodare u zadnje vrijeme, a?
Da bi kupovalo treblo bi se imati neke osnove. Vozarine su takve kakve jesu, dok se iste ne pokažu pomak na gore trguje se po principu ja tebi ti meni.
Zašto mislite da će se moći kupiti po ovoj cijeni kad vozarine pokažu pomak na gore, i što mislite koje količine ćete tada moći kupiti? Nije provokacija, ozbiljno pitam.
Možda jer je i ATPL čamila na 180 dok je BDI skakao?
Ne kažem da će bit ista stvar na TPNG, drugačija je i vlasnička struktura ali pretpostavljam da se zato misli na nekakav delay od rasta vozarina do rasta dionice. Bumo videli
Odniti ce amerima sav materijal za plan oporavka.
i onda umisto da puste da dolar ojača, da malo smire ekipu, Ameri najave rekordno emitiranje novih obveznica.
bilo bi dobro da BDI napravi jedan pullback prema 3.000, al mislim da je svima jasno di ovo ide.
Team Raketa juri ko kometa!
Brajo dobro se to sad crveni, mislin da će ti se ispunit želja.
kupio na 240...danas dokupio po 320... Malo ću plovit sa vama pa ako bude sreće na 350 iskrcaj i natrag u Optimu...sretno i mirno more svima
zločesta čitaš li ti ovo?
A gužve na otvaranju, ništa covid distanca i to. Mi uvik kontra, čekamo pad futuresa za plus i obrnuto.
Da nas nema trebalo bi nas izmislit
Strong correction on FFA this morning
Zdrava i savršeno tempirana
Nebi se bunio da je malo manja ali ajde, daj šta daš. Panamaxi se dobro drže
Daleko smo i došli kad je korigiranje na 25k
Display MoreVizionarski si to pogodio još ljetos.
Respect.
Svi parametri su na strani dry bulk sektora.
Eksponencijalni rast na ovakvim rastućim vozarinama je jako zanimljiv. :-))
Budemo vidjeli...
Da, 5. Element ja baš vizionarski pogodio.
Sa prvih par postova na ovoj temi mi je išao na živce, a onda je prestao
Svaka čast i hvala! Odvukao mi je fokus sa argumentima.
Sektor je ušao u bikovsko tržište i boriti se protiv toga, najblaže rečeno, je glupo.
Ovo će, u uz povremene korekcije, samo rasti. Koliko dugo? Ne zna se, možda do zime, možda do zime 2025.
Ko zna hoćemo li ikada više vidjeti BDI na 600.
Speaking of korekcija....bas si morao,a? Evo danas ide dobar pad. Vode capeovi, slijede panamaxi. Vezimo se
Nekidan je neko pitao za izvjesca izvanka, uspoerdba sa atpl i tako. Iako su ovi veci igraci i imaju capeove moze biti simptomaticno pa evo:
https://www.globenewswire.com/news-release/2…al-Results.html
Zvuce li ovi brojevi nekako...poznato?
Our first quarter of 2021 TCE results by class are listed below.
Inace i njih je nagradilo sa malim minusom danas, pa da vidimo nastavak
Display MoreGdje bi se mi zabavljali u ova nesretna vremena da nam nije foruma .
Long Live the Forum !
Za zloću znate da nije zloćudna, ni zlurada, pa čak ni zavidna.
Jedan od razloga zašto nisam nikada imala brodare je što ne znam baš ništa o brodovima. Nula.
Znam nešto malo o trgovanju, a to sam naučila i u praksi, na težak način.
Ima jedno stanje koje se zove preprodano tržište.
To je ono _ Ako sada svi imamo papire, tko će za mene stati na bid ?
Želim vam dakle svu sreću
Sav će se vaš novac preliti jednom i na moje papire. Eto bida
Nemam dakle pojma o brodovima, o vozarinama, o tonaži , o ugovorima, samo nešto malo o trgovanju. Malo majo
I to bi bio sav moj doprinos na ovoj temi. Nije pristojno zavirivati u tuđa dvorišta.
Evo opet... Ko ce to kupit
#drakulana180kn
Sigurno ce doc vrijeme kad ces bit u pravu i prelit ce se te kune u opte i sve i svasta ali taj dan nije danas...a ne vidim ga ni brzo
Koliko dusebriznika pa to nema u p.m. Sad bi svi pomogli da ne izgubimo pare. Sutra teska prodaja atpl i prekrcaj u optimu
vidim ulazi se u Atlansku, a nema se para.
Kolega prodao u 15:35 Optimu za 47.300,00kn, a u 15:36 kupio Atlansku za 47.900,00kn
Ajde vidjet ćemo je li pametno.
Nema mi drakule, na 180 je bilo pitanje a ko ce to kupit, kako ce rast kad nema ko kupit itd? Evo optima ce nas spasit
Sad ćemo se kilavit oko 280, to šta je panamax na 27k nije bitno, a? A dobro... kažu da more voli strpljive
Uostalom, toliko rastu vanka da pretjeruju, nesto kao nasa lija u druku, oce uđe niže a vozovi prolaze. Sutra vec na vozu pise 300. Ali kladio bi se da ce pola njih vanka i danas zavrsiti u zelenom. Ima li koji tipster?
Dobra oklada, evo kroz pola sata-sat su na nuli. Market povuce dole ali onda se neko sjeti da je bdi 3k+ pa i nije pametno prodavati.
Osim naseg szaifa, oni jos googlaju bdi
Vani danas ronjenje na otvaranju:
...gospodin Dragan Rudan, Predsjednik Revizijskog odbora Atlantske
plovidbe d.d.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…95ab0c70c11.pdf
nije puno ali čovika veseli, sad još da se aj bi ugleda na ovoga
Tilt...ide li konačno: "....uprava nezna za nove materijalne činjenice, bla bla bla..."
A je ga izilo.... Ništa od pojačanja za hajduk b
vidila "žaba" da se brodari vanka "potkivaju", pa i ona digla nogu
Imamo ovi drugi dio "velikih koji se iskrcavaju oko 260 koji malo koci, ali kad se to rijesi onda mozemo malo up samo da ekipa osjeti da su ti veliki iskipali koliko su mislili
Tribat će počet grickat ovoga na 264 inače kopačke lete u kantu a malome Neji stiže konkurencija...