PANL u premarketu -6%, ne vidim nikakve vijesti?
Ex-div? Doduše panl ima neku malešnu dividendu, neznam...
PANL u premarketu -6%, ne vidim nikakve vijesti?
Ex-div? Doduše panl ima neku malešnu dividendu, neznam...
ovdje više ne znaš tko pije, tko plaća a tko puši.
Kad ih jos vidim sa ovim gmail.com mail adresama sa prstima u pekmezu
U ponedjeljak sjednica NO u Zagrebu.
Da je blize onima koji zapravo odlucuju
Vikinzi danas već preko +5% a mi tek na +3%....
Patience my young padawan!
Vikinzi igraju igru, padali su zadnjih dana malo jače, blizu je ex div day i tako
Trebalo bi otić dole do zapadne popit kavu. Gledat live prijenos puča u našoj stečajuši, možda je već krenulo šaketanje itd...
Ne vjerujem da je dosadno
Sad provjeravaju urudžbeni, odrezak od Pošte, biljege...Kažu da je poštarica koja je zaprimila obavijest ostala danas kući.
Trajat će ta obustava
izgleda ima mesa
WTF?
Dobra je za one koji su sudjelovali u dokapu, za ostale ne. Danas dionica pada strmoglavo.
Pise ti na postu da si profesionalac. Ne budi naivan. Mislis da ovih 12 nece drzati cijenu,odnosno da je nece napumapat da bi jednog lijepog dana u dalekoj budućnosti mogli izaci.
Čim vidim ovaj szaif na listi dođe mi slabo. s druge strane neka ih, bar znaš kad oni krenu prodavati da treba kupiti
Izgleda da si usao.
Tankerska nevažeća, svašta
Ne zele vecinskog. Drzava je uplela prste.
Za nas male dionicare je ovo bolja situacija.
Nebi se složio. Sa TNPL bi lakše brodili dalje
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…956bef3b0e5.pdf
ajoj 26 kn... i hrpa malih
Tankerska nevažeća, svašta
Korekcije su nuznost da se moze ponovno rasti.
A sto se tice sadasnjih vozarina one da stagniraju na ovoj razini jos godinu dana bez ikakvog rasta to je puna saka brade.
Inace mislim da je vozarine nemoguce predvidjati pa sve analiticare uvazavam sa dozom skepticizma.
E sad si mi uvrijedila Joakima, grrrr
Svasta se moze predviđati i desiti,ali uz ovakve TC vozarine izracunajte sami koje su dobiti po dionici za brodare kroz 1 ili 2 godine, pocetkom ove godine svi bi potpisali i 50% manje 😅
Sve 5 kolega, post je tu da nebi bilo ono "...svi relevantni analitičari kažu da idemo beskonačno up, bla bla..."
Neki kažu da ide par tjedana hlađenja:
Predlažem da zabrinuti prodaju da se riješe te brige. Nije li poželjno živjeti bez pritiska i stresa koliko je god to moguće.
Ono šta je zapravo poželjno je skinuti ružičaste naočale i kritički promatrati sve informacije, brojeve, bdi prognoze itd... ili bar ne komentirati besmislicima koje nisu šala ili pokušaj šale (ovo je moj kriterij)
30.08.2021. CT 477,00 495,00 476,00 484,00 485,37 +3,86 % 110 2.261 1.097.424,00 27.08.2021. CT 455,00 466,00 455,00 466,00 461,47 +2,42 % 71 2.349 1.084.003,00 26.08.2021. CT 448,00 456,00 448,00 455,00 452,36 +1,79 % 38 944 427.026,00 Jučer prosječna 485,37...danas 482,48....ne znam čemu panika....svaka čast ako je netko prodao 200 kom na 495...pa dokupio na 480...al ne vidim tu nekakvu zaradu....više razonodu.....BDI iznad 4000 bodova...Q3 faktički gotov još 10 dana što se ugovori i gotovo za Q3...očekuje nas odlično izvješće...ako se ne varam Joakim prognozira napad na BDI od 4600 bodova...prije toga mora biti malo i korekcije....kad krene opet će u 5 dana skočit 20-tak posto....tako to ide.
Evo gosp. looserst, preneseno od gosp. Tina
Ne znam odakle 4600, gledam zadnji report i vidim da više manje nije ništa mijenjao. Zapravo je malo zabrinjavajuće ako i dalje misli da će BDI 2021 E biti na 2500 i manje. No dobro...pratimo dalje
Joakim kaže mala korekcija, i onda
a opet gore.
Moze neki link na to sta uzviseni izjavljuje? Nigdje nisam procitao takvu izjavu
Ne znam samo kako cemo u svemu ovome proci mi mali investitori, kazu da se takvih javilo desetak. Nadam se da ce nesto ostaviti i za nas.
Dobit cete kosti. Janjece. Sa boraje
Gdje je zapelo?
Uvijek zapne na određenoj razini dok se prodavači ne olakšaju...nakon toga se ide dalje.
A da nije neko konačno počeo gledati ffa pa vidio malo minusa?
I 1987. i 1929.god. burza je kolabirala u listopadu.
Sta znaci da ostalih 98 od zadnjih 100 godina nije
Ovo je danas sinergija svih brodova. Kontejneri, bulk pa i tankeri i lng. Sad samo da j powell nesto je sje..e, negdje sam citao da danas ima speech.
Inace je vrijeme za onaj clip sa cloonijem, ima ko link?
Osim NNM svi preko bare u zelenom....
Na NMM se ocekivao potop, bilo je i do -10% sinoc u post trade tako da je ovo 2, 3% u minusu ugodno iznenadjenje. Pratimo dalje