Čini mi se da su mnogi zaboravili ono osnovno pravilo: " Kad želiš prodati, kupi" i obrnuto.. Normalno, pod uvjeto da imaš municije..
Posts by tute
-
-
Ovo ja doživljavam više kao čistilište od drhtavih ručica i paničara..
-
Ovo je očito naručen članak, kako bi se pojedinci jeftino ukrcali.
Imam pouzdan info kako će dionica najkasnije u 9mj, naglo skočiti jer će se IGH rješiti svih dugova.
Čuvajte Vaše papiriće..
Hvala, na savjetu, Papiriće čuvam u kešu, a u vlak se uvijek može opet uskočiti!
Da može, samo pitanje je po kojoj cijeni..
-
Ovo je očito naručen članak, kako bi se pojedinci jeftino ukrcali.
Imam pouzdan info kako će dionica najkasnije u 9mj, naglo skočiti jer će se IGH rješiti svih dugova.
Čuvajte Vaše papiriće..
-
Povećane plaće od 20% - 25% većini djelatnika IGH.
Plaće sa ovim povećanjem isplaćene su već za Veljaču kako je najavljivao g.Petrosijan prije cc mjesec dana.
Čuvajte Vaše papiriće..
-
cuvam cuvam jos od kada sam usao preko 40 eur / dionici 2017... xd :)))
Imali ste priliku od tada poprilično smanjiti prosjek ako je bilo volje i municije
-
Jučer, 16.03. isplaćena plaća za Veljaču. Čuvajte Vaše papiriće.
-
Sa Poslovnog MITKKO
"Pricam sa kolegom koji je do nedavno radio u IGH… kaze da je u zadnja 3 mjeseca iz firme otislo, po njegovoj procjeni, oko 100 inzenjera. "Neprovjeren i netočan info.
Čuvajte vaše papiriće. Uskoro isplata plaće za Veljaču.
-
U Ponedeljak, plaća na računu za 01/23. Bit će isplaćena u cijelosti.
-
U ponedeljak (20.02) imat ćemo jako, jako dobru vijest. Pravovremeno ću Vas obavjestiti. Živo naš IGH
Da pogađamo, za početak pokrenuta sudska naplata potraživanja te posljedično isplata plaća za siječanj.😀
Pozitivne promjene događaju se puno brže nego što bi mnogi željeli, ovdje na forumu i van IGH. O tome nešto kasnije..
-
U ponedeljak (20.02) imat ćemo jako, jako dobru vijest. Pravovremeno ću Vas obavjestiti. Živo naš IGH
-
Čuvajte svoje papiriće. Vraćeni svi dugovi, pojačana naplata dugovanja. Čekamo isplatu plaće za 01/23
-
Euforija i Panika to su dva brata, oba nisu poželjna. Ja ovo doživljavam kao nekog plivača čija glava malo je ispod malo iznad vode. Ako doživimo još koju blokadu onda mi je prilično jasno koji je smijer. Opreza nikad dovoljno.
Naš plivač uskoro, pretvara se u hodača po vodi.
-
Nevjoratno što rade drhtave ručice pored zdravih očiju.. Mnoge će forum ovdje pokopati.
-
Euforija i Panika to su dva brata, oba nisu poželjna. Ja ovo doživljavam kao nekog plivača čija glava malo je ispod malo iznad vode. Ako doživimo još koju blokadu onda mi je prilično jasno koji je smijer. Opreza nikad dovoljno.
-
Dobili su nazovimo to (novce) za 12/22 u vidu akontacije i to u više obroka.
-
Čitam forum sa poslovnog pa vidim da dečki nemaju info iz prve ruke.
Za 12/22g isplaćena je plaća u cijelosti radnicima, ali u više obroka. Vjerojatno nisu namireni doprinosi.
-
Ja sam jutros po €10,00 kupio par stotina ; pa šta bude
Nema greške. Dugovi se tope, preduvjet za surprise.
-
A možda ciljaju cijenu na “kojoj će dovršiti posao”? Meni se eto vidi da se namješta cijena. Za(sto) i koga ne znam, al i bid i ask se predvidljivo namještaju za neki deal.
1000 zašto, a s druge strane samo jedan zato!
Hvala na iznešenom razmišljanju. Kad malo zavrtim film, moram se složiti sa Vama. I meni se čini da možemo očekivati surprise i to već uskoro.
-
Obožavam ovaj drukeraj. Ja danas dokupio na 10,60 ako ovako nastavimo ima još municije.. he he