1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• DRY BULK

• Mrcash
    • January 28, 2022 at 10:36 AM

Tko se nije skrio.... mittko je bio :D

2020 Bulkers Ltd. (2020) - Conversion of index-linked charter hire for Bulk Shenzhen
    Hamilton, Bermuda, January 28, 2022 2020 Bulkers has converted the index-linked charter for
    news.cision.com
  • DRY BULK

• Mrcash
    • January 28, 2022 at 9:40 AM

Kineska Nova godina malo uranila, evo i Joakim je Slavi crta rakete i petarde , da nije uzeo kinesko drzavljanstvo ? A možda se i nakrcao robe, vraziji je Joka

• DRY BULK

• Mrcash
    • January 27, 2022 at 5:32 PM

Sta nisu ovi kejpovi po 5,6 tisuca ovih dana? ;)

Files

SmartSelect_20220127-173120_Twitter.jpg 144.1 kB – 0 Downloads
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • January 25, 2022 at 7:10 PM
    Quote from tollway

nepoznati uvjeti dokapa.... i kaj sad napraviti?

O cemu ti ?

• Mrcash
    • January 25, 2022 at 5:47 PM
    Quote from Moller

kada se objave podaci o padu vozarina, ne bi li trebala i ova dionica padati, o čeme se radi, gdje je nastao raskorak

A gle , ljudi nisu toliko naivni , ako nesto vrijedi onda leti , ako ne leti onda bar ne roni već pluta , tako je i sa cijenom dione trenutno. ...

• DRY BULK

• Mrcash
    • January 19, 2022 at 3:12 PM

joakim je očito ušao ponovo u bulkere, jasno je kao dan l iz ovih njegovih twwetova danas. E sad , jeli pogodio taj tajminig vidit će mo, al drago mi je da jase ponovo

• Prognoza cijena

• Mrcash
    • January 14, 2022 at 5:55 PM

uz uvjet da se ove prognoze ostvare o kojima svi pišu i oko kojih se svi slažu , tj da avg. Vozarine budu oko 23k $ u 2022 godini , moga prognoza za atpl bi bila 500/600/700 . Znam da sam pesimist u odnosu na ostatak ekipe , no radije bih se pozitivno iznenadio , nego negativno razočarao. Eni dovoljno bude li ovako , a za 2023 , e tu će tek perje letiti , 2 nova broda, svi stari opremljeni.... Al o tom po tom

• Mrcash
    • December 15, 2021 at 7:58 PM

da su još malo sacekali , nebi dobili nagradu kako se čini... :D :D

šalu na stranu , dok su vozarne dobre , život je lijep

• Mrcash
    • November 29, 2021 at 8:15 PM

ček ček, pa zar nije Omikron u diru, odkud sad ovaj rast ?

• Mrcash
    • November 25, 2021 at 11:27 PM

u tišini kako prolazi ova salata na stranim burzama danas , vikinzi +14% danas ??!! Da nisu možda naručili i oni 4 broda , zna li se ista ?

• Mrcash
    • November 24, 2021 at 1:51 PM

atpl bi sa nekom divkom, pa makar i simbolicnih 20ak kuna napravila odličan posao , u psihološkom smislu . Ja se još nadam da će nas kakav info po tom pitanju iznenaditi do kraja godine

• Mrcash
    • November 21, 2021 at 3:34 PM

jel ja to dobro citam, naručili su 4 broda umjesto prijašnja 2 za 2024 godinu?

Hrabar potez, racunam da se nebi na to odlučili gledajući zse trend :D :D :D

• Mrcash
    • November 17, 2021 at 11:31 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Mrcash

Gledajući Dianu puno je atlant zaronio, nekih 400 do 450 kuna bi miritalo da budu u balansu. Fjucersi su danas ok također

kolega jeste prodali ili još hodlate

Moje će dočekati ljeto gospodnje 2023 . A možda i dulje , kako sam rekao na početku.

• Mrcash
    • November 17, 2021 at 10:31 AM

Gledajući Dianu puno je atlant zaronio, nekih 400 do 450 kuna bi miritalo da budu u balansu. Fjucersi su danas ok također

• Mrcash
    • November 9, 2021 at 3:08 PM

znaci nije fond prodavao već 5 ljudi sa foruma ? Nevjerojatno ako je istinito

• Mrcash
    • November 4, 2021 at 12:17 PM

ja sam jedan od onih koji imaju xxxx komada sa prosjekom ulaza 220 kuna i nije mi palo na pamet prodati. Ovo što se desilo je napravljeno namjerno, isto je radjeno i na opte u dužem periodu , ogromni prometi su bili a u knjizi dioničara nikakvih promjena. Tada sam shvatio da određeni ljudi sa par milja kuna i malo software i hardwara mogu na zse što hoće, uz uvjet da nema MM na dioni koji bi im planove pokvarili , na htu , Podravci i slično to bi bilo nemoguće napraviti.

• Mrcash
    • November 3, 2021 at 2:14 PM

da mi je netko pričao kako je ovaj scenarij moguć prije tjedan dana rekao bih niti u snovima . No eto ipak, netko se našao sa više desetaka tisuća komada, al da je nadrealno , e to jest . Još me više čudi kako je market ovoliku količinu progutao, svaka čast kesoljupcima.

• Mrcash
    • October 29, 2021 at 7:30 PM

ludo vrijeme, luda berza . Tankeri natuku 18 milja gubitka, diona u laganom plusu , isto i sa plastičnom jučer. Ovdje para kapa što bi rekao vojko v , diona u bunar. Novo normalno čini mi se na djelu . Al neka , svaka sila za vremena

• Mrcash
    • October 29, 2021 at 1:26 PM

@ looserst

Mark my words

• Mrcash
    • October 29, 2021 at 12:08 PM

očekivanja se nisu ispunila samo onima koji su ih postavili nerealno visoko . Skok dobiti sa 32 milj u q2 na 45 milj u q3 je povećanje od nekih 40 % u jednom kvartalu . Ako je to loše onda neznam ... q4 dobit će iznositi dodatnih 18 milj, znači nekih 63 milj kn , sudeći po trendu rasta vozarina koji smo imali dosada, prosjek cca 21k za zadnji kvartal bi trebao biti.

Najvažnije od svega je to što možemo sa sigurnošću reći i da će 2022 godina biti najmanje uspješna kao i 2021, jer kako rekoh prosječne vozarine sporo rastu iz mjeseca u mjesec Al isto tako i sporo padaju kad ze to dodje vrijeme. Ovo je dionica za dugoročni ulog , bila je takva i prije izvješća Al sad je trend potvrđen.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt