A sto recimo sprijecava HT da proda svoj dio u Optimi VIP-u po kunu po dionici iako je UG ponudio 10 kn po dionici? AZTN nema veze s tim kako ce se natjecaj odigrati, njihovo je samo da se Optima makne od HTa zbog koncentracije - HT bira kupca koji odgovara AZTN-ovim uvjetima, lova je sekundarna u time, nista ih ne obvezuje da biraju najboljeg ponudjaca...
AZTN bi dobio takvu prodaju jer nije poštovana odredba o prednosti novog igrača na tržištu. Aztn ovdje vjerojatno sudjeluje u svim fazama i odobrava ih, iako ne direktno no iz očitanja današnjeg je evidentno da povjerenik izvjesatava aztn o samom procesu (što sam dans prvi puta pročitao). Povjerenik će obavijestiti aztn i o tome kako su tekli pregovori pretpostavljam, zašto je netko ispao i slično. Mislim da ne postoji apsolutno nikakva mogućnost manipulacije cijenom i ponudama, ukoliko su u igri i A1 I UG.
S druge strane, da je jučer objavljeno ko je sve u igri, Cjena danas nebi bila gdje je zar ne? Na kraju nemira ništa niti biti od prodaje iz milijon razloga pa Otuda ona odredba o prikrivanju povlaštene informacije, dakle sve to ima smisla i radi tržišta i radi pregovora zainteresiranih strana koji su u tijeku.
Samo strpljenja i malo vjere. Joa jednom ponavljam, kamo sreće da sam prije godinu dana vjerovao da će prodaja ići svojim tijekom i doći do kraja, sad bi bio bogat čovjek i na ovim cijenama... Nažalost oklijevati sam puno puta, ulazio i izlazio zadovoljavajući se Mrvica dok nisam shvatio da će se prodaja stvarno desiti. I sad smo tu, zadnja krivi a prije cilja, Ford vs Ferrari, ja navijam za forda a vi?