1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • March 20, 2020 at 9:26 PM
    Quote from rambo_5

A sto recimo sprijecava HT da proda svoj dio u Optimi VIP-u po kunu po dionici iako je UG ponudio 10 kn po dionici? AZTN nema veze s tim kako ce se natjecaj odigrati, njihovo je samo da se Optima makne od HTa zbog koncentracije - HT bira kupca koji odgovara AZTN-ovim uvjetima, lova je sekundarna u time, nista ih ne obvezuje da biraju najboljeg ponudjaca...

AZTN bi dobio takvu prodaju jer nije poštovana odredba o prednosti novog igrača na tržištu. Aztn ovdje vjerojatno sudjeluje u svim fazama i odobrava ih, iako ne direktno no iz očitanja današnjeg je evidentno da povjerenik izvjesatava aztn o samom procesu (što sam dans prvi puta pročitao). Povjerenik će obavijestiti aztn i o tome kako su tekli pregovori pretpostavljam, zašto je netko ispao i slično. Mislim da ne postoji apsolutno nikakva mogućnost manipulacije cijenom i ponudama, ukoliko su u igri i A1 I UG.

S druge strane, da je jučer objavljeno ko je sve u igri, Cjena danas nebi bila gdje je zar ne? Na kraju nemira ništa niti biti od prodaje iz milijon razloga pa Otuda ona odredba o prikrivanju povlaštene informacije, dakle sve to ima smisla i radi tržišta i radi pregovora zainteresiranih strana koji su u tijeku.

Samo strpljenja i malo vjere. Joa jednom ponavljam, kamo sreće da sam prije godinu dana vjerovao da će prodaja ići svojim tijekom i doći do kraja, sad bi bio bogat čovjek i na ovim cijenama... Nažalost oklijevati sam puno puta, ulazio i izlazio zadovoljavajući se Mrvica dok nisam shvatio da će se prodaja stvarno desiti. I sad smo tu, zadnja krivi a prije cilja, Ford vs Ferrari, ja navijam za forda a vi?

• Mrcash
    • March 20, 2020 at 6:20 PM

Znaci jesmo konačno smozgali ima li zainteresiranih ili nema? Ili još ima ne vjernih Toma, ocu rec nepismenih ?

Ili će mo još koji dan mozga dok nam cijena ne ode pa poslje kunut majku i državu?

• Mrcash
    • March 20, 2020 at 1:14 PM

Vidim da smo daleko odmaki od jučer, prvo smo mozgali ima li ponuda ili nema, a sad je bar koncenzus kako ponuda ima i kako je upravo započela druga faza prodaje. Masallah.

Slušajte kolegu iknowa, moglo bi ovo biti gotovo i prije nego očekujemo.

• Mrcash
    • March 20, 2020 at 12:05 AM

Nemoze ht ovdje mrdnut bez suglasnosti aztna. Dakle, ako ima više dobrih ponuđača nemoze ht jednog diskriminirati na racun drugog. U moć aztn smo se uvjerili prije 20ak dana.

Dalje, mislim da je ovdje problem više u našoj psihi, svi smo neki trgovci, sitni prodavači Auta, lubenica, krava i šta ti ja znam. U nas svijet funkcionira po principu daj oglas u njuskalo, tražiš 10 posto više I kad neko zove ko fol spustis cijenu. Zato svi očekujemo da i ovdje ko na njuškalu zove par musterija, pa nek se oni natječu ko da više.

Ovde posluju gospoda, ovdje se prodaje fina roba. Kad se prodavao Tele2, koliko vas je uopće čulo da su pregovori sa UGOm počeli, a kamoli pri kraju? Samo je jedan dan došla obavijest o kupnji. Kad je HT kupovao EvoTv, ista priča. Dakle moji trgovci sa njuškala, pustimo nek gospoda odrade posao, a mi samo promatramo, što bi rekli utopljenici sa atpl..

• Mrcash
    • March 19, 2020 at 11:09 PM

Ovdje leži odgovor na pitanje :

Javan postupak prodaje ne samo da nije u skladu s najboljim praksama, već bi mogao ugroziti provedbu

postupka prodaje, osobito u trenutnim okolnostima na tržištu. U tom smislu, HT je obvezan voditi računa

o sprječavanju manipulacije tržištem te ne planira davati posebne objave o procesu prodaje sve do

njegovog završetka.

Ako nema ponuda što neki tvrde, kako se onda može ugroziti provedba postupka prodaje?

Ako nema ponuda kao što neki tvrde, zašto se neće davati objave do završetka procesa prodaje?

Ljudi moji, pa jeste li slijepi??

• Mrcash
    • March 19, 2020 at 9:22 PM
    Quote from Trotter
    Quote from Mrcash

Konačno svjetlo na kraju tunela! E sad treba pametno.

Možeš i meni malo pliz posvijetlit..

Cijenim tvoje postove pa daj malo pliz razloži, dobro bi mi došlo u ova tmurna vremena.

Tnx

Aj neko I mene netko cijeni ^^

Dakle šta je pjesnik htio reći.

1. Ponude su došle,a to je najbitnije.

2. Koliko ih ima, vjerojatno će isplivati uskoro

3. U vremenima kakva jesu, mislim da imamo čvrsto sidro oko 5kn.

4. Ovaj postupak bi mogao biti gotov relativno brzo, ako se dobra lova ponudi i situacija oko korone malo smiri, nadam se tamo do jeseni.

5. Budimo realni, očekujemo cifru koja nije kikiriki kao ovih dana na burzi. I da, čestitke svima koji su izdržali jučer i danss i nisu prodali.

• Mrcash
    • March 19, 2020 at 7:23 PM

Konačno svjetlo na kraju tunela! E sad treba pametno.

• Mrcash
    • March 19, 2020 at 4:03 PM

Ja to ovako gledam, pošto objave nema, zaci da ponuda ima. Da nema ponuda , valjda bi to objavili dosad jer nemaju šta dalje razmatrati. Al posto ponuda ima, e onda treba te ponude pogledati, i provjeriti odgovara li kriterijima iz natječaja, i tek onda objaviti koliko ih ide u drugi krug. To je jedino logicno, sve ostalo bilo bi neozbiljno jer teoretski mogao sam i ja poslati ponudu na milijardu kuna, i šta sad bi ht treba objaviti javio se jedan zainteresirani? Elem, na dobrom smo putu braco moja mila, rekao bi Izet

• Mrcash
    • March 19, 2020 at 2:30 PM
    Quote from NaBiduAsku

na 8-9 kn ne kratiti ili ne prodati ako si imao više od 20-30 000 kom je ludost. Meni je na tim razinama i 5000 kom bilo to much držati jer sam znao da ako ne dođu ponude ide se natrag na 2-3 kune... pa to je na 5000 kom 40 000 kn alo!? A koliko je na 30 000 ili ovaj što kaže da ima 129 000 kom.. nevjerojatno. A ja sam kockar. Moš mislit.

To što si ti sitni kokosar neznaci da i drugi moraju biti takvi. Krešimir kopsejak ima 500k komada I nije prodao niti jednu jedinu dionicu od kad je cijena krenula sa 1.6 kn, a on nije bilo tko. Ova korona kriza je sve pogodila, tako i optimu

• Mrcash
    • March 19, 2020 at 11:40 AM
    Quote from tollway

sa coronom ili bez nje, u ovoj priči je izgleda 8,50kn bilo nebo do daljnjega. kako je tko odigrao..... cijenu u ponudama, bojim se, nećemo vidjeti, tako da ostajemo v kmici još nekoliko mjeseci (u najboljem slučaju) do završetka roka za konačne ponude. sa coronom ili bez nje.

Mene niti ne zanima cijena u ponudama, nego ima li ponuda, ako ima koliko ih ima i ko ide u drugi krug. Ako nema ponuda, isto jasno reći.

Ako su se javili i A1 I Ug a to sad zna određeni krug ljudi, jeli mislite da bi Cjena nakon takve informacije bila na 4 kn? Zato aztn mora hitno reagirati dok informacija ne bude javna

• Mrcash
    • March 19, 2020 at 11:12 AM

Poslao sam i ja mail aztnu, treba ih zasuti upozorenja a

Ps. Koja igra sa cijenom, radi ovoga treba zaustaviti trgovinu

• Mrcash
    • March 19, 2020 at 10:21 AM

Mora vam biti jedna stvar jasna, nitko ovdje nema prosjek ulaska 2kn. Svi su ili nadokuoljivali, ili prodali, pa opet kupili skuplje. Kolega Jubito je npr kupio po 2 kn, pa je na 8.2 kn kupio još 10 000 komada. Na ovoj cjeni vjerojatno je većina u minusu, u najboljem slučaju oko nule. Pt drvo prosjek kupovina je oko 6 kn...

• Mrcash
    • March 19, 2020 at 10:10 AM

Dodje eto u životu i taj tren kad ti je svejedno oce li rasti ili padati. Naime, bude li sve najgore i padne li na neke niske grane uzet ću duplu količinu koju imam sada. Naraste li u slučaju dobre vijesti, kupit ću Al puno manje. Dakle, nema druge nego cekat pa kako vjetar puše

P. S. Trejd je isto sumljiv, nebi rekao da netko nešto zna, prije da ljudi bježe jer im treba kes

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • March 18, 2020 at 11:27 PM
    Quote from trial

Pretvorio atpl u opte. U narednim danima ću saznati koliko je to bilo ludo.

Po meni to ti je jedina šansa da se iskoprcas, u atpl samo je 0 granica, a u optici može i up a može i dole ovisno o fortuni i kuvertama.

• Mrcash
    • March 18, 2020 at 9:32 PM

Ljudi o čemu pričate. Od danas u 16.00 postoje povlaštene informacije koje znaju određeni ljudi. To je jasno ko dan. Netko zna ima li ili nema ponuda, ne mora znati kolika je Cjena Al I ovo je informacija koja je cjenovnom osjetljiva. Trgovina bi morala biti blokirana do objave te informacije.

• Mrcash
    • March 18, 2020 at 9:53 AM

Reklo bi se da nitko nezna ima li ponuda ili nema, grubisic šuti ko zaliven

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Mrcash
    • March 17, 2020 at 10:18 PM

https://www.vecernji.hr/vijesti/prva-o…desivir-1386584

Mozda I nije sve tako crno

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Mrcash
    • March 17, 2020 at 10:06 PM

Nisu englezi bilo tko. Povodu to su ljudi koji su kolonozirali svijet, najveća nacija u povijesti po mom mišljenju. Mora da postoji neki razlog zašto idu na ovu opciju imuniteta naroda, zapravo to i jeste jedini pravi način rješenja virusa, problem je što zdravstvenu sustavi zemalja nemogu po pratiti broj onih starih i bolesnih koji će trebati respirator. Moguce da Englezi imaju toga dovoljno, neznam, no znam da ako im bolnički sustav ne kolabrira Imat će strašnu prednost pred ostatkom svijeta.

• Mrcash
    • March 17, 2020 at 4:08 PM

To vam samo govori kakva se igra igra.

No bilo je očito da će povući nalog, ovo je više bilo za publiku. Sutra je dan D. Ne zaboravite samo da nije nemoguće da se pretace iz supljeg u prazno, sa par skrbnickih računa SB d. D. To se radilo i dosad.

• Mrcash
    • March 17, 2020 at 11:58 AM

Interesantno sjednica dan nakon što se natječaj zatvori, tu bi moralo biti i priče o ponudama, makar neslužbeno a možda i neka službena obavijest. U svakom slučaju bit će u četvrtak neki muving na burzi, mora taj podatak iscuriti, Al ovih 4.5 kn čini se best buy danas

1. Privacy Policy
  2. Kontakt