1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • July 9, 2021 at 6:46 PM

Došao nam i taj dan . Prvo , ovo je top vjest jer će se velika lova sada osloboditi. nije istina da će te morati čekati još mjesecima, jer će kao i uvijek do sada naći kupci koji će kupiti uz neki diskont od 10ak posto ili manje od finalne cijene.

Cijena je takva kakva je, a prodaja Kopesjaka bila je znak da neće biti veća nego je .

Još jednom , većina je u plusu ovde , neki 100% neki manje , al bitno je da je plus i da je prica gotova , a lova je tu da se vrti . Ima novih prilika uvijek.

• Mrcash
    • July 9, 2021 at 6:46 PM

Došao nam i taj dan . Prvo , ovo je top vjest jer će se velika lova sada osloboditi. nije istina da će te morati čekati još mjesecima, jer će kao i uvijek do sada naći kupci koji će kupiti uz neki diskont od 10ak posto ili manje od finalne cijene.

Cijena je takva kakva je, a prodaja Kopesjaka bila je znak da neće biti veća nego je .

Još jednom , većina je u plusu ovde , neki 100% neki manje , al bitno je da je plus i da je prica gotova , a lova je tu da se vrti . Ima novih prilika uvijek.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • July 8, 2021 at 3:40 PM

čuj 45k .... mislim znamo svi da gospari pogađaju cijene više od spota Al ovo je za rubriku vjerovali ili ne.

• Mrcash
    • July 8, 2021 at 2:07 PM

jedino mi nije qjaro kakva veze atlant ima sa kejp indexima

• Mrcash
    • July 7, 2021 at 3:25 PM

ja bi samo 20 milj kn dobiti za q2 smartao lošim rezultatom, nadam se da se gadno varate.

• Mrcash
    • July 4, 2021 at 1:54 PM

evo jedan mali info iz najnovije knjige , koliko je CERP (bez)opasan . 12.500 komada je dodjeljeno Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Mislim da su te u sigurnim rukama

• Mrcash
    • July 4, 2021 at 12:35 PM

telemach agresivno reklamira eonTV, radi li ova tv platforma putem njihovog mobilnom signala ? Ocu reci , jeli mobilni Internet dovoljno pouzdan za ovakvu tv uslugu, navodno cuca ogromne količine prometa

• Mrcash
    • July 1, 2021 at 1:13 PM

Obavjest o blokadi računa ne ide baš instant, ako ht blokira racun uopce, stoga nemojte odmah danas tu opciju prekriziti. Valja ovdje imati prat na obračun, sjetimo se poucka sa dalekovoda jutros. Tko je zaspao, probudio se sa 50% manje

• Mrcash
    • June 30, 2021 at 8:34 AM

a gle kad bude "transparent " cijena će biti malo više "transparentna" , zapravo toliko visoko da će se jedva viditi sa zemlje

• Mrcash
    • June 28, 2021 at 10:28 AM

mene je malo i strah ovoga rasta. Zašto? Jer malo mi fali da odem dignuti nenamjenskih kredu u banci i sve u more bacit . Kesa više nemam, all in sam u moru tamo od 250 kuna

• Mrcash
    • June 22, 2021 at 7:51 AM

ah taj cerpic... sjecam se ne tako davno , bila je obavjest da će dodijeliti 30k diona potrebitima , cjena je bila oko 190 kuna i ja prodam sirotinju, uzmem 10ak kuna zarade po dioni i sa lovom odem si kupiti malu pentu da mogu na lignje, stari tomos slabo mi palio. I onda gledam , pa gledam , cjena raste, lignje slabo idu, vidim ja taj cerp je baba roga za malu djecu , i prodam i brod i pentu i sve u atlant po 250 kuna jer mi je bila skupa po 190 i bojao se cerpa .... sad nemogu u lignje , al računam bit će ih kad uzmem koćaricu za dvi godine .

• Mrcash
    • June 17, 2021 at 2:35 PM

meni je super vidjeti kolege Molera i BidaAska kako kupuju skuplje nego su prodavali prekjučer. Mislim da će nakon par takvih expedicija i oni najtvrdokorniji uvjerit se da je sizifov posao .

• Mrcash
    • June 17, 2021 at 7:21 AM

joakim je vrijedno radio do kasno , od uzbuđenja jutro dočekati nezna već tweeta i budi pošten svijet u ponoć! E moj Joakime.

Files

SmartSelect_20210617-071924_Twitter.jpg 110.06 kB – 0 Downloads

• Mrcash
    • June 16, 2021 at 10:01 PM

nemojmo biti ko Jaokim koji crta rakete samo kad raste a kad roka nema ga nigdi....

ko dosada nije shvatio o kakvom se dragulju ovdje radi , taj trejda i svaki dan ulazi skuplje . Ko je shvatio , taj je na palubi sa kubankom u ruci a vjetar mu siba lice ?

• Mrcash
    • June 16, 2021 at 4:09 PM

dzabe krecis tj. računaš kad neznamo po koliko ovih 6 brodova voze koji su pod ugovorima . Kad taj info bude poznat , neće niti ovih 430 kuna biti aktualno

• DRY BULK

• Mrcash
    • June 16, 2021 at 2:12 PM

majko mila kako volim te brojeve preko 30k .... lakše računati

• Mrcash
    • June 15, 2021 at 10:48 AM

Vratice se Šime, tj Moller, tamo na 450 . I prije je .

Al ajmo pošteno, sve i da sad prodam ove dragulje sa 60 % trenutne dobiti , čemu to ? Gdje da tu lovu ulozim? Sve ostali na berzanu je katastrofa, ništa nema niti približan potencijal rasta kao ova roba . To sitno kokosarenje , prodaja pa ponovni ulaz radi par tisuća kuna , to sam prevazisao kad mi je dobit prešla peteroznamenkasti broj i tako sve rane iz prošlosti pobrisala. Nikad više, rekao sam , kokosarit radi 500 eura . Ovdje sam dok ne sudija ne svira kraj , a kad će to biti neznam , čini mi se da je tekma tek počela

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Mrcash
    • June 14, 2021 at 12:31 PM

sa ovakvim vozarinama , o kakvim povoljnom ulazu pričate? Ovde se ozbiljne pare gube na dnevnoj bazi, I to je razlog pada cijene

• Mrcash
    • June 14, 2021 at 10:41 AM

Nije ugodno gledati tankere , vezu me emocije uz tu robu ... no ovde sa gosparima se osjećam ugodno , ko dundo Maroje

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Mrcash
    • June 13, 2021 at 12:00 PM

neo kani se corava posla , pusti aute i tankere i dodji kod nas u gospare, vozimo samo žito i soju, ponekad i ugljen ako nema sta pametnije

1. Privacy Policy
  2. Kontakt