Mislim da bi Atpl vrlo lako mogla preuzeti JDPL, sad kad je napravila dokap.
Budući da je NAV ovdje oko 100% iznad trenutne cijene, ima dobrog potencijala.
A lagano pada i prosjek trgovane cijene...
Mislim da bi Atpl vrlo lako mogla preuzeti JDPL, sad kad je napravila dokap.
Budući da je NAV ovdje oko 100% iznad trenutne cijene, ima dobrog potencijala.
A lagano pada i prosjek trgovane cijene...
Treba li ovjera potpisa na danoj punomoći?
Ubo 100-tinja kom u foto finišu. Nadam se da će se obistinit ona o ćoravoj koki.
I mi što držimo 2k komada od 30-32 se nadamo da ćeš biti ćorava koka.
Nigdje novih prijava ukrcaja!?
Nešto mi govori da bi u sljedećih nekoliko mjeseci moglo biti profitabilno vrijeme za tankere.
Koliko sam u krivu?
Vrijeme će pokazati.
pita frend oćel biti još koja tisućica po 68?
Eno ima ti za frenda trenutno 3275 komada na 68
Ceka ovaj i na 50.
Možda je isti nalogodavac.
Do kad oni misle ovo držati blokirano? i blokirana sredstva koja su u nalozima , nemožeš ni opozvati ni ništa... to tako inače bude i na burzama vani? jel ima netko iskustva?
Zar to ne možeš riješiti sa svojim brokerima? Ne vjerujem da itko može nekom uvjetovati da drži aktivan nalog na kupnji unatoč blokadi. U redu je da ne možeš postavljati naloge ali povući nalog mislim da bi trebao moći.
Koju brokersku kuću koristiš?
Nekako mi se čini da većina priželjkuje micanje blokade u ovoj novonastaloj situaciji oko dokapa, i to u nadi da bi cijena dobro sletila dole kako bi se ukrcali ili podebljali. Otud kuknjava tipa zašto, čemu, smiju li oni to... Kako stvari stoje dionica vrijedi više od 25 kn prema kojima su se svi nadali da će kliznuti.
Imao sam nešto kupljeno odavno, prije pada, no i ta je cijena već sad debelo premašena, ali skupio sam na 12-13 kn još ponešto tako da sad samo trljam ruke. Kad god da izađem dobit je za mene sasvim ok i u apsolutnom i u relativnom iznosu. Samo se nadam da neću baš prerano istresti,
upravo se jutros oprostih od zadnjih 5000 kom, hvala onom tko je zadržao nalog na bidu na 1.0x ...
Nisam imao neku nadu da im ova kriminalna namjera neće proći ali ipak sam zadržao tu siću, pa kad se već poklopilo jutros neka ide bar po kunu.
Postavio sam se sa 0,10 lipa na kupnju.
I pritom uopće nisam siguran da, ako me poklope, neću sve izgubiti na kraju balade.
Eto dokle smo stigli sa trgovanjem na ZSE i sa svom ovom višegodišnjom legalnom pljačkom i svođenjem malih dioničara na
"korisne idiote".
Tebi to trading sw dozvoljava, mnogi imaju ograničenja, primjerice agram trader ima limit +/- 50% cijene.
Netko je na poslovnom spomenuo nekakvu udrugu malih dioničara. Zna li netko ovdje što o tome i kako pristupiti?
Nekako imam osjećaj da bi se ovo dalo izvući kad bi se stvorila dovoljno velika medijska galama u ova četiri dana. Zna se kojim opcijama je u interesu da sve i dalje ostane u tišini a bome se zna i tko bi imao političku korist od takve medijske galame. Zašto to ne bi iskoristili?
Poslati mail u redakcije HTV, RTL i Nove i o ovom fenomenu će sasvim sigurno imati što istraživati i reći. Npr na Otvorenom ekipa može raspraviti sigurnost investiranja u ZSE i zašto toliki mrtvi kapital leži u bankama, a firme onda ovako "rješavaju" svoje probleme - uz ovaj primjer ima se što o tome reći javnosti - o Agrokoru se mjesecima pričalo.
Također emisije tipa Provjereno ili Potraga evidentno imaju utjecaja i na ponašanje institucija koje onda moraju svako malo prati prljave ruke i obraze. Ima načina da o ovim stvarima javnost sazna. Pa barem da se javnost senzibilizira što se tu ljudima iza leđa događa. Jer ne tiče se ovo samo dioničara - ima daleko širi kontekst.
Pa jesi poslao?