ovo je prilika svima kojima potrebne sirovine dolaze od derivata sirove nafte (plastika, deterdženti, i slično) da svoja skladišta napune "do čepa".
ako ćemo za usporedbu uzeti cijenu lož ulja, u samo 2 mjeseca ista je pala za preko 30%.
Nemoguće je nabaviti naftu u Hrvatsku npr. po 15 dolara po barelu preko noći. Svako naftno tržište ima svoju cijenu. To nisu žvakaće gume u trafici i svakom dućanu. Osim toga gdje bi kupci skladištili tu naftu ili naftne prerađevine, a skladištenje preko čepa košta. Zamislite samo primjer 1 osobnog automobila i gdje sa zalihom za njega....Poslovanje nije toliko banalno i jednostavno, business je značajno kompleksniji, a karakteristika cijene je da fluktuira. Svakog dana.
konkretno, Saponia može koristiti prostore Brodomerkura.
oni samo u splitskoj Sjevernoj luci (tu ima i pristup željeznicom) imaju 2 uvjerljivo najveća hangara, a imaju i još nekih velikih skladišnih prostora koji zjape prazni (ne znam da li se pogon preselio u Nemetin, pa bi mogli koristiti i svoje prostore u Osijeku)
što se plaćanja tiče, Brodomerkur duguje Saponiji cca 10 M Eura.
za AD plastik i Labud ne znam kako stoje sa skladišnim prostorom, ali primjerice i INA, koja se bavi preradom nafte, ima ogromne rezervoare u Solinu (ne znam koliko su popunjeni).