Kolega mitko je to jako lijepo sazeo u par recenica.
Bez obzira balon-nebalon na svemu se da zaradit pa tko voli nek izvoli...
kad znamo da ima idiota koji su cijelu svoju imovinu prodavali da ovo kupe i upucavali svaki dinar da nastavi rast, onda zašto ne alocirati dio novca, pa dok ide ide.
ako ništa, za ovo su bar svi čuli, za razliku od nekih shit stocks koje se bez ikakvih razloga napucavaju.
kad već kupuješ govno, onda bolje kupiti ono koje te može učiniti bogatim, nego ono di je neko cijelu bilancu izlažirao, pa može otić i u nulovanje.
ako ništa, ovdi uvijek ima dovoljno vjernika kojima možeš dalje uvaliti, a i previše utjecajne ekipe pumpa balon, pa onda why not 🤷
Pogledajte ovo, profit danas (ušao u trejd sa marginom sinoć prije spavanja - THETA/USDT, još sam u trejdu, ovo je nerealizirani profit) i realizirani profit u zadnjih mjesec dana. Gdje još ovo možete postići? Danas već +30%, a u zadnjih mjesec dana +1000%!!! A nisam čak ni aktivno trejdao - da nisam gubio vrijeme ovdje na ZSE, profit bi vjerojatno bio i veći.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Iako, žena mi bas i nije oduševljena
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ovi margini su mi previše risky, al šta je je.
svaka čast
čak mislim da se i dionice mogu srokati, al ovo će nastaviti živjeti neki svoj život.
definitivno mislim alocirati dio sredstava, pa dok dur dur 🤷