1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. ohladi

Posts by ohladi

• 1
  • 4
  • 5
  • PODR (Podravka d.d.)

• ohladi
    • January 19, 2021 at 9:54 PM
    Quote from Flight
    Quote from Paulie

Njena motivacija bi bila jedino pokrasti što više, sklonost tome je pokazala. Koliko je to dobro za dioničare neka sami procjene.

Ja čak ne bih rekao da je ona neka "mudonja", prije bih rekao da se glup čovjek ne boji posljedica za koje bi se pametan zamislio.

Da je opozicija dobila izbore možda bi koji Borgovac već bio uhićen, a nitko mi ne može reći da je znala da će ista garnitura opet pobjediti.

Ona je daleko inteligentnija i zajebanija nego ti to misliš. I od prosječnog korisnika ovog foruma. Ramljak i Peruško su obicni manekeni. Oni se pale na lovu, a ona ne. Nju zanima moć. Bez nje taj postupak ne bi uspio. Nije slučajno da je Anemični svako malo hoće vratiti u igru jer da ona nije platila vlastitom pozicijom Agrokor, njega odavno ne bi bilo na političkoj sceni niti u HR javnosti.

Pa najgori lopov je pametni lopov :).

• PODR (Podravka d.d.)

• ohladi
    • January 19, 2021 at 9:30 PM
    Quote from Flight

Pa meni se čini da bi ona mogla dobro voditi Podravku i napraviti možda i značajniji iskorak u rezultatima, a možda i strategiji.

Mislim ja je ne volim, al nije ona bas prosječni Babac koji ne razumije kako biznis funkcionira. Bojim se da nitko drugi od kandidata nema taj edge kojeg bi ona mogla pokazati. A možda sam i potpuno u krivu.

Ako ništa mogla bi pokusati popravljati prethodnu stetu i promovirati se rezultatima. Ili cijenom dionice. Znam da je hereza to sto pišem, al bilo bi bedasto radi nje prodavati dionice jer je ionako prethodna klika, a i ona proje nje bila iz istog ili suparničkog čopora.

Ona jedino sto moze dobro je ukrast

Nadam se ostanku Pucarovog zamjenika, smjer kojim je Podravka isla pod Pucarovim vodstvom je bio dobar smijer i nema se tu sta mjenjati.

• PODR (Podravka d.d.)

• ohladi
    • January 19, 2021 at 9:02 PM
    Quote from tollway

isti slučaj kolega, i to u nekoliko navrata. ali ja ne bih ni razmišljao, već odmah izlazim.

koliko se šuška, do veljače slijedeće g vodit će je doko. tada ističe mandat upravi.

A vidit cemo, ako ne bude ona na celu, onda vjerojatno necu prodavat jer mi je besmisleno prodavati podr, jedn od dragulja zse.

Rastu prihodi svugdje, raste dobit, raste dividenda, izbacuju se novi proizvodi, odlicna Bilanca i CF, dobre profitne marze, sve se bolje kontroliraju troskovi, odlican brand...

I plus mi je sto ne uzimaju LEDO, jer 600 mil eura je previse.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ohladi
    • January 19, 2021 at 8:56 PM

Nemam dionicu, zao mi je sto nisam usao kad je bio veliki pad, nazalost propustio sam priliku, steta

Medjutim, da ju imam, navijao bi da se dividenda ne isplacuje jer ipak ce trebati malo vremena da se popravi situacija sa autoindustrijom.

U ovim trenucima treba drzati bilancu pod kontrolom.

• PODR (Podravka d.d.)

• ohladi
    • January 19, 2021 at 8:26 PM

Evo otvorio sam account samo da izrazim svoje nezadovoljstvo sto je Dalicka uopce u igri.

Imam godinama ovu dionicu, ali bude li ona izabrana na celo Podravke, opasno bi razmisljao o izlasku iz ovde dionice.

• 1
  • 4
  • 5
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt