Display MoreDisplay MoreKad trgujes na revolutu ti ne posjedujes bitcoin nego samo brojeve.
Naime, ti taj bitcoin sa revoluta ne mozes prebaciti nigdje drugo tako da ti nemas dokaz da ga posjedujes, moze ti revolute reci odjebi nedam ti ga i ti ne mozes nista.
Ukratko taj bitcoin sto imas na revoltu uopce mozda ne postoji, jer ti u biti ne mozes da ga posaljes nigdje drugo
Kad imas BTC na walletu onda taj bitcoin stvarno postoji i ti ga posjedujes, i mozes sa njim raditi sta god hoces i slati ga gdje god hoces.
Ako zelis kupiti BTC moja preporuka ti je http://www.nash.io gdje ja vec godinu dana kupujem/prodajem kripto.
Potpuno su legalna i registrirana kompanija u EU.
Kad u njih kupis BTC onda taj BTC posjedujes i cak ti ga ni oni ne mogu uzet jer su decentralizirana mjenjacnica.
Mozes ga kupiti preko SPEA transfera za 0% fee i dobijes ga direkt u Nash wallet.
Ja sam prije koristio Coinbase ali kradu sa ogromnim fees, a vamo je 0% free.
O revolut nakdnadama da i ne govorim, moras biti lud da tamo nesto kupis.
a koliko je jednostavno za korištenje u odnosu na revolutu?
Revolt je laksi za koristiti, ovo je teze za koristiti i moras sam zapisati seeds words od walleta, jer ako zaboravis password jedino preko tih seeds words mozes vratiti wallet, a ako ih izgubis tu ti ni Nash ne moze pomoci.
Uglavnom sva odgovornost je na tebi, i ako nesto zeznes sam si kriv.
To je u isto vrijeme i pozitivno i negativno.
Kod revoluta ne moras misliti glavom, ali s druge strane ti drzis samo brojke a u Nashu drzis prave kripto novcice koje ti nitko ne moze oduzeti
Display Morei sad sam iso tocno provjeriti i naravno da info o jeftinom trgovanju i bez fee nije tocan.
imaju 0% fee al im je BTC kurs 1 % manji od normalnog.. a fee kod coinbase nije 1% nego 0,5 %
pa kad sve to zbrojis ispadne da nash dere duplo vise od coinbase koji je inace skup u odnosu na binance.
slika govori tisuce rijeci pa digitron uruke i racunajte mada sve vec pise na slici
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. cijena BTC-a = 47.466 €
Nash isplati za 1 BTC = 46.979 €
coinbase isplati za 1BTC =47.125 €
to je ono sto vidim bez registracije. St obi vidio nakon neznam . kolko uzimaju za sepa nalog? 1 euro transakcija? ili i tu deru1% za transfer novca na karticu ili tekuci.
covjeka zna zbunit kad mu se napise fee je tolko i tolko i onda misli da ak pise fee 0% da je 0.
i meni je tesko kad vidim da mi je coinbase uzo tih 237€ 0,5%
sad nash jos samo mora napisat da ce mi uzet 474€ i kraj toga free fee 0% i eto ljudi puse te fore... cim pise free to je bolje od ovog gdje nije free mada vise novaca dobijes kod ovog gdje nije free...
Zaboravio sam u prethodnom postu napomenuti da usporedujes sa CB pro.
Kada usporedujes sa CB pro onda je razlika oko 5, 6 eura fee-a koji ti naplati CB.
CB ti naplacuje fee kad prebacis eura i onda prvi put ih hoces zamjeuti za BTC, tada deru sa fees