evo nas na bidu pomalo
Posts by pinball
-
-
Ajde opet ja.
Privatno sam ponekada bio dosta zadužen.
Ako moj izračun ne bi izdržao porast kamatne stope za, reciomo, jedan ili dva posto, ja bi to morao znati izdržati, prtetpostaviti, ukalkulirati, ili to ne učiniti itd.
To pretpostavlja da su velika većina ekonomskih subjekata na rubu? Ili ništa ne znaju?
Recimo i HT i ERNT su puni casha, ne treba ih se ticati porast kamatnih stopa, ali padaju.
Znam da su ovo prejednostavne stvari za velike fin. analize, ali evo.
ovo ti može izračunat samo neki psihaš poput Michaela Burrya.
taj scenarij se već počeo prikazivati
kada rata za kuću u američana skoči s 3k dolara na 4k samo zbog porasta kamata, pa da vidiš belaja (a može i više porasti) ... a di su auti, i ostalo
-
ovdje su sve izgleda mladci, kad se ne sjećaju stare devizne štednje i kombinacija s njom ...
-
Ovi što su puni keša, gdje drže taj keš?
na brokerskom računu banke, jer isti ne ulazi u stečajnu masu banke...ili doma u 2-3 sefa ili u zlatu i umjetninama.
Lova na brokerskom je možda izdvojena iz stečajne mase, ali navodno je lova na brokerskom računu osigurana do 150.000 kn ... dali je to točno?
-
Kao i uvijek odličan Šonje
-
gospodo onda naglavačke u crypto
Tu je prinos još bolji ako imate kohones i dobru dasku za surfanje
-
Ima tko pretplatu na teletrader da stavi mjesečne svijeće zadnjih 20+ godina. hvala
(prometi od prebacivanja na Eure ne štimaju!)
-
ako bi kojim slučajem cijena došla na gorespomenutih 81% nominale, puno bi ljudi ovdje ušlo all in
-
I sam imam dosta igh.aja ali moram priznati da me količina dionica koja je zadnjih mjeseci završila kod pojedinih dioničara pomalo čudi i budi znatiželju.
Ne osvrćući se na pisanja po portalima, forumima i inim izvorima informacija (ili poluinformacija) ovaj podatak ima neku svoju težinu.
Naravno da to ne znači apsolutno ništa za buduće kretanje cijene na burzi, ali vrijedi i taj podatak evaluirati.
Što bi talijani rekli "occhio"
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. konačni uvjeti izdanja
Prinos 3.65%
E ovo je sad ozbiljna kamata, kao da banke daju kmt od 4.2%.
I sad ovo na burzi kupiti po 98% od nominalne, pa prinos do dospijeća će biti 4.6% na godinu.
Možda i niže, budemo vidjeli 😎
-
ako na crobiju povučemo trend line preko vrhova 2011, 2016 i 2022 smo izvirili van, ali nebi bilo loše odbiti se od tih 23xx na istu ovu trend line pa prema gore malo jače.
Ali to neće samo o nama ovisiti jer su i ameri blizu da testiraju nedavni "proboj" padajućeg trenda.
Ako se sve poklopi pozitivno idemo gas prema gore, ali bolje pričekati potvrdu jer smrdi pomalo
na ovo sam mislio kad sam pisao
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. i na ovo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ako na crobiju povučemo trend line preko vrhova 2011, 2016 i 2022 smo izvirili van, ali nebi bilo loše odbiti se od tih 23xx na istu ovu trend line pa prema gore malo jače.
Ali to neće samo o nama ovisiti jer su i ameri blizu da testiraju nedavni "proboj" padajućeg trenda.
Ako se sve poklopi pozitivno idemo gas prema gore, ali bolje pričekati potvrdu jer smrdi pomalo
-
kolega Manu, netko stalno pomalo dovodi nove snage na 15,40, vaj to pej mor
Ko je jamio jamio po 15,40. Sad ćeš pej mor.
imam ga ja dooooooovoljno sa nekih čudnovatih razina ... skoro da nema razlike ondašnjih Kn i sadašnjih €
-
kolega Manu, netko stalno pomalo dovodi nove snage na 15,40, vaj to pej mor
-
Prijatelji moji dragi, nije USA Hrvatska da svaki forumaš kad-tad postane guverner HNB-a i lupa o kamatama.
Lako je tebi, ti si do grla u brodarima, njima će spalit dugove, a brodovi će ti ostati. Ja ih imam premalo da bi se veselio.
Već sutra možete krenut po abecedi skidati s aska brodare
-
Kaj ako se trguje vani pa propadne broker?
Koja je onda procedura?
Kak prebacit svoje pozicije ?
najbolje na leđeru imat`
-
Agram ima ogroman market share - najbolji pokazatelj jučerašnji promet od 240.000€ na ZSE, a ako ni danas neće profunkcionirati onda će ih barem zbog prometa i netko drugi pitati za zdravlje osim nas "usera" - pa su se izgleda malo opustili.
Ako se za ovo ne iskupe jaaako dobrom kompenzacijom mogli bi izgubiti podosta klijenata
-
bilo kako bilo, Agram još uvijek ne radi pa ti vidi ...
Baš me zanima kakva će "oficijelna" isprika biti
-
možda nas spase od nepromišljenih poteza
-
rade na rješavanju (serveri, restart, bla, bla ...) navodno bi uskoro trebalo proraditi