A jesu li ikada dividendu dali u 2 puta?
Posts by Joskocro
-
-
Je li moguće da u zadnje vrijeme netko kupuje dionice, netko tko nije u top 10.?
Zato što je prodaja u zadnja dva tjedna bila jaka, po desetak tisuća komada, na 71 kn, pa na 72 kn i tako dalje. Prema Moje Dionice u zadnje vrijeme prodavao je OTP Indeksni, svega 7.506 kom.
-
Preporuka je napustiti Hrvatsku. Ako ne vi sami onda djeca obavezno. Ovo nije mjesto za život. A i ne znam što bi rekla o opstanku.
Ja sam iz Australije vratio se u Hrvatsku i sad bi trebao opet u Australiju. Nece ici? Prije mene ce svi ministri morati otici.
Ja se isto slažem s kolegom. Treba njih poslati da idu, a ne mi.
-
Zadnji put TPNG je vrijedio 46 kn, oko 4.08.2021, ali se cijena vratila na "početak".
Hoće li ovaj put to iznad 50 kn?
-
Ako Rusi moraju osvojit to na istoku Ukrajine do 9.05. onda će goriti i nebo i zemlja. Nadam se kao i svi da će iza toga raketa na ADPL.
-
Ja sam ADRS2 kupio 2015 g. po cijeni 400 kn, kada su dijelili najveću dividendu, 40 kn, a pogledajte gdje je sada cijena. Ako se dobro sijećam, najveću cijenu, mislim da je to bilo 590 kn, dionica je postigla prije afere Agrokor.
-
Moglo bi ovaj put bit malo više od 5% od trenutne cijene dionice s obzirom na puno veću dobit ove godine.
-
Ali nema ni kupaca na Adrisu a bilo bi dobro da ide na 500 pa da procuri vijest za dividendu. Valjda bi onda krenula i povlaštena. Danas konačno rast.
Ovi iz Adris-a su veoma optimistični ljudi ,kada misle da će im netko ozbiljniji prodavati po ovim cijenama , a da će oni kupovati u trezor a zatim dijeliti sami sebi. Mislio sam da je AV pametniji čovjek - te da će kupovati u trezor po nekim normalnim cijenama, a on se pravi ciganin te drži cijenu ispod svakog minimuma. Mislio sam da je on gospodin čovjek, ali on je oposito od toga.
Da, upravo tako, taj gleda samo sebe ka da je on zaslužan za uspon Adrisa. Jednostavno rečeno, ima je sriću da je bija u pravom trenutku na toj poziciji i ništa više.
-
Izgleda da je izvršen napad na dionice ATPL, u par minuta prodalo se oko 1000 dionica. Netko je odlučio malo potkupiti dok se još može.
-
Nažalost ništa od dividende, ali uprava može kupovati dionice.
-
Kakva je ovo prodaja 50 komada na 69,40 kada je sljedeće tek na 70,80. ? Kako je ovo moguće i tko je taj ..... .
Vjerojatno ostatak većeg ranijeg prodajnog naloga, gdje je netko kupio danas to sitno. Sljedeći je na prodaji isto od ranije...
Izgleda da je ispravljeno, sada je na 70,60 .
-
Kakva je ovo prodaja 50 komada na 69,40 kada je sljedeće tek na 70,80. ? Kako je ovo moguće i tko je taj ..... .
-
Ja sam pokušao prodati manji dio preko burze i odbilo mi je nalog. Poruka je bila da se ne može prodati manji dio. Znači možeš prodati sve ili ništa, preko burze.
-
Danas sam htio prodati 2000 kom, što je svega vrlo mali postotak količine koju imam, ali sam bio odbijen. Poruka je glasila "Kratka prodaja nije dozvoljena." Ovo vidim prvi put, u čemu je problem?
Htio sam kupiti jednu drugu dionicu, a imam i dodatni problem što nisam trenutno u RH pa nemogu, a i do kraja roka za ponudu otkupa, i neću moći predati obrazac SKDD. Što će biti sa cijenom nakon isteka roka, ne znam.
-
Lista kompanija koje prekidaju svoje aktivnosti u Rusiji https://www.marketscreener.com/news/latest/Co…hten--39643532/
-
Sad su 3 broda pod ugovorom, Dalmacija uz Vinjerac i Vukovar. Nadam se produžetku ugovora Vinjerca za još jednom godinu.
-
Ta 2 stara broda triba sad prodat i kupit 2 novija.
-
Ako bude dividende ovu godinu, onda ona ne bi trebali biti is pod 20 kuna?
Današnji bid / ask budu raspetljali do podne?
-
A što ovi danas prodaju optimu kao da zbog pada burze ponude neće biti.
-
Mislim da svjetskog neće biti osim ako kinezi ne napadnu Tajvan. A to bi onda bio pomor na svim burzama.