+2 kom KODT2
ali ja bih još koji komad, dok ima po ovim cijenama
+2 kom KODT2
ali ja bih još koji komad, dok ima po ovim cijenama
neki i kupuju
On je i prije kupovao. Nisam jučer htio ništa napisati da ne ispadne da drukam, al mi se činilo od onog prvog većeg trženja da još netko kupuje (petstotke i dvjestopedestice su mi bile neobične). Nije to loše.
Taj OTP je kupovao i kad je cijena bila 50 kn, kao da je znao da će TP otkupljivati po znatno visoj cijeni.
Ako je BVPS, na mojedionice.com, bio 70,74 kn na kraju Q2/2022 onda je cijena od 75 kn bila s nekakvom premijom od svega nekih 6%. ???? Negdje sam vidio da su kupovali dionice po 66 kn, to znaci da je premija oko 13,6%, sto opet ne izgleda kao nekakva zarada na ulozeno na par godina. Vidjet ćemo hoćeli cijena ići iznad 75 kn, ali TP se ocito zuri da skupi sta vise dionica.
tvoji su bureci uvijek vrući :palac gore:
takvi su najbolji, imam ja neke pozicije 5-6 i više godina, ali ova mi je prevalovita za moj ukus, previše manipulacija kao da smo u vremenima uskoka
E, zbog toga je meni najdraža dionica na burzi.
Ako dobit bude brutalna za Q3, onda bi mogla i neka divka upstairs?
Još da je par kolega sa foruma poslalo punomoć, protuprijedlog bi prošao. Za mizernih cca 12.000 komada. Šteta!
Šteta. To samo govori da su mali dioničari sila koju treba organizirati. To nešto košta.... ali se na kraju glas osjeti, Ovako smo samo "topovsko meso".
Zbog velikog broja malih dioničara ova dionica i je kraljica ZB burze.
Je li može netko kazati koliko ima brodova trenutno u Lencu? I kakva su to brodovi?
Ovo je bila sreća ipak. Mogao je od siline udarca bilo tko od posade bit srušen i puknit glavom u rub skale ili bilo što i eto tragedije, teško je povjerovati da se tu niko nije ništa ozljedio...
Pa vjerojatno je netko bija na mostu i obavjestija cilu posada da bi moglo doć do udara.
Izgleda da se došlo do saznanja da bi Q3 mogao bit poprilično dobar jer je netko danas odlučio pokupiti što više komada sa prodaje, čak preko 9000. A možda opet skuplja OTP indeksni ili netko novi home uć u toplesu.?
Izgleda da se došlo do saznanja da bi Q3 mogao bit poprilično dobar jer je netko danas odlučio pokupiti što više komada sa prodaje, čak preko 9000. A možda opet skuplja OTP indeksni ili netko novi home uć u toplesu.?
trebalo je pisat na kraju Top10
A ništa ne razumin, netko rasprodaje Atpl ka da je brod potonija, a ono je samo malo ozbiljnije oštećen. I to cijena roni ubrzano od jučer, dok na Tpng se mahnito kupuje, a do neki dan je promet bija skoro pa nikakav.
Pa, zar mislite da uprava Valemara ne zna šta treba napraviti vezano za poslovanje firme.??
Činjenica je da su svi na forumu bili nezadovoljni predloženom dividendom od 20 kn. Protuprijedlog od 60 kn s obzirom na ostvarenu dobit nije nerealan, ali bez osobne nazočnosti ili davanja punomoći velikog broja malih dioničara je teško ostvariv.
Mislim da se možemo i moramo, mi mali dioničari, organizirati i biti nazočni u što većem broju na GS u Dubrovniku. Vremena još ima i šteta bi bilo propustiti priliku i podržati protuprijedlog.
Pa šta je sad ovo danas!!!! Jesu se prodavači nešto uvrijedili, koji vrag je sad???
Ma to se još studira odnos trenutne cijene dionice nasuprot jučer objavljene dobiti za 2021.
Kolika bi mogla biti dobit za Q2? Možda 150 mil? Teško je prognozirati s obzirom na sve pokazatelje.
Zbog Putina nisam kupio više ovih papira!
Dobit 878 mil, a zadnja cijena dionice 445 kn i divka 20 kn ????
Jesu li oni to dobro izračunali dobit.?
+kodt , dodao još malo
+kodt, nadam se da ću kupiti još, ali po manjoj cijeni nego danas
Od kojeg datuma ide stock split?
A ovo jutros, napad kupnje pa napad prodaje, drž ne daj. Interesantno će biti vidjeti koja strana će povući jače.
Ne razumijem tu neke kolege, pa što bi trebali dati Talijanima da kupe to malo dionica po staroj cijeni, od 8 kn, koja je ne tako davno bila.? Dionica je vrijedila, zato su je oni i kupili, a vrijedi i još više od trenutne cijene.