ipak cijeli dan, Hanfa
https://zse.hr/default.aspx?id=96794
ugodan dan, samo +CCCCCC, jer ovaj pad nam je poljuljao imunitet i postoji velika vjerojatnost da nas Corona spipa prije onih koji ne trguju na burzi
ipak cijeli dan, Hanfa
https://zse.hr/default.aspx?id=96794
ugodan dan, samo +CCCCCC, jer ovaj pad nam je poljuljao imunitet i postoji velika vjerojatnost da nas Corona spipa prije onih koji ne trguju na burzi
Idemo barem -10%
Odvažno za Hrvatsku!
Mi to možemo!
Tako ce nazalost i biti, mi smo ukalkilirali več 6 mjeseci najžešće corone u naše cijene.....
nemojmo se zavaravati, neki su se tek primili kalkulatora u ruke, u petak se ocekuje jo[ tamnija boja od crne
Kako tko.
Na RIVPu 25,40% minusa.
Dugoročnui ulagači su se i ovdje lijepo proveli.
Ode prinos kroz posljednje četiri godine
procjene važnih faca su bile oko 48, skroz fulali
Napokon manje od -10%, ovo je bilo gadno za gledati...
Strah me i pomisliti šta ćemo doživjeti ovaj tjedan...
sve osim corone je pozitivno, ja prelazim na konzerve i nakon ispražnjenog sadžaja u njih idu dionice, pa neka čekaju
I hrvatski političari već pripremaju zaštitne mjere na nama svojstven način. Prose. Zato smo se i učlanili u EU, zar ne?
njima je najveći problem gdje sada smjestiti djecu, jer nigdje nije sigurno
je li ovo rekord na zse ?
nije, 2008 je bilo 16 i više jedan dan
Mladi ste, izgleda. Ja se sjecam 2008, ali nisam mislio da je ovo tako, da moze tako biti. Nazalost, moze. I mnogo gore. Ovdje nije pod napadom financijski sustav nego biologija ljudi, zdravlje, strah je golem, karantene, duge cijevi na ulicama...
2008 gotovo sve prodao i počeo se vraćati nakon 2 mjeseca, prerano, nakon toga zarokalo još oko 20% dolje i brzopleto sam nešto prodavao, da sam ostavio kao Mujo i hranio svinje, za godinu dana imao bih 50% +
ne kužim zašto burza postavlja danas glupa pitanja tipa, zašto pada cijena ?
Display MoreSvjetske burze su uspješno testirale novi proizvod.
Izrada velikih valova bez stvarnih sranja u svijetu.
Valovi su uvijek bili pozitivna stvar za burze i za bogaćenje pravih igrača.
Sada imamo velike valove bez stvarnih razloga.
Super. Bolje nego nuklearni rat.
sve je to proizvod iz Davosa, tamo kada se ponapijaju kažu, ajmo očistiti ove siromahe, da budu još siromašniji
A tema best buy miruje. Nikome ništa nije best buy.
nakon današnje kupnje , popodne će se početi oglašavati best cigojci sa svojim konjima
FTSE i DAX se kao mrvicu oporavljaju. Bit će neki lagani odbijanac, da se uzme malo zraka. A sutra i potom ... ?
Na nulu kolega. Sve rasprodati...ulupati cash u konzerve i pravac bunker ko Boško Buha.
ja sam dio udlučio indirektno staviti u konzerve (PODR (Belupo)) i slatkiše(KRAŠ) jer će se morati nešto i jesti, a najsigurnije će biti konzerve, djeca će uvijek tražiti slatkiša i tko bi im to odbio u situaciji kada je čovječanstvo na pragu izumiranja, a u tim industrijama ionako ljudi normalno rade pod maskama, tako da će oni vjerojatno raditi i ostati, samo me brine kome će trebati dionice, možda svemirci dođu pa ćemo njima uvaliti dok ne skuže što se ovdje događa
+atpl
+PODR
+KRAŠ
+tpng
idem još kupovati
sve cijene biti će niske do daljnjega, sadaje puno važnije ostati zdrav, da se može poslije kupovati jeftino
+kraš još malo na kraju
+adpl
+kraš, +rivp +ht
+ATPL , -TpNG
+ADPL
Zbog čega je tromjesečni prosjek uopće bitan?
da ne zjapi tema prazna, pa to je već svakome jasno da se jedan period navlačenja upravo temeljio na tromjesečnom prosjeku, što nema apsolutno nikakve veze s eventualnom ponudom kupca ili kupaca kako se ovdje očekuje
-adpl
+Podr
kada je čovjek bolestan od viroze, najbolje su juhe, dobro, domaće, ali i Podravkine mogu poslužiti
Pitanje za admina, a i ostale.
Vidim da su neki članovi bili kažnjeni na 1 ili 3 dana zabrane. Jasno mi je da se nekad u raspravi ode predaleko, da se pretjera u međusobnoj komunikaciji. Ili da se druka bez pokrića, ovisno o vlastitim željama a ne stvarnosti...
Međutim, smatram da tih kazni zabrane pisanja ne bi trebalo biti - nek ljudi pištu što hoće dok stvarno to ne postane vrijeđanje na osobnoj razini. Nisam baš pristalica strogog moderiranja (zato i nikad nisam sudjelovao u radu PD).
Dovoljna kazna za spamanje jest brisanje takvih postova ili prebacivanje u recimo novi topic imena Trash. Tamo bi moglii birati Trashera mjeseca, odnosno onog tko ima najvise trash postova - osim što bi se tako zabavili, siguran sam da bi se tenzije tako spustile.
Što vi mislite?
baš si našao gdje ćeš tražiti mišljenje, tko još u Kavanu dolazi misliti?
Pa i ZSE ih prati
u padu :))))
U Americi odbijanac oko 3%.
Nadam se da ce sutra to preliti na zse.
ako nam ne isključe i sutra šteker