stvarno čudno trgovanje na Optimi
po čemu ? pa frizerski uopće nemaju dozvolu za rad, a ovaj radi do 16, pa ljudi požurili i što je tu sada čudno, cijena je primjerena ponudi i potražnji, sretno svima,
i šišačima i korisnicima
stvarno čudno trgovanje na Optimi
po čemu ? pa frizerski uopće nemaju dozvolu za rad, a ovaj radi do 16, pa ljudi požurili i što je tu sada čudno, cijena je primjerena ponudi i potražnji, sretno svima,
i šišačima i korisnicima
56k na 5,60kn.. opet se nesto kuha. Bit ce da je druga runda iza 12:30 poslije produzene marende
pazi on na sebe, ne boj se
Eto, dosli ste na ono sto sam tvrdio nedavno, da je moj ultimativni strah gasenje drugog stupa. Prvo preusmjere tekuce uplate, a onda za par mjeseci nacionaliziraju sve i bok. I odjednom sve ponovno postaje drzavno. Cijela privreda.
Idemo snaznim koracima natrag u socijalizam.
Da ne bi pod firmom spasavanja drzave jos i zamrznuli ili oporezovali bankovne depozite... Sve je moguce. Ako je izvanredno stanje svi moraju doprinijeti, ne? Pazite se.
sve preko 100k€ ionako nisu pod garancijom agencije za sanaciju, ako nisu razbacani na članove obitelji, ne znam ni kako bi prošli s prodajom dionica, jer isto moraš s njima na račun, a poslije opet ne možeš dignuti iznad 760000
dovoljno je pogledati malo pojedinačne transakcije i po, a sada vezati malo s postovima na forumu, neminovno je moralo doći do naglog rasta, jer je prijetila opasnost da sve ode lagano nizbrdo, kao i ostala izdanja, zato je bilo potrebno pokrenuti uzgon, ako pogledamo promet, pa to je 30ak igrača sa 50000akk kuna i još par sitnijih i kolo je krenulo, pored toga dobar dio je oslobođen na RIVP, jer tamo se malo teže zaigrati milijunima
Ja i ti se vjerojatno ne bi mogli dogovoriti sto ćemo danas marendati, a kamoli oformiti grupu od trisldest ljudi koja će kupovati.
Mene uvijek fascinira kako je dionica bila jeftina na 9, a skupa na 4???
krivo ste nešto shvatili, ljudi se nakon nekoga vremena sami pokrenu, svi postaju mahniti i onda to na kraju dana plate, pa nismo kolega ni vi ni ja od jučer ovdje, nego od prekjučer,
mene fascinira upravo suprotno, kako su mnogi kupovali na 9, a sada kada je jeftinoća prodaju po 4-5, ali to su njihove male tajne i ne trebaju ih otkrivati, ne vjerujem da nekoga zanima njihov model gubitka,
a marenda, eeeeee to bi moglo, corona carantena me iscrpljuje
A aaa, ja sam na nekim dionicama veliki i ne kupujem nikada skuplje dok ima jeftinije, a pogotovo da ih sam tjeram gore, tako su neki veliki došli do velikih gubitaka (vidi DDJH, VART, PTKM .............ima toga )
Jedino mi nije jasno zašto se ne blokira trgovina jer očito neki znaju što većina nagađa. Sramota!
na mozes zaustaviti na temelju rekla kazala on ima neku informaciju
dovoljno je pogledati malo pojedinačne transakcije i povezati malo s postovima na forumu, neminovno je moralo doći do naglog rasta, jer je prijetila opasnost da sve ode lagano nizbrdo, kao i ostala izdanja, zato je bilo potrebno pokrenuti uzgon, ako pogledamo promet, pa to je 30ak igrača sa 50000akk kuna i još par sitnijih i kolo je krenulo, pored toga dobar dio je oslobođen na RIVP, jer tamo se malo teže zaigrati milijunima
ljudi prvi april je, gledalice nas zezaju
ljudi su ozbiljno shvatili potrebu za solidarnošću i podijelili dionice s drugima, naravno da se solidarnost to više cijeni što je nabavna cijena bila niža (npr,4 kn) a prodajna što viša, iznad 6 bi bilo jako, jako solidarno
+opte
-opte
lova nazad u karantenu
Firma vrijedi i to je to. Prodavači su ozbiljni. Rizik je tu prihvatljiv. Nadam se da će mali zaraditi. Milijun i nešto kn prometa je sitno. Nekakvi smutljivci rade.
Sve će bit ok. Nemam dionice, razmišljam o kupnji.
je sitan promet, al je zato dobra za igranku, pravi drmež
vidiš kak se trese
Odličan članak. Jel ima netko Plenkovićev i Ribićev mail da im ovo proslijedi?
Koronaekonomika (III): što je to G-zabluda?
http://arhivanalitika.hr/blog/koronaeko…e-to-g-zabluda/
Zašto nam Šonje nije ministar?
zato što nam je Vlada dovoljno šonjava i bez njega
Ljudi moji, pratim burzu preko 20 godina...
pred 10.tak godina ingra je bila narasla sa 4 na 12 kn u jednom danu
tako je, šta gledao, učestvovao
a Đkvs, sa 4 na 18 pa na 2 i nikada više trgovanja, ma bilo je i na ĐĐ svakakvih događanja, uglavom sve je bilo dinamičnije i zanimljivije, nekima,
nekima nije kao i sada, u nedostatku nekih frizerskih usluga, neki će to obaviti ovdje
Ljudi moji, pratim burzu preko 20 godina...
ovako nešto u životu nisam vidio...!?
Da li se ovako nešto ikada dogodilo na ovakav EKSPRESAN način?
![]()
Ingr, Dioki, Đkvs.............. bilo je toga
Iz Atlantske su danas izvijestili kako zbog okolonosti prouzrokovanih koronavirusom zaustavljaju do daljnjeg građevinske radove na Batali.
kako li će dogovoriti anexe s kupcima, ako budu tražili isplate avansa, raskide ugovora,
stvarno će ta korona napraviti puno problema
što god bilo, corona-sezona je pred nama, kako u turizmu, tako i svemu ostalom, da je to nešto dobro sigurno ne bi nas zadesilo, ali što je tu je, možda Vili održi zemlju nezaraženu i stvori preduvjete da svi pohrle u Hrvatsku odmoriti i kupovati naše proizvode, može se tu dogoditi i jedna pozitivna priča za Hrvatsku, bumo vidli
dana 27. ožujka 2020. ukupno 217 dionica oznake TPNG po prosječnoj ponderiranoj cijeni
od 39,80 kn po dionici, što predstavlja 0,0025% temeljnog kapitala Društva.
Nakon provedbe predmetnog stjecanja, Društvo posjeduje ukupno 25.723 vlastitih dionica, koje
čine 0,2945% temeljnog kapitala.
ma stari su to vukovi next generacije, jer ploviti se mora pa makar i pritajeno
RIVP bi prema matematici bio best buy na 10 do 12 kuna. Na ovoj cijeni sigurno ne.
Trial po toj vašoj matematici je i burek od mesa star 7 dana koji vam je ostao u gegepek BOLJI I best buy od zubatca u soli, ako ste to nekad probali, što sumnjam.
RIVP nije za vas to je sigurno. Kao da kažem da bi dolar kupio po 1 kn. Dobro kaže kolega malo ozbiljnosti kad već znanja toliko nedostaje. Za prave i dugoročne investitore RIVP je sami vrh. A kada se otvore hoteli sigurno neće biti 20 ili 24 kn na burzi. Bankrotna cijena, ali ipak samo do isteka zaliha.
kada smo već kod best buyki i zubaca, na 36 kn ste mogli imati 2 porcije, a na prošlih 18 je bila samo jedna, pored toga sol vam je poskupila negdje oko 290% u ovom ludom vremenu, pa je sada pitanje uopće opravdanosti potrošnje iste, jer se zubaci mogu na mali milion načina spravljati, ali da je RIVP loša na ovim cijenama, nije, nije možda best buy, ali dobra je za imati
Ovih dana trgujemo na vijest, ili odsustvo istih
TA je suspendirana
ni kod brodara više se ne prati BDI, nego konferencija stožera u 14 sati
kako ćemo mi to naj...ti, lijepo je objašnjeno u ovome;
da nismo ranije uništili gospodarstvo, sada bi imali velike gubitke
Slazem se.
Ali uvijek moze jos gore, ne?
kako ne, pa mi najbolje "konje" za trku imamo
Ovo je sve poludilo, cijena nafte pala na 20 dolara, jel zna tko jel to ikad bilo?
izgleda i sada nešto ide ispod toga, samo se ne vidi na glavnim tržištima,
"Brent i West Texas Intermediate kreću se oko 25 dolara po barelu, no u svijetu fizičke nafte u kojem se kupuju pravi bareli proizvođači dobivaju mnogo manje. Sektor se kreće u „nezabilježenim vodama i nepoznatim područjima“, smatra Paul Sankey, naftni analitičar u Mizuho Banku.
Manje naftne kompanije u SAD-u prodaju svoju naftu po cijenama između šest i deset dolara po barelu, a slična situacija događa se i u ruskoj Sibiriji i Kini. Posljedično, zbog ultraniskih cijena nafte rafinerije smanjuju proizvodnju. Brazilski Petrobras, primjerice, smanjio je proizvodnju za 100.000 barela dnevno, dok Glencore zatvara svoja naftna polja u Čadu. Slično najavljuju i drugi direktori kompanija iz tog sektora."
kod nas pored svega standardno diesel oko 8,35 a benzin 10lp jeftinije,
i to još nazivaju drastičnim padom cijena
izgleda je i trezor u samoizolaciji, nigdje ih
ima li tko blizu kompa od tehnicara?
Crobex ima klin...ocekujem proboj dolje.
ja sam blizu kompa, vidim klinac za sada