1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • April 20, 2020 at 1:59 PM
    Quote from Neo

kako obicna i biva...dionica moraju poletjeti prije sloma. Danas koristim priliku za izlaz do kraja.

Rast na malenim prometima. Moguc i zeleni ponedjeljak kroz jutro. Iza toga slijedi korekcija.

možetelvi malo zamijeniti te vaše naočale, izgleda se kroz njih vidi u budućnost 2-3 dana,

zeleno do sada, mali promet, ? bumo vidjeli

• Birtija

• Moller
    • April 20, 2020 at 12:32 PM
    Quote from Bartolomeo
    Quote from Barikb

Upravo sam dobio mail od renomirane turističke kompanije da planiraju citiram "dočekati prve goste u petak 15.05.2020."

Još mi pišu da se situacija može promjeniti ovisno o "situaciji"....te da će kampovi biti otvoreni u listopadu 2020. Zvuči kao prijelomna vijest.

Ipak nista nece biti od Čeha prema ovome :

https://www.poslovni.hr/hrvatska/ipak-…gadanja-4227178

ma kome trebaju Čehi, po ovu desno bi se isplatilo i otići:S

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…minju/10222483/

• Birtija

• Moller
    • April 17, 2020 at 2:58 PM
    Quote from kupoprodajnik

Ovo je sjajno. Bas ciljam nova kola.

samo da stožer odsvira kraj, bilo bi već zanimljivo, pa neka malo i odstoji u garaži, isplati se

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • April 17, 2020 at 2:49 PM

možda sada stvarno i daju te popuste

https://www.24sata.hr/tech/u-hrvatsk…eftinije-687615

• CORONA virus

• Moller
    • April 17, 2020 at 2:25 PM
    Quote from kupoprodajnik

Covid je straaaaasno opasan, toliko strasno da se mora hodati okolo u maskama, drzati na 2 m udaljenosti i ostale gluposti... Inace, da, ako razmisljas kao vecina, razmisli jos jednom.

https://www.034portal.hr/stozer-stalno-…ravo-znaci--204

distanca između bogatih i siromašnih biti će povećana za još dva koraka

• CORONA virus

• Moller
    • April 17, 2020 at 2:18 PM

stožer upravo uživo održava edukaciju o korištenju zaštitne opreme, mediji su jako zainteresirani i novinari šire set pitanja s potpitanjima, nadam se da će u svim Dnevnicima biti prenešeno ovo pažnje vrijedno savjetovanje, Capak kaže da ima i video na stranicama HZJZ, pogledajmo, nemojmo hodati okolo kao ministar nekupljenih aviona

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • April 17, 2020 at 12:09 PM
    Quote from naim

Ti sigurno nisi solidan reprezentant tržišta. ADPL ne živi od prodaje njegovih principala na domaćem trzistu.

to svakako, čak i ne mislim da se ADPL neće brže oporaviti, samo gledajući kao sektor, veliki će problemi nastati u auto industriji, možda je upravo vrijeme da se orijentiraju na još neke proizvode i industrije

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • April 17, 2020 at 11:44 AM
    Quote from naim
    Quote from mitkko

Pricam neki dan sa jednim distributerom jedne poznate marke automobila kojeg osobno poznam, kaze mi da uopce nemaju posla, nitko ne razmislja o kupnji automobila, cak ni na servis nitko ne dolazi.

Naravno, ti ga iz obzira prema čitateljstvu nećeš imenovati? 😁😁😁 Ili barem napisati o kojem se brendu radi.

Al slusaj sinek, nitko ni ne očekuje da će u jeku Corona krize netko kupovati ili servisirati autmobil, već nakon nje.

ne može se reći da niste u pravu, samo ako bi mogli malo preciznije reći, kada nastupa to "nakon nje" , jer bi to značajno pomoglo onima koji se eventualno premišljaju za kupnju novoga automobila, meni je odličan i ovaj što imam za stajanje u garaži, jer kada stožer kaže; parkiraj, džabe što je nov, a cijene goriva povoljne, nema mrdanja,

ja tu kao potencijalne kupce za sada vidim samo one što im je potres satrao auto, a za njih prema strukturi viđenih oštećenih, ima sasvim solidna ponuda među polovnima,

zato mislim da postcoronarno vrijeme barem što se tiče automobilske industrije će potrajati znatno duže od nekih drugih industrija, ne vjerujem da će netko uložiti novac u automobil, da bi u garaži činio brrrrmm, brrrrrm , pa nismo djeca

• Best buy

• Moller
    • April 17, 2020 at 10:19 AM
    Quote from Neo

Best buy je pricekati...cijene zemljista ce pasti...kupiti zemlju i zasaditi sve moguce.

upravo tako, sada kada se pokazalo da je i konobarstvo na klimavim nogama, ostaje nam jedino ratarstvo i eventualno prehrambena industrija

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Moller
    • April 17, 2020 at 10:14 AM

došlo je vrijeme online Skupština i red je da oni prvi krenu sa tim, nas mogu i djeca zastupati, ionako su već na vezi zbog škole

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Moller
    • April 16, 2020 at 3:21 PM

nema Skupštine, nema Odluke, nema dividende, odgađa se

• Moller
    • April 16, 2020 at 3:05 PM
    Quote from Miron

Evropa danas pumpa pluseve, a budu i Ameri. Kod nas normalno ništa. Stojimo začuđeno i blejimo.

tamo treba iskipati milijarde, a kod nas nekoliko stotina milijuna, velika je razlika, sačekajmo strpljivo, stožer je za sada rekao miruj doma, banke daju moratorij, država za spizu, čemu priša na burzi, kako kaže jedan stari ulagač, na burzi možeš svašta doživjeti, samo se moraš dovoljno dugo zadržati, a ni on još ovo nije vidio u svojih 89 godina

• Best buy

• Moller
    • April 16, 2020 at 9:57 AM

polovne komode iz Njemačke bi mogle biti best buy u ovoj krizi

https://www.vecernji.hr/vijesti/brodan…00-eura-1394750

• Moller
    • April 16, 2020 at 9:50 AM
    Quote from zlocesti

Ameri ZELENO !

Futuresi jutros u zelenom

Pa mi valjda , ako nećemo gore, nećemo ni dolje

sačekajmo redovnu konferenciju stožera u 14 sati, onda ćemo odrediti smjer burze:)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • April 15, 2020 at 2:37 PM

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ra/2175193.aspx

ajde s nama pa izaberi oš iz šake il iz kape, ma uzmi iz obje , .ebo sindikat ajde dođi što prije

• Best buy

• Moller
    • April 15, 2020 at 1:27 PM

jedan kolega je predlagao konzerve i bunker, pomalo to dobiva smisao iako je on tada bio ironičan, brodolom je gotovo izgledan

• Turističke dionice i perspektive

• Moller
    • April 15, 2020 at 10:35 AM
    Quote from komot

G. Bakić je jučer djelovao suvislo, ali njegove prognoze uglavnom su bile nepouzdane. Nešto pogodi, nešto ne. Ne bih ga uzimao kao referencu.

tako i ja mislim, teško da će u knjigama završiti kao nekakav ogled, sada već ima čini mi se više promašaja nego pogodaka

• Birtija

• Moller
    • April 15, 2020 at 10:33 AM

nafta roknula opet ispod 20$, kod nas opet najavili poskupljenje, ne daju ispod 8, a trebalo bi već biti najviše 5

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • April 15, 2020 at 10:28 AM
    Quote from dionicar

tvoji rambo_5 . koja je nagrada? :)

ma nije, od lika su,

uopće ne vidim zašto bi amaterizam bio loš za burzu, uvijek je dobro imati raznovrsnost:)

• Moller
    • April 15, 2020 at 10:08 AM

trgovanje danas radi, a izgleda opet kao da ne radi, nama uvijek isto, radilo ne radilo

1. Privacy Policy
  2. Kontakt