1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Birtija

• Moller
    • April 23, 2020 at 1:35 PM
    Quote from Ledica

http://www.index.hr/vijesti/clanak…og/2177411.aspx

Evo ukratko kako javni sektor spašava privatni sektor prema i Ribiću i Zgombiću.

nakon ovakvih istupa i stavova sve će više biti poduzetnika, koji će nakon ove corone početi ozbiljnije razmišljati o zaustavljanju poslovnih aktivnosti, osobno sam sve više na tragu za sada o smanjivanju poslovnih aktivnosti, ako se nastavi ovakav trend, da ja hranim ribu, a Pecaroši love više sebi nego meni, ma nek se j. raznorazni ribiči o svom trošku

• Birtija

• Moller
    • April 23, 2020 at 11:40 AM
    Quote from trial

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/mjere…tjeti/10238335/

Kako vrijeme ide, ispast će da švedi rade najpametnije pokušavajući stvoriti imunitet krda, makar i uz veće žrtve u početku (kojih ionako nisu niti imali u odnosu na druge sa većim mjerama).

Ova distanciranja svuda i svugdje prelaze u ludilo.

I u kafićima, kad se otvore, ćemo čekat da se netko digne, pa da se oslobodi stol (samo za dvoje), jer sa razmacima stolova neće moći primiti niti trećinu nekadašnjih kapaciteta, a i tada su bili puni.

treba uvesti mjerenje temperature prije ulaska, vađenje krvi i davanje urina, sa sobom uvijek ponijeti snimku pluća ne stariju od 7 dana, a svaki kafić morati će imati zaposlenog infektologa

• Birtija

• Moller
    • April 23, 2020 at 10:38 AM
    Quote from rambo_5

U znanje treba ulagati kad su vremena dobra, kad sve ode u mp3 već je kasno :)

Kažu da pametni uče na tuđim greškama, budale na svojima - ja sam prema tome više zadnje nego prvo :)

mislim da je većina takva, jer ne možeš ni znati puno kakve su greške drugi načinili, nema tu više ni pameti ni znanja, treba što više trošiti i malo odvojiti za Ribiča :)da pomogne potrošiti

• Birtija

• Moller
    • April 23, 2020 at 10:12 AM

najbolje je trenutno ulagati u znanje, samo opet treba znati u znanje čega, ma komplicirano u mp3

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • April 22, 2020 at 3:25 PM
    Quote from Barikb

Spustite RIVP niže kunu dvije pa ćete vidjeti likvidnost. Osobno to jamčim.

ovo je uvertira u moguće trgovanje po narudžbi, ajde stavi toliko i toliko po toliko, pa ću ja kupiti toliko ili ej Jozo, aj ostavi mi malo HTeja po 165 do petka pa ću ja uzeti,

jbt na što se svela burza, još malo ka u mesara:)

• Moller
    • April 22, 2020 at 2:36 PM
    Quote from hugh
    Quote from Roki

Netko je neki dan povodom onih tehničkih problema u radu burze jako lijepo zaključio da bi nama bilo najbolje da nam burza radi 2 sata dnevno i to je to. Ovo mrcvarenje nema smisla. Žalim trejdere što moraju cijeli dan buljit u ovaj jad i bijedu. Današnji promet na burzi ko u malo većoj pekari...

Naša je burza ko ribičija.......svi bacimo mamce i onda satima čekamo ulov....i to male ribe što je najgore....

bolje biti i ribič, nego sitna riba pa da nas ulove u mrežu

• Birtija

• Moller
    • April 22, 2020 at 12:30 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from zm1

Ali zanimljiva je ta socijalističkua nepoštena praksa subvencija, koje svi mi plaćamo, a radi se o tome da ako imaš 46 g, ne može, a koja je razlika 45 i 46

ma cijeli koncept je promašen.

npr., znam ljude koji su s ovim kreditima platili i majstore i materijal, a od toga je plaćen samo PDV, a ostatak na ruke (čitaj: na crno)

bilo bi pametnije da su ta sredstva uložili u program POS za najam, naravno s ograničenjima da se takvi stanovi ne smiju koristiti u komercijalne svrhe.

ubili bi 2 muhe jednim udarcem (pale bi cijene najma i cijene nekretnina).

problem je kod nas il još bolje unas, što se kod svega odmah krene tražiti rupe, volimo rupe u zakonu više nego miševi u siru

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • April 22, 2020 at 11:22 AM
    Quote from Barikb
    Quote from trial

Bezobrazno napucavanje cijena stvar je prošlosti.

Tko ima novaca kupa se u moru a tko nema doma u lavoru.

Kakve veze ovo ima sa RIVP ?

Sigurno nikada nistr bili u Valamaru ili Maistri 5* jer da jeste ne bi ovo stavljali na temu Valamar ;)

slažem se s ovim, nikada nisu i neće svi biti jednaki, mora postojati različitost, veličine, odnosi, svatko od njih ima i svoje probleme i prednosti, možda će ovi mali privatni iznajmljivači proći u ovome i nešto bolje, imaju manje razdvojene jedinice smještaja, nema zajedničkog prostora, okupljanja, ispada skoro kao da si kući, ako se malo paziš,

hoteli će dodatno biti izloženi jer si ne smiju dozvoliti da se kojim slučajem pojavi i obznani kakva zaraza kod njih, a moraju uspostaviti barem nekakav kontakt osoblja i gostiju, što mali iznajmljivač i njegov gost, mogu samo dva puta, pri dolasku i odlasku,

u svakom slučaju čeka nas složena i izazovna ljetna sezona, a svatko će postupiti i primijeniti ono što najbolje može i zna kako bi privukao goste

• Moller
    • April 22, 2020 at 10:34 AM

lagani stabilni kontinuirani rast bi sada bio najpoželjniji, ali mislim da će biti još koja faza

povuci potegni s većim oscilacijama

• CORONA virus

• Moller
    • April 22, 2020 at 10:12 AM
    Quote from accountant

dok su šveđani uživali na terasama mi pripremamo kilometre pleksiglasa za terase: Šef udruge ugostitelja, kafiće otvoriti što prije Index.hr

onda opet ništa od proizvodnje, kod nas su kafići središte "poslovnih" događanja

• Što smo danas tržili

• Moller
    • April 22, 2020 at 10:08 AM

presjedanje -tpng

+atpl

• CORONA virus

• Moller
    • April 21, 2020 at 11:02 PM

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…oronu/10232647/

mali baš dobro dijete, da nije Batmanov

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • April 21, 2020 at 10:58 PM
    Quote from hugh
    Quote from naim

Je, zato je cijena dionice pala u podrum.

Zato vam i kažem svima skupa da trošite previše energije oko TPNG (to je vase pravo). Na njezinu cijenu utječe i cijeli niz lokalnih i drugih faktora, a ponajviše ograničena likvidnost i slab interes za fer vrednovanjem i ulaganjem na domaćoj burzi. Al zato se može spekulirati, al obzirom na negativne trendove očito su brojni ulagaci još uvijek dosta suzdržani.

U takvim uvjetima je tesko postići efikasnost tržišta i nadmašiti ocekivanja.

e to da......mala likvidnost i slab interes za fer vrednovanjem.......mislim da bi kumica sa placa koja bi sutra počela trgovat rekla brokeru da želi kupiti dionice tvrtke koja vozi i trenutno skladišti naftu jel je na tv-u i portalima čula da se to traži ali ne i zse dioničari......

nemoj tako o kumicama, pa fiskalizirale su se prije 50% poduzetnika, a na njihove sposobnosti država posebno motri

• Birtija

• Moller
    • April 21, 2020 at 10:53 PM
    Quote from Mrcash

Što nebi mogla atpl na 19 pa i niže? Pa i za djuru smo mislili nece ispod 10, pa nece ispod 5. Dakle u svakom biznisu 0 je dno, a u ovom su bankrot cesta pojava.

P. S. Šteta što nemogu skaldistiti soju I ugljen ko tankeri naftu pa da se ovde omastimo

ovi zadnji dani su nam malo osvježili znanje iz matematike i podsjetili da postoje i negativni brojevi, na sreću kod dionica je ipak 0 zadnja, ali ovdje ipak za to bi trebalo dugo vremena i samo negativne okolnosti, a da li je to moguće?

• Moller
    • April 21, 2020 at 10:33 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

hrvatski stručnjaci bistre naftu u Otvorenom, mislim da je rješenje na pomolu:)

E da sam znao da je to danas tema zakupio bi reklamu za TPNG u otvorenom.....;)

imaš još vremena javiti se u komentarima, savjetuj onako prikriveno kupnju dionica TPNG, drukni malo da sutra bolje prodamo :)

• Turističke dionice i perspektive

• Moller
    • April 21, 2020 at 10:30 PM
    Quote from hugh

to malo turista što će doći može nam donesti puno više problema nego para.....a mi hrvati bi trebali bit dovoljno pametni da to shvatimo.....

evo npr. jedno pitanje.......želi li itko ići na "svoje" more sa svojom obitelji sve i da je situacija s coronom bolja nego sad dok je sve "puno" turista iz drugih zemalja?

kud iovako sve uvozimo na veliko, ne želimo realno, valjda, na veliko uvoziti i coronu.......

žele kao i do sada, proteklih godina kada voziš magistalom, susretneš 70% stranih registracija, 20% ZG i 10% svih ostalih domaćih, valjda Capeli misli da domaći dolaze vlakom i busom, pa će tako i ove godine osnaženi nekakvim vaučerima, ma kako da jok, većina će gledati kako skrpati kraj s krajem i preživjeti ili će se dobrovoljno prijaviti na respirator

• Moller
    • April 21, 2020 at 10:17 PM

hrvatski stručnjaci bistre naftu u Otvorenom, mislim da je rješenje na pomolu:)

• Best buy

• Moller
    • April 21, 2020 at 3:51 PM
    Quote from D'artagnan

A onda nam je svejedno šta imaš ili si imao u portfelju :S

agregat treba kupiti, a nafta jeftina :thumbup:

• Best buy

• Moller
    • April 21, 2020 at 3:47 PM
    Quote from D'artagnan

A niš, odmorit se od svega i otić uživat na sunce lagano, bitno je da smo živi i zdravi 8)

baš, ¸dok se neka budala ne sjeti i ugasi i njega :)

trial,

a izgleda tako za sada

• Best buy

• Moller
    • April 21, 2020 at 3:42 PM

čudna vremena, ni zlato ne luduje, kriptovalute isto, nafta slom, nitko se ni za franak ne otima, dionice nisu najbolji izbor, nekretnine tek čekaju pad,a ni keš ne djeluje optimistično, što napraviti ?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt