1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • April 29, 2020 at 3:50 PM
    Quote from zlocesti

Eto, priznaš da ne znaš, i kaže ti se

Hvala vam svima.

Na asku Wise Guy, na 6 kn je izložio 58 tisuća komada na prodaju.

Tko ima, ima.

Izvješće je , ajmo reći, emocionalno neutralno

Pa kupac zna da kupuje i dugove

Ono što se prodaje je pristup tržištu i korisnička baza.

Display More

iliti po momački, pa znao si kakva je ^^

istrošena i ružna

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • April 29, 2020 at 3:36 PM
    Quote from MickeyM

OPTe je puno uložila... to se vidi, a što bi sad i dobit možda trebala na Q1-korona biti 10 milijuna????

ma kome je bitan 1Q, gleda se uvijek onaj slijedeći ^^

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • April 29, 2020 at 3:33 PM
    Quote from zlocesti

Je.. to je to..... ajmo se hanfo draga baviti perifernim stvarima. Jer nečim moramo.

Čekamo izvješće.

Cura za udaju mora imati i miraz. :)

Očekujem dobro izvješće

mlada je malo uprljala vjenčanicu, biće ić na kemijsko:)

• Moller
    • April 29, 2020 at 2:29 PM
    Quote from george
    Quote from kupoprodajnik

Pokusavam shvatiti ZASTO je to uopce objavljeno. To su javno dostupne informacije.

Dosta firmi stavlja takve obavijesti. ocito ih zse/hanfa tlace s takvim glupostima

to se unasuhanfe zove traženje dlake u jajetu, dok su se u Krašu radile pretumbacije i prokuristumbacije, nitko nije pitao ni tko kome ni zašto koliko po koliko kupuje dok se nije pojavip Šaranović, onda se pojavila tek neka prijetnja Hanfe, pa od kud novci, pa što hoće, slažem se da treba raditi kontrolu, ali prema svakome kontinuirano, pošteno, a ne prema nečijem nalogu ili na vratnanos zbrdazdola,

ovo je očito redovno očitovanje svih, jer s evidi da svi dostavljaju, ali samo rijetki imaju program otkupa vlastitih dionica

• Što smo danas tržili

• Moller
    • April 29, 2020 at 2:21 PM
    Quote from Barikb

- Rivp +Erntesla

+HT

+rivp

i ugodan vam praznik nerada, čujemo se opet 02. 05.

• CORONA virus

• Moller
    • April 29, 2020 at 1:05 PM
    Quote from Manu
    Quote from Ledica

Kao prvo ja san žena , kao drugo nisam hadezeovka , treće apolitična sam , ja sam Ledica što implicira da sam dioničarka Leda , a to znači da sam stradalnica domovinskog Agrokora , ja sam veliki borac protiv grupe Borg i onih koji su istu stvorili , ja se borim pravnim sredstvima i za sada mi ide odlično , ja sam ozbiljna dugogodišnja investitorica na domaćem i stranim tržištima........

Imam dovoljno godina i iskustva za izgraditi čvrste stavove i mišljenje o nekim aspektima ove krize , ali mislim da iznošenjem istih nisam zaslužila vaše posprdno obraćanje.

Nisam ciljao na vas osobno, govorio sam načelno o grupaciji kojoj ovakvo stanje odgovara u kontekstu rasprave o primjerenosti ovakvih mjera. Ne znam zašto ste osobno shvatili, možda zbog upotrebe drugog lica.

ali svejedno ne smeta da se malo ispričaš dami, kud je trpaš u hdz-ov koš, pa oni toliko uzimaju da ih ni jedna burza na svijetu ne bi zadovoljila s prinosom, kojenikakvi načelnici općina po 15k kn i još sve ostale poslastice-povlastice:thumbup:

• Best buy

• Moller
    • April 29, 2020 at 11:31 AM

najjebolje uložiti u poljoprivredno zemljište i ekološku proizvodnju, lova sjeda, nitko ne pita za prinos i prodaju proizvoda, a njihova "hanfa" nema nikakvu kontrolu nad procesom, nema na kraju ni poreza na KD, sve ide vama

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • April 28, 2020 at 3:51 PM

niti kupujem niti prodajem al gledam ove poteze i mogu zaključiti da se i nakon desetljeća ovdje još ingra ingra raja

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • April 28, 2020 at 3:45 PM
    Quote from trial

https://www.marketwatch.com/investing/futu…0-%20electronic

Nafta trenutno na ispod 12,5 $. Ak se tu zadrži još neko vrijeme i mi ćemo se uskoro vozati za 5 kn po litri benzina. Osim ak Marić u očaju ne napuca trošarine i održi cijenu višom. :whistling:

višom cijenom održava na životu one koji pomažu potrošnjom realnom sektoru, zna on posao, a oni zauzvrat daju svoj ne baš dobar glas, ali njima koristan

• Moller
    • April 28, 2020 at 2:55 PM
    Quote from laka_igra

Ako je stvarno tako, i vrijeme je da tučnjava počne... Predugo je cijena na 6,00 i nema pomaka.... Nadam se da konačno idemo u nebo. :)

ajde baš da se i ja riješim više ovoga, obećavam izaći u oblacima, a vi ajte još više:)

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• Moller
    • April 28, 2020 at 2:40 PM

ova mi je firma totalno ispala iz fokusa, već dugo nisam ništa pratio još od onih novih dizalica iz Kine, jel to pojela korozija, znam da je stigao i nekakv novac iz EU fondova, ali ne znam tko daje tolike pare i zadužuje luku, a oni ostvare upola manje prihoda godišnje od povećanih obveza, jel tu netko lud ili ja nešto krivo gledam i ne znam nešto važno

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • April 28, 2020 at 2:36 PM

uobičajeno, bez utjecaja covid-19 kako se i očekivalo

https://zse.hr/UserDocsImages…otREV-K-HR.xlsx

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • April 28, 2020 at 12:44 PM
    Quote from st-brajo

nitko ništa ne zna, izvješće se odgađa, puštaju se glasine, a cijena strelovito raste.

nema trgovanja do insajderskog trgovanja.

ne mora to biti uopće, ovdje s malo love dolaziš do značajne fotelje za pregovore s gradom, a možda se i Igor aktivirao, ipak je on sjedio s Kinezima stalno na tim sastancima, zna on kako dovesti firmu tamo gdje treba i onda kupiti, u međuvremenu menadžerska plaća godinama i sada izdašna mirovina, a posla nix

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • April 28, 2020 at 12:30 PM
    Quote from mulac

Capeovi opet povećavaju minus, jučer - 1,1%, a danas -1,5% 8172 $

a bid kao da se priprema za napad, ovo ionako nije dionica za par dana, sačekajmo

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• Moller
    • April 28, 2020 at 12:17 PM
    Quote from Dadan

Ovako na prvu dobra dobit za prvi kvartal s obzirom na situaciju

potraživanja su povećana dosta, dobit nešto manja, dobro, ali lošije nego ranije, to je valjda i normalno za ovo vrijeme, samo što za 1Q virus nije imao nešto previše utjecaja, 2Q i dalje će nositi bodove, bili +ili -

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • April 28, 2020 at 11:56 AM
    Quote from MickeyM

Mozda rast cijene dionice ima s ovim veze?

https://zse.hr/default.aspx?id=97636

ne bi mene začudilo ni da Miki&comovi daju ponudu za otkup Arene

• CORONA virus

• Moller
    • April 28, 2020 at 11:21 AM
    Quote from trial

Svjetlo na kraju tunela.

https://www.index.hr/vijesti/clanak…li/2178679.aspx

za neke sigurno, za neke možda, tako piše :)

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Moller
    • April 28, 2020 at 10:49 AM

evo i rješenja za ulaganje, sada je jasno zašto to nije zlato, nafta, valute

https://www.seebiz.eu/trzista/bitcoi…0-dolara/230825

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • April 28, 2020 at 10:40 AM
    Quote from toluen

I dalje nitko ne komentira zašto Ingra pred vratima moguće žešče krize ovako reagira ? Nešto se događa, ali očito tradere ovdje to ne zanima previše ,jer nitko ne daje nikakve informacije. Možda je Ingra nova Optima - tko zna ??

Arena je puna kreveta u pričuvi i valjda će netko to platiti, vjerojatno ministarstvo zdravstva, samo kada Marić "donese" lovu

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • April 28, 2020 at 10:32 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from Moller

do kada će ovo potrajati

https://www.seebiz.eu/energetika/nev…angelesa/230819

nadamo se dovoljno da TPNG stigne unovčiti :D

ako ne plate najam, valjda će im dati naftu i još 50-ak $ po barelu, onda mogu podijeliti naftu umjesto dividende,

ovaj mamac bi trezor morao pokupiti

1. Privacy Policy
  2. Kontakt