status pogodio si ga👍
na dalekovodu igranka "tko zadnji magarac"
https://cdn.midas-network.com/ContentArticle…talWidgetId=115
status pogodio si ga👍
na dalekovodu igranka "tko zadnji magarac"
https://cdn.midas-network.com/ContentArticle…talWidgetId=115
čekanje u redu za kafić, hvala lijepo stožeru
meni to najviše indirektno miriše na Šterna i njegovu stranu ekipu ulagača, zemljište pored Arene na kojem je sada parking, mislim da ide u prodaju i tamo će se graditi poslovno stambeni kompleks, a čiji je novac u I(n)gri procjenite sami
Izgleda da je onaj sto je prodavao vrijedno po 5,2 počeo kupovati po 5,4.
Bitno da se lova vrti
Jako šuplja prodaja izgleda
to se zove žrtva za više ciljeve
BSOD : nisu mi jasni ljudi malo INGR malo DLKV.. pa kaj trgujete sa 5000 kn i to vam je sve u dionicama? pa onda se manite burze...
mislim halo.. ako kupite INGR za recimo 50 000 kn i da skoci i 50 % trebate vi prodat INGR za 75 000 kn.. nije to samo tako.. u HRvatskoj 20 000 ak ljudi trguje na burzi ( pitanje je koliko aktivno i svaki dan)..
sada će "izgubljeni sinovi" nazad, ništa ne brinite, išlo se osloboditi još love
+Opte, kupio nježno
počela je borba svih za svoje domaće turiste, biti će ovo napeta sezona
to ekipa s respiratorima ide od dionice do dionice i udahnjuje malo života, na redu je Dalekovod, jer je izbacio izvješće koje obećava i dalje minuse
još malo pa da vidimo jel i danas u zadnjim minutama idu nasilno po bidu
od jutros ga čekam, počeo je izbjegavati bid
onda u konačnici, koji je rezime?
vrijede li dionice novaca kojih su za njih dali novi članovi uprave i NO?
i je li onaj manevar sa obveznicama dobar ili loš potez?
budućnost je teško predvidjeti, al mislim da bi bilo uputno bar utvrditi sadašnjost.
evo moj kratki rezime, ak me se razme,
na mnogim dionicama, ne nužno na ovoj, ekipa koja je bila bliže vatri se lijepo ogrijala, dok su se oni što su bili dalje opekli, čudno ali istinito, pa ti sad vidi
ovdje se stvarno ide iz krajnosti u krajnost, neki dan ni 2kn nisu bile problem, danas su i 2lp problem
zbog cijelogodišnjeg redizajna nije mi jednostavno doći do original postova, ali evo copy paste naslova, dovoljno se vidi, datumi i početak posta, pa vi sada dalje sami zaključujte, kupujte, prodajte, iznajmite, unajmite..............
Ja linkove ne mogu otvoriti uvijek odvedu na pocetnu stranicu
a što sam ja napisao,
"zbog cijelogodišnjeg redizajna nije mi jednostavno doći do original postova"
nema više u povijest direktno do cilja, nego ajde polako stranicu po stranicu do određenog datuma, pa to ti je sada taj novi redizajn, kak si staromodan
evo samo jedan mali dodatak za 10u godišnjicu, da vidite da ni tada ulagačima nisam želio ništa loše, al duuuuuuugoooo traje ovo brate
INGR (Ingra d.d.) - Poslovni dnevnik
www.poslovni.hr › ... › Tržišta kapitala - Hrvatska (ZSE)
Moller 20.8.2008. Moller 9.7.2010 12:22. Veliki krug prijatelja Dugotrajni korisnik -. Profil ... nemam već dugo Ingru,ali ipak želim svima što manje gubitke ...
tin,
bome će trejderi danas nakupiti po 50, a davali blizu i po 60 jedan dio,
što vi mislite koliko će još trajati to skladištenje, mornari su umorni i rado bi u smjenu
zbog cijelogodišnjeg redizajna nije mi jednostavno doći do original postova, ali evo copy paste naslova, dovoljno se vidi, datumi i početak posta, pa vi sada dalje sami zaključujte, kupujte, prodajte, iznajmite, unajmite..............
25. stu 2014. - Moller 20.8.2008. Moller 25.11.2014 12:45. Dugotrajni korisnik Veliki ... Ingru nikada do sada nije trebalo rušiti, ona se uvijek sruši sama, ako ...
9. stu 2010. - Moller. kuna94. zvone101. kuna94. zvone101. bananarama. Uf, uf, a zašto nisam kupio na 17, pitaju se mnogi ? Biti će toga i jeftinije, samo ...
5. ruj 2016. - Naslovnica Forum Tržišta kapitala - Hrvatska (ZSE) INGR (Ingra d.d.) ... Moller 20.8.2008. Moller 5.9.2016 15:56. Veliki krug prijatelja Dugotrajni korisnik ... Opi je zaljubljen u Ingru i nebi je dao tako lako, osim ako mu ponude ...
20. sij 2017. - Svi se čude što Operhajm kupuje INGRU pa što cjena nije povoljna ili možda ... Moller 20.8.2008. Moller 20.1.2017 16:09. Veliki krug prijatelja ...
obratiti pozornost na datume i cijene, nije druk za pad, jer mi ne pada na pamet baviti se novim mogućnostima, vjerojatnostima, šansama .............
neka mi moderator ne zamjeri, nije reklama za Poslovni dnevnik, oni su sami dovoljni da unište svoj portal
kako to oni misle u boljem stanju...u cijeloj eu, jedino grčka(9,7%) i italija(9,5%) imaju veće projekcije pada od hr. 9,1%
jedino što je u bitno boljem stanju za razliku od 2008. su banke dok se "gospodarstvo" nikada nije oporavilo od tada...a možda i je upravo u tome i stvar...
Pa da, niska nam je baza tako i tako.
Rast sa 1 na 2 je 100%.
onda su naši političari cijelo ovo desetljeće nastupali proročanski, znali su da će opet doći kriza, pa kakvog ima smisla izlaziti na kratko, ali sada kada grunemo sa 0,1 na 0,2
po ovome modelu koji je prezentirao onaj menađerčić, ništa od svega, samo popis želja ili prije skretanje pozornosti, vjerojatno niti te dionice nije platio vlastitim parama nego nekom kombinacijom,... njemu i pajdama super, za protuvrijednost jednog boljeg gradilišta u zg su stekli dominantnu poziciju i kontrolu nad tvrtkom i prihodima od arene a nisu niti imaju potrebe preći kontrolni prag 25%...može li bolje, kontroliraš tvrtku i prihode a nula odgovornosti a po mojoj subjektivnoj procjeni, ingrin jedini potencijal zarade je u likvidaciji i to u koliko je ovi prije ne isisaju ali mislim da i oni to jako dobro znaju...
upravo i ja mislim da je tu previše vanjskih mačaka oko Ingre, koji bi se mogli ogrebati, a ovi su samo izvršioci plana, nikada se "glavnog" ne udara u glavu osobno, nego angažiraš neke posrednike i dodjeliš im odgovorne funkcije da to obave
No, to smo sve već vidjeli 2008. i 2009.. nadalje.
Negdje sam pročitala, naslov samo u stvari... da su mirovinci uskočili državi u pomoć sa milijardu i pol kuna, obveznice, sa kamatom 0.75%
Za ulaganja na burzi više nemaju više novčića
Ma imaju samo što su malo sramežljivi.
jedan od predvodnika njihovog krda je još prije 2 godine govorio da imaju 5-6 mlrd. za uložiti ali nemaju u što, slabo sada firme propadaju ili padaju, pa nemaju stvarno izbora
kupoprodajnik : kolega, moze jedno pitanje?
prije svega svaka Vam cast na toliko zaradi na ZSE. ( mozda sveukupna zarada i na ostalim burzama)
No mene bi zanimalo odakle Vam toliki poöetni kapital za ulaganje?
Pa vi kolega kao da ne znate da se o Prvom Milijunu nikad ne pita...a o drugom, trecem....etc. vec bi mogli razgovarati😂
upravo tako, inače bi uskoro netko morao kolektivno odgovarati već danas, od kuda nama još malo taj milijun danas uloženih
Dobar Im ćako bio, finu dotu u amanet ostavio.... A nešto sam sitno gricnuo ovde, čisto da nije dosadno
ma što pričate, ovo je sada kao polovna spavaća soba u odnosu što je bilo, mogao je on to i bolje da nije toliko sastančio s Kinezima nego radio