1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • May 14, 2020 at 10:36 AM
    Quote from trgovac

Telekomi su najbolje dionice .

Deutsche Telekom je sidro stabilnosti u globalnoj krizi. Naše mreže djeluju pouzdano kao digitalne rešetke za društvo", izjavio je u izjavi izvršni direktor telekomunikacijske tvrtke Tim Hottges.

ma da, trebalo je samo njih izlistati, kupiš svih i mirna Bosna ^^

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • May 14, 2020 at 10:23 AM
    Quote from naim
    Quote from BabaLuji

Fućkalo se kapetanima i upravi za nekakve tamo dionice i dioničare dok je par desetina tisuća kuna sjedalo svaki mjesec na račun u banci. Oni su i onda i danas gledali isključivo svoj interes i kako se zaštititi da netko drugi ne dođe i preuzme njihovo “čedo”. Najvažnije je bilo kako pokupiti novce za sebe, a flota, imovina, dionicari i sve ostalo bilo je u nekom drugom, sporednom planu. Nije ni danas bitno drugačije iako se deklaratorno i manjinski dioničari poštuju i obećava dividenda koja se nikad neće isplatiti.

nisam baš siguran da je nekome do fućkanja, ako uzmemo da su gospari stjecali dionice oko 20kn nekada, doveli je iznad 3500 i nisu prodali, e pa da su toliko mogli izvući za sebe baš i ne vjerujem, prije će biti da ni njima nije baš drago što je vrijeme fućkanja prošlo i sada ispade vrijeme profućkanja

ali da je bid stabilan to je, ma koliko svi šutjeli o tome :)

Image.aspx?UseSession=true&ChartID=acfba170-43df-398e-b392-95392143e085_chart_ctl00%24ContentPlaceHolder1%24rcDug&imageFormat=Png&random=0,000882849563324288

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 14, 2020 at 10:08 AM
    Quote from LodeRunner
    Quote from st-brajo

danas zatišje.

svi rallies neslavno propali.

Na burzi vjetric pirka, na forumu pticice cvrkucu. Lijepi dan za odmor.

naš mali bičić odolijeva jučer i danas europskim crvenim krpama, eeeeee kad krenemo, ako krenemo ............:)

• Moller
    • May 13, 2020 at 3:41 PM
    Quote from D'artagnan

Bome baš potop Capea.. ali nije ni čudo kad cijeli svijet stoji... praktično svi segmenti su ugašeni pa čudo da se bilo šta i prevozi..

ta corona nam dođe kao osma kora i izgleda najdeblja ;(

• Moller
    • May 13, 2020 at 1:18 PM
    Quote from airfire

Ja mislim da idemo gore, s obzirom da nema jos objave a znamo da smo koji dan od nje odnosno na kraju procesa prodaje pa je to neki logican smjer

možda krene :?:

https://www.poslovni.hr/hrvatska/foto-…tedralu-4231750

• Moller
    • May 13, 2020 at 12:27 PM
    Quote from BSOD

Nekako mi se čini da su se "iscrpile" ove razine 5,75-5,90.

Sad je samo pitanje...što i kako dalje....

:saint:

za takvo pitanje samo je jedan odgovor, stojiš na obje strane, pa kud puklo 8)

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • May 13, 2020 at 10:38 AM
    Quote from tin
    Quote from Moller

ma znamo svi da je to dobra dionica, ali su vremena loša i bojim se da će potrajati

Pa baš zbog toga su ovakvi dugoročni povoljni ugovori veliki plus za dionicu...zar ne!?

ma je, ali ajde ti to objasni poletarcima

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • May 13, 2020 at 10:31 AM
    Quote from tin
    Quote from D'artagnan

A sa današnjeg pogleda na tržište je super, osigurava uredno poslovanje ... a za koji mjesec ćemo vidjeti dali je bilo dobra odluka, dali će više godišnji ugovori otići par milja gore/dolje.

Kolega ja samo kažem da ovo osigurava potencijal za dobru zaradu i odličan rezultat na kraju godine a koji daleko nadmašuje današnju cijenu na burzi....šta će donijeti budućnost to nitko ne zna...na ovaj način minimaliziraju moguće negativne učinke.

ma znamo svi da je to dobra dionica, ali su vremena loša i bojim se da će potrajati

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • May 13, 2020 at 10:29 AM
    Quote from D'artagnan

a di je frka?

ma Neo nam je u ključaonici, pa smo izgubili smjerokaz, dobro je da ga je zaključalo, da ne ostvari onih svojih 133:)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 13, 2020 at 10:25 AM

+ATPL, danas neskromno

• Moller
    • May 13, 2020 at 10:18 AM

treba netko probuditi Igora, flota gori, mi se borimo, a on spava, mogli bi uskoro umjesto Atlantske biti Atlantida:)

• Birtija

• Moller
    • May 13, 2020 at 9:55 AM
    Quote from tin

Eto ako ne vjerujete u dionicu sada vam je prilika za izlaz ...imate oko 8000 komada do 50 kn...

ma sada vjerujemo, može li se još učlaniti u sindikat ?:)

• Moller
    • May 13, 2020 at 9:53 AM
    Quote from airfire

I ja sam stari igrac u optimi 😁

u Optimi su svi stari igrači i što je još važnije nitko nikada ne gubi :)

evo se naš voditelj Neo opet zaključao, valjda je prodao pa odmara^^

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 12, 2020 at 3:58 PM

Marić "istrejdao" 4,8mil. a svi ostali još malo preko 3mil.:S

• Turističke dionice i perspektive

• Moller
    • May 12, 2020 at 3:56 PM
    Quote from trial

Novi problemi na pomolu.

https://www.poslovni.hr/hrvatska/novi-…rvatsku-4230691

veliki problemi, sada će svi htjeti u Hrvatsku^^

• Birtija

• Moller
    • May 12, 2020 at 3:51 PM
    Quote from rambo_5
    Quote from Moller

Neo je kriv:)

On je vjerojatno to i kupio danas od vas...

Sutra ćemo čitati kako je padajuća žirafa rekla kako OPTE ide na 9.15, a prekosutra će se hvaliti kako je prodao sve na 6.50.

Ovaj forum mi je bolje štivo od Alana Forda ;)

ma što bi od mene kupovao kada evo daju ljudi i jeftinije ^^

• Moller
    • May 12, 2020 at 3:17 PM
    Quote from kupoprodajnik

U tome i jest stvar, moze svaki cas nesto izaci. Kad si u dionici imas problem nedostatka informacija i svih filmova koji ti se motaju po glavi, a kad si vani imas pak totalni FOMO, i to sasvim opravdan. Zato nakon par ulazaka i izlazaka, skracivanja i dokupa odlucujem da ne mrdam. Ne vredi se kockati s tim, dodje objava i pojedes se ziv.

dobar ste procjenitelj kolega, ali ja mislim da kupac neće platiti više od 6 kn za dionicu, zato sam samo pola prodao jer mislim, da znam prodao bih sve

• Birtija

• Moller
    • May 12, 2020 at 3:13 PM
    Quote from zlocesti

Usual suspects 🙂

Znala sam tko nered radi 🤗

Neo je kriv:)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 12, 2020 at 3:08 PM

-rivp , -opte , +atpl (skromno)

• Moller
    • May 12, 2020 at 2:42 PM
    Quote from Headhunter
    Quote from Cratos

Ovo je smijesno vise kako netko ne dopusta da cijena naraste gore, kada je bilo na 5.94 i kada je vec fino raslo prema 6, netko je stavio 11.400 komada na 5.96 i potpuno ubio sve.

Doslovno ne postoji niti jedna dionica trenutno na burzi na kojoj se ovako zestoko brani bilo kakav rast.

Ovo je igra tradera koji su krenuli sa 5,2 i već se sada naplaćuju. Ali tko zapne sa velikom cijenom ulaska neka ne žali, jer će uskoro zaraditi puno vise nego oni 🥳

jeeee al dvaput je dvaput:)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt