1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Birtija

• Moller
    • June 9, 2020 at 6:25 PM

kako je Stožer vrlo uspješno educirao pučanstvo u pranju ruku, mogli bi sada dok je virus u mirovanju i imaju malo vremena krenuti s novom edukacijom

https://cdn.midas-network.com/ContentArticle…talWidgetId=115

a sve TV kuće poprate sloganom

"Promijenimo gaće"

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • June 9, 2020 at 4:04 PM

pripremio već 400kn i planiram kupiti više komada

• Birtija

• Moller
    • June 9, 2020 at 3:55 PM
    Quote from fond300

na 186 1000 kom skriveni na 186.50 500 kom skriveni

sada će oni pokazati demonstraciju sile

• Moller
    • June 9, 2020 at 10:47 AM

izgleda postaje sve teže ignorirati realno stanje

https://www.teletrader.com/dow-drops-over…3626?internal=1

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • June 9, 2020 at 10:04 AM
    Quote from harpun
    Quote from Moller

a tko stoji iza osnivanja svih mogućih agencija, budući državni uhljebi osiguravaju sebi mjesto pod suncem i na kraju krajeva zašto ne bi imali državnu agenciju, pa neki će od toga lijepo živjeti, možda ljetovati,a možda zgrabe i kakvu državnu nekretninu na moru, tko je nama kriv što nemamo ideja, pa se moramo po burzi potucati i to svojim parama, glupo za Hrvatsku totalno

iza te ideje stoje mali iznajmljivači

prije par dana u Otvorenom je gospođa iz Splita koja je predstavnik jedne udruge to tražila od predsjednika Turističke zajednice

ajde neka, valjda ih ovi što postoje dobro peglaju, pa se uzdaju u državnu jeftinoću

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • June 9, 2020 at 9:36 AM
    Quote from Manu

Jedan od većih bisera predizborne kampanje je hadezeov program s idejom državne stranice za bukiranje smještaja kakvih već ima na tisuće. To pokazuje da nemaju pojma ama baš ni o čemu. Baš bih volio znati tko stoji iza te ideje. Njihovi politički protivnici bi ovakvu loptu morali spremno primiti na volej ako su imalo sposobniji od njih.

a tko stoji iza osnivanja svih mogućih agencija, budući državni uhljebi osiguravaju sebi mjesto pod suncem i na kraju krajeva zašto ne bi imali državnu agenciju, pa neki će od toga lijepo živjeti, možda ljetovati,a možda zgrabe i kakvu državnu nekretninu na moru, tko je nama kriv što nemamo ideja, pa se moramo po burzi potucati i to svojim parama, glupo za Hrvatsku totalno

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • June 8, 2020 at 10:12 PM

ako je mogla sa 410 na 140, onda može i sa 180 na 810, samo je pitanje vremena i tko će to dočekati u kontinuitetu, može li netko sa sigurnošću tvrditi da će poslovanje biti lošije, ne može, ako će se sve oporavljati onda za neko vrijeme kroz par godina nije isključeno da jednoga dana ugledamo tih 810

• Moller
    • June 8, 2020 at 4:06 PM
    Quote from Neo

Brutalan nalog na kupnji na 186kn.

Cak 5000 kom.

viđan je već i ranije, izgleda nije zanimljiv nikome

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • June 8, 2020 at 3:54 PM
    Quote from harpun
    Quote from Kajnak

Nije to konstrukcija. UG se posredstvom SK javio na natječaj i nije prošao. Da li će SK uči u daljnje dogovore oko reotkupa?Čisto sumnjam. Spominje se Arena koja i trenutno ima prava za prijenos HNL-a još ovu i slijedeću sezonu. SK ima u programu dvije najjače lige 5-ice (španjolsku i englesku).

ne kažem ja da to nije istina ali nemamo službenu informaciju o tome tko se javio na natječaj za tv prava kao što nemamo ni za to tko se javio na natječaj za kupnju optime

a što da i znamo tko se prijavio, ako ponuda nije obvezujuća i nije osiguran novac, kupac može odustati, već smo i to vidjeli ranije, ipak je nakon roka za predaju ponuda stigao virus, a onda se puno toga promijenilo

• Moller
    • June 8, 2020 at 1:54 PM
    Quote from Neo

s druge strane naplacuju nerad pa ni to nije lose

bolje im je na brodu nego nama na burzi, ovo kao da smo na pustom otoku, netko, se s vremena na vrijeme pojavi i onda mu svi mašu dionicama, eeeeeeeeeeej aj kupi moje, robinzonske muke

• Moller
    • June 8, 2020 at 12:21 PM

iza podne se očekuje jači udar i 50% veći promet nego do podne

• Moller
    • June 8, 2020 at 12:16 PM
    Quote from Optimistcro
    Quote from prdekalo

abc1:

optima je totalni promasaj za onog ko je nema u portfelju..

Abc1 je falši drukerski profil.

meni djeluje da bi on svoje prodao, ne smije ni do Osijeka otići, a da ih drži u portfelju, toliko je sigurna za držati :)

• Moller
    • June 8, 2020 at 9:52 AM
    Quote from diokidina

https://www.seebiz.eu/trzista/bank-o…dionice/234048/

Kad Ameri kazu🤗

treba im javiti da je i Hrvatska u Europi:)

• Birtija

• Moller
    • June 8, 2020 at 9:51 AM
    Quote from my moon

fantastično! Eja livadarka poznata je kao pokazattelj visoke ptofitabilnosti.

Od nje bolji pokazatelj je samo škanjac mišar, a on će sigurno sviti gnijezdo dogodine

ali za njega treba povisiti dimnjak na 100m:)

• Moller
    • June 5, 2020 at 3:32 PM
    Quote from zlocesti

Baš ste zločesti !!!!!!!!!!!!

:)

nema prometa pa malo razbijamo ovu petkoniju

• Moller
    • June 5, 2020 at 3:14 PM

5-ica ^^:D stigla

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • June 5, 2020 at 2:52 PM
    Quote from fond300

novi posao https://zse.hr/default.aspx?id=98330

bravo za Đuro, bez novih poslova nema novih gubitaka, odbavljači će se radovati

• Moller
    • June 5, 2020 at 2:38 PM
    Quote from laka_igra

Možda sam lud, možda ova kiša muti moja razmišljanja, ali siguran sam da će doći jedan petak (iako po nijednoj postavci ne mora biti petak) kada će netko negdje objaviti da je OPTIMA prodana kupcu po određenoj cijeni...

Znam da je taj petak ili bilo koji drugi dan jako blizu.... i iskreno radujem se tome, jer koliko god svi drukeri mislili da ne bude, uvjeren sam da će cijena biti jako zanimljiva.

Nadam se da će jednom uspjeti preboljeti svi oni koji u datom trenutku neće biti u dionici...

Želim Vam mirno more i ugodan vikend. :)

predmnijevam da će te na maturi dobiti čistu peticu iz eseja,

evo vam i gosn. tepra pokazuje smjer

• Moller
    • June 5, 2020 at 2:23 PM
    Quote from Manu

Možda će Njemačkoj trebati dvije godine za oporavak ali se dax strelovito oporavio i već sad je na predkoronarnim razinama.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

A kod nas sve i dalje pod utjecajem loših biometeoroloških prilika i predatorskih pogleda uperenih u EU milijarde.

pod hitno treba ispitati utjecaj podzemnih voda i magnetskih polja ispod zgrade burze, nešto nas već godinama vuče u ponor

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 5, 2020 at 10:04 AM
    Quote from mitkko
    Quote from st-brajo

nije Vas strah da fondovi sutra ne iskrcaju?

njima bi ovo bila idealna prilika da ovaj rast prisilno zaustave.

da njih nema u kombinaciji, ovo bi bilo baš tako kako Vi navodite.

Ovo sam kupio isključivo temeljem TA, kao kratkoročni trejd, ne investiciju. Ne znam šta će fondovi raditi, to nitko ne zna, pokušavam to maknuti iz jednadžbe i gledati samo graf.

i ja sam ga gledao, gledao, gledao i nije mi se pojavila ta ljubav na prvi pogled grafa, upravo iz razloga što fondovi još djeluju ili bolje rečeno dijele, a zašto? tako da je za sada sve završilo na koketiranju, ali nije isključeno da nakon još nekoliko pogleda prihvatim rizik, a on se smanjuje nižom cijenom

1. Privacy Policy
  2. Kontakt