ovaj Capak je baš p.p.k
Posts by Moller
-
-
Na nekim klasama imovine da se zaraditi. To bi otprilike bilo kao da na dionicama imamo promet 100-150m dnevno kad bi bilo neke tržišne ravnoteže među imovinskim klasama.
državi s 4% PPN stvarno nije potreban PKD 12%
-
utjeha i nada nakon ZSE?
Nije nakon , to je ZSE , stavlja naloge 🤪
po narukvici bih rekao da nije obična brokerica nego šefica
-
primjetio sam da smo mi na ovome portalu zakinuti za ovaj danas moderan simbol
-
Zloćka.
Jednom. Nekada.
Na aparatima
Do onda ćemo se valjda i Optime riješiti
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. utjeha i nada nakon ZSE?
-
ne treba žuriti, ja sam požurio malo i plaćao preko 100, a evo ima dobrih ljudi daju ispod 100, ali nema veze i takvih sam dodao, od viška glava ne boli
Samo lako ostanete bez papira ako skrtarite za koju kunu.
me ne škrtarim ja nikada kada želim nešto kupiti, nego šktare ovi što prodaju, ne bi dali malo popusta na gotovinu i avans
-
ali se po šeširu vidi da je investitorica...............bila
Meni se po ovom šeširu čini da je krenula k nama na Jadran da nam malo popravi turističku sliku , valjda neće rastjerati ove malobrojne turiste 😂
nije joj baš neki izbor taj rupičasti za sunčanje, poborati će joj nejednako kožu
-
Požurite kolega dok je povoljno....
ne treba žuriti, ja sam požurio malo i plaćao preko 100, a evo ima dobrih ljudi daju ispod 100, ali nema veze i takvih sam dodao, od viška glava ne boli
-
Nije. Ovo je akumulacija.
Netko i kupuje sve te prodane dionice.
mene danas krenulo, uvijek kada ovako lagano kupim, poslije padne, možda zato što je petak i corone sve bliže i više, ali ovdje će biti dosta novog posla pa bumo vidjeli
-
Sram vas bilo !!!!!!!
Zloćka ne stari !!!!!!!!
taman Optimalno
-
Ova gospođa na slici mi izgleda kao netko tko je nedavno kupio OPTE i sad čeka...
tako bi zločesta mogla izgledati dok dočeka 15kn
-
Ova gospođa na slici mi po godinama izgleda kao da je preživjela Španjolsku gripu 1920., pa je za nju Korona mačji kašalj
ali se po šeširu vidi da je investitorica...............bila
-
nije milenijka, ali je stoljetnica
odlično, kolegice!
mislim da bi efekt bio još i bolji kad bi se, u ovom scenariju koji sam naveo, radilo o ženskoj osobi.
Ne znam kako vama, ali meni je uvijek scenarij bolji ako se radi o ženskoj osobi, bar u mislima
-
Sve ovisi od corona partyja,cijena ce fluktuirati kakve budu informacije od ministra Berosa i gospođe Alemke.
a taman se malo pokrenulo
-
Ma ne, nego ima tu pojedinaca koji su se “malo” zaletjeli pa kupovali po najvisim cijenama, a onda u padu rasprodavali... pa im malo stavljam soli na ranu.
vjerujte kolega da u takvim slučajevima vaš doprinos uopće nije potreban
-
Neobično je da je sad krenuo drugačiji modalitet istresanja. To moguće netko drugi prodaje. Ne znam, al uskoro ćemo valjda biti pametniji.
Nego, ova prva dva računa su skrbnički ili su to nekakve dionice pod zalogom?
naravno da je drugačije, ne istresa se pod svaku cijenu, nego neku cijenu
-
ako idu van do kraja ostako im je još 57000.....
ne kužim zašto ne ponude Bilbiji, sigurno bi se dogovorili, ovako će samo štopati cijenu
-
+IGH opet , da malo pomognem Neu
Pa vi ste pravi trajder
ovdje da, ja sam ti na vježbe išao u IGH i još tada je vodilo prema raspadu sistema
-
Došlo je ponovno vrijeme od građevinara.
Turisti Out, građevinari In
Sve se ponavlja
sad će te Brajo jer ne da ne doprinosiš temi nego si je i profulala
-
+IGH opet , da malo pomognem Neu