ma vidi Kurtza, još jutros smo bili 1 izbor,
Posts by Moller
-
-
Ne znam zasto se kolega Barbosa toliko pjeni.
je kolega zapeo u Rivpu i Opte nije moj problem.
Iz navedenog dobivam dojam da je kolega Batbosa u minusu i da mu smeta sto neki od nas zarade.
-
Quote from barbosa
tražim po webu ali ne nalazim ništa, zna li netko zašto dlkv prebacuje operativu u sloveniju i zašto, da li su to možda ugovori za Trafostanice RTP Pekre i TS Brestanica ili ima nešto novo
i ježiš ga, ipak je bilo "nešto novo" i opet me nestrpljivost dobro koštala
4
napravio je potpuno istu grešku kao ti i valjda je ljut što ti nisi ljut
-
-
Ja vam kazem, 6-7 kn tops.
Da se ne forsira kupnja to bio vec bilo tako.
Ova sezona je nula, a za iducu cemo tek vidjeti, ali ono sto se vise manje sigurno moze reci je da nece biti vise od 20-30% one iz 2019. Tek 2023 se mooooozda moze ocekivati povratak na staro.
Slicno kao i s GDP-om iz 2019.
Koji dio nije jasan?
Ja mislim da si malo preoptimistican.
Top je 3-4 kn. Da nema toliko sljedbenika sekte cijena bi vec bila toliko.
Vrijeme curi a ponuda za opte nema.
Minusi se stvaraju i cijena polagano pada.
Dobra vijest je da cijena pada polagano. Losa sce stici uskoro...
izgleda ni jedan, čini mi se da uopće ne mislite na istu dionicu
-
+dlkv sve zadnje
-
ima li negdje opširnije objašnjenje o čemu se radilo, nenamjerno ili .............
-
Dlkv je u zadnjih mjesec dana napravio preko 40%, a Igh tek 10%.
tu je najmanji problem da se to uravnoteži, bitno je da su i jedna i druga na dobroj temi, mislim da će mnogi turisti (hotelska grupacija) , a pogotovo avanturisti (tipa Opte) navratiti malo u prave proizvodne tvrtke, da se malo podsjete starih teških purana
-
+atpl
+igh,
+DLKV,
nije ničiji nagovor i ako ima itko da kupuje ili prodaje na osnovu Neoanalitik postova, najbolje da se odmah okane ćorava posla, pa vidite valjda da ni on sam ne k/p po tim analizama
-
bude se nemiri , izgleda bi ovaj dobar posao u Sloveniji mogao biti prekretnica u poslovanju, predstečaj se lagano rješava, samo da se corona ne rasprši, pa opet sve zaustavi, mislim lagano da je moguće da se i neki bogati europejci zagledaju u njega ili još bolje azijati, ionako mi se čini da su već lagano orijentirani na kupnju njihovih proizvoda i da će svoju proizvodnju zadržati samo za manji dio svojih potreba, te u skladu s tim i smanjiti ili otpremiti u mirovinu dobar dio radnika
-
hvala Kurtzu
https://novac.jutarnji.hr/restart-biznis…acija/10408813/
a mi ćemo uzvratiti na skijanju, jedva čekam da vidim onaj hotel od kuda se širila corona
-
Evo Đokovića u Zadru
I šta sad!?
-
išle i one malo u Rim, ima ih 180 i drže vrtić, mislim da je Beroš već trebao krenuti u Đakovo
-
+lkri započeo s laganom kupnjom
-
Lijepi promet u prvih sat vremena
je samo što DAX ode preko dva %, a mi tjeramo u bezdan ( to valjda radi Đoke i Nike)
-
Drzim palceve i vama da zaradite al imam jednu drugu na radaru...sretno.
pa na mom radaru pršte kao Suze Sv.Lovre samo ne znam da li ću sve uspjeti pohvattai
vidite da "teniski svijet" prodaje sve u bescijenje
-
A ja prodao dlkv😁 na fibo otporu...
eto lijepo, biti će mi drago da i ja zaradim, a vi već onda jeste, a možemo i kasnije usporediti tko će više
-
+DLKV konačno sam se dočepao, malo kasnim, ali trčao sam po germu i wc papir jutros
-
A Crobex na 1640 i jos se zaziva pad
.
A jadne li burze u Hrvata
Ameri rastu kao gljiva poslije kise, a kod nas sutra vjerojatno bjezanija zbog zarazenog bugarskog tenisaca, koji ne bi znao pokazati na karti gdje je Hrvatska da ga nisu dovezli privatnim avionom.
P.S. Ja sam sokiran dogadjajima u Zadru i sutra sve rasprodajem, pa u bunker do slijedeceg ljeta
ja od prvih koje tržim sutra odoh kupiti germe i toaletni papir, valjda ću prodati na vrijeme da ne uletim poslije u gužve i redove
-
Požurite kolega dok je povoljno....
Kupio.
neš popust na kraju dana ? e nestrpljivko
-
+igh petkom nije baš pametno,ali
-
PPN?... Ako je to porez na promet nekretnina, onda je 3%.
je od 2019 točno