bago iz končara u otvorenom da treba poticati male dioničare
gledam i podsjeća me kao predsjednik izvoznika na Jožu Manolića, samo radi dugovječnosti i uvijek iste priče
bago iz končara u otvorenom da treba poticati male dioničare
gledam i podsjeća me kao predsjednik izvoznika na Jožu Manolića, samo radi dugovječnosti i uvijek iste priče
poljaci kupuju a fondovi prodaju ,sutra bi moglo biti svašta
LKRI OT LOGISTICS SPOLKA AKCYJNA 20,810 27.36% 86.32M ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B -17,658 6.81% 21.49M ERSTE PLAVI EXPERT - DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND -2,367
a svašta znači točno što ?
ja sam kupio nešto više radi izračuna i praćenja, ali ne vidim nešto previše pozitivno, jer koliko je bilo do sada znano država želi da Poljaci idu van, obzirom da nisu zadovoljni njihovim upravljanjem, sada nakon ovoga Orbanovog poteza kupnje zemljišta u Trstu, nema još puno vremena da se LKRI pokrene, jer je udaljenost do Mađarske samo nekoliko desetaka km u korist Rijeke,
meni za sada ovo djeluje sve klimavo, ne vidim za sada ništa značajno ni važno, što bi malim dioničarima moglo donijeti neku korist
Prodavač stao ili samo malo uzeo odmora?
ispituje gaz, rekli su mu valjda da je u Rijeci na18 produbljeno
https://www.24sata.hr/news/grba-buje…-se-hoce-701928
samo kirurške, ne domaće, šiti ? ne šiti ? štite, ne štite? valjaju, ne valjaju ? al ga ovi .ebu i ne staju, kao da su već zaboravili što su pričali na početku priče, tada ni kirurške nisu bile dovoljno dobre, nego samo one FFP1, FFP2, FFP3,
teška balkanerija bez obzira na članstvu u EU
bome ga ovi rokaju gadno, nešto kao naš Uljanik
vidit ćemo hoće li nam sutra slijediti odbijanac ili daljnji propad.
petkom
Evo jedan doprinos temi...
hvala, nije trebalo
bome ga ovi rokaju gadno, nešto kao naš Uljanik
Meni je super kako su svi špekulanti unišli unutra, a sad nema vijesti ni razloga da cijena ode gore?!
Ki bi da bi.... tričarije i dječje igrice.
Nema vam druge nego da sami podmetnete leđa i iscijedite Annu do kraja.
ako su naime ovo u zadnje vrijeme napravili špekulanti
24.6.2020 | 100,00 | 102,00 | 100,00 | 102,00 | 100,22 | 0,00 | 13 | 501 | 50.208,00 | |
23.6.2020 | 99,00 | 102,00 | 97,00 | 102,00 | 99,94 | 3,03 | 45 | 3.041 | 303.929,00 | |
19.6.2020 | 108,00 | 108,00 | 97,50 | 99,00 | 103,23 | -2,94 | 104 | 7.414 | 765.353,50 | |
18.6.2020 | 93,00 | 107,00 | 93,00 | 102,00 | 96,92 | 13,97 | 191 | 15.999 | 1.550.557,00 |
drago mi je što pripadam špekulantima, ima tu potencijala
Nazire se uskoro 150 kn. Potencijalni SHS pattern, proboj izvršen.
ma jednostavno, samo zadnje znamenke trebaju zamijeniti mjesto i eto nas
je ali teškom mukom, na kraju je dr. Neo morao ipak izvršiti carski rez
Zašto bi to radili? Radi se o vrijednom zemljištu i nije to za operativu.
Dapače to je za luksuzne hotele i siguran sam da zemljište može osigurati potrebnih 200 milja kune injekcije.
netko se već primio lopate izgleda
ovdje kao mlade tate pred rodilištem
To je to...Crobex 1600... poništene negativne divergencije.
Idemo sad rasti.
Dax već potegao u plus.
kod švabe se radi, oni iz jedan minus u jedan plus, a mi ni makac, valjda se želi ovih 1600 natempirati točno u bobu, sada je 1600,24
svi nekuda padaju, a mi izgleda više nemamo kamo pa zato stojimo na mjestu
prividna -1100 komada je bilo na predotvaranju.
nalog je nestao u par minuta.
možda postoji drugi naziv za to, ja ga ne poznajem!!
da nebi bilo zabune imam IGH.
nisam to vidio, onda oprostite, da, to je prividna kupnja, a koliko je bila ponuđena cijena ,
malo je problem što se ne vidi točno vrijeme napisanoga posta, nego samo orjentaciono, bilo bi dobro, ako je to moguće postaviti kao točno vrijeme nastajanja posta
stvara se prividna kupnja ???
kako mislite prividna, ako su svi postavljeni nalozi u dometu potencijalnog prodavača,
ajde još jednom pogledajte, pa nam otkrijte što se to vama priviđa, jeste sinoć bili dugo vani, jeste li bili u Zadru, jeste li iz Đakova?
pokušava se sitnim petardama koje imaju jak odjek u crobexu narušiti ravnoteža na 1620, do kraja dana se očekuju i dimne bombe, ne dajte se zbuniti
zanimljivosti pred izbore sve su bolje
https://www.vecernji.hr/vijesti/berosa…brujuce-1412143
kako dolaze na ideju koga treba tesstirati ako nemaju simptome
ma dobro ljudi, ne mogu spavati od vas i postova, kupujete li vi išta ili samo pišete po temi, imam osjećaj da ćete sutra prije trgovanja dati ponudu da kupite Nea, na što smo došli, ispast će skuplji od Luke Modrića
laku noć i daj sutra kupite malo i vratite se temi