1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • July 14, 2020 at 4:14 PM

u naslovu je jasno rečeno kakvi nama lezilebovići vode državu, čudno je da smo uopće na nekoj ljestvici pokazatelja, otpali bi sa svih ljestvica da se samo njih pita i o njima ovisi, ja uopće ne kužim kako mi netko tko manje zna od mene može pomoći u bilo čemu

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…raditi-15007976

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 14, 2020 at 4:10 PM
    Quote from Sheriff
    Quote from Moller

+dlkv sve, iz turističkih u avanturističke

Sto nisi trebao staviti 5.08. Nisi čvaknuo ni kilo.

ima dana za megdana ;)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 14, 2020 at 4:01 PM

+dlkv sve, iz turističkih u avanturističke

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 14, 2020 at 3:52 PM

-rivp otopilo se, ostalo malo + za burek na plaži

• Birtija

• Moller
    • July 14, 2020 at 3:47 PM
    Quote from kupoprodajnik

Kolega Neo, to se zove bottoming out.

Pa vi kao trejder to znate, ne?

Nesto slicno imate i na Atpl, samo na bas na samom dnu nego blizu njega. Zbog nelikvidnosti mi vise propadnemo.

kao da se malo izmiče ask, mislim da 2Q čekamo iznad 200

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • July 14, 2020 at 3:23 PM
    Quote from zlocesti

Pola milijuna kuna prometa, ovo postaje suvišno i za gledati

Ono.... mogla sam to i sama, kada bih vidjela svrhu.

to već drugi puta pišeš, probaj, možda će upravo to biti okidač:)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • July 14, 2020 at 3:20 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Manu

Ne može stranka funkcionirati iznad ili paralelno s pravosudnim sustavom. Jesi svjestan uopće za što se zalažeš i u kojim režimima se to radi? Osim toga sve u pravosuđu je povezano i nemoguće je da funkcionira u jednom dijelu a ne u drugom. Ako u Zadru npr. političara ne osudi za korupciju neće ni njegovog sina za prometnu nesreću u kojoj je netko nevin stradao.

nisam nikad rekao da se zalažem za takvo nešto, al to je trenutno realnost.

ako Brisel to ne nadgleda, tu kod nas reformi nema i neće ih nikada ni biti, jer nemamo kulturu prosvjeda.

ovdje se konkretno radi o kaznenom dijelu pravosuđa.

nažalost, kod nas sve funkcionira na način da moraš negdje imati svog čovjeka da bi NORMALNO mogao obavljati neku svoju djelatnost od koje živiš, ne pričam o nikakvim privilegijama.

i naravno da to nije normalno, i da izaziva revolt, frustraciju, itd., al ili moraš tako ili ključ u bravu.

meni isto nije normalno da moram tražiti veze po bolnicama da bi dobio pravo na uslugu koju svaki mjesec skupo plaćam, al koja je alternativa, crknuti ili platiti još toliko privatniku?

zdravstvo Vam isto Brisel ne kontrolira.

ja Vam pokušavam ukazati da je problem prikrivena korupcija koju nitko ne prijavljuje, jer sustav ne funkcionira, a očito je to većini ok, kad ne vidimo ljude na ulicama.

politička korupcija i suđenje u tim postupcima je samo predstava za javnost nakon koje se opet ništa ne mijenja.

zato većina ljudi to i vidi kao poligon za političke obračune, pogotovo ako s pažnjom pročitate neke optužnice državnog odvjetništva i razloge neke osuđujuće presude.

često ni jedno ni drugo nema veze ni sa zdravom logikom, a kamo li sa primjenom važećeg kaznenog prava.

al to je na čast državnom odvjetništvu i kaznenom pravosuđu.

Display More

pa sitna raja tj.prosječni hrvatski glasač još uvijek je mišljenja da se političari zalažu i bore radnas, a u stvari 99% se bore radnjih samih i njiovi guzica, zar se već zaboravila alabuka kada su Kinezi dobili izgradnju Pelješkog mosta, mislite da se borilo za raju ili za izgubljene provizije od posla

• Moller
    • July 14, 2020 at 10:11 AM
    Quote from my moon

Pa eto kažu da vani postoji perspektiva i ufanje u dalji rast.

Kod nas bi obzirom na zaostajanje to trebalo biti potencirano na kvadrat.

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/marko…ftine/10422952/

samo treba sačekati da veterani zagriju i podmažu zglobove, ahmm

https://www.seebiz.eu/ekonomija/na-1…5-godina/236909

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • July 14, 2020 at 10:04 AM

mene zanima tko u ovoj situaciji zarađuje, a tko puši na Areni, obzirom da se u njoj već duže vremena, od Beroševog punjenja krevetima i nekom proslavom poslije izbora, nikada ništa ne događa, ne mogu vjerovati da objekt samo zbog izgleda donosi prihod, puše li građani Zagreba, to bi onaj Tomašković morao znati

• Turističke dionice i perspektive

• Moller
    • July 14, 2020 at 9:57 AM
    Quote from Headhunter

https://www.nacional.hr/ekskluzivno-ak…-radnog-mjesta/

Korona je mala beba kakav se tu rat odvija u pozadini.

a spadaju li oni sada u unutrašnjeg (obzirom da smo u EU) ili vanjskog neprijatelja(obzirom da nismo u Eurozoni) , to bi naša partija morala prvo utvrditi, da vidimo kakav oblik otpora ili borbe primjeniti, sve koji su protiv našega turizma, a za svoje države, treba po hitnom postupku na Goli otok na preodgoj, kako mogu protiv našega mora i sunca, kada se zna da je sve naše 100x bolje, a tečaj ćemo popraviti, davati ćemo im 6,20kn/€, pa nismo mi tolike derikože da im dajemo bijednih 6,10€ ako treba mislim da je i premijer spreman otvoriti državnu mjenjačnicu, jer eto nisu stigli agenciju za punjenje gostima

• CORONA virus

• Moller
    • July 13, 2020 at 8:05 PM

https://www.facebook.com/rtldirekt/videos/672920603516296/

3.40' - 4.25'

ovo postaje kao kazalište, maske koje život znače. kome? e to je pitanje za milijune dolara, ma možda i milijarde,

imajmo na umu da je kod nas stiglo nekoliko aviona s ukupno 35mil.$ zaštitne opreme, a u LKRI je čini mi se brodom stiglo 193t materijala, imajmo razumijevanja, pa treba to sve prodati, maske prije bile 0,20kn sada su od 6-8kn, e da smo prodali dionice i uložili u maske, to bi bio best buy, a netko sigurno je od ovih belosvjetskih drukera

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 10, 2020 at 3:05 PM

+dlkv

+opte

još trojim oko atpl

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • July 10, 2020 at 2:32 PM
    Quote from st-brajo

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

kolege, koji bi ovo pattern bio?

cup and handle, pa break prema gore kad kapne europski novac?

ili nešto drugo?

nešto drugo, možda, Imaju Hrvatsku ^^

• Birtija

• Moller
    • July 10, 2020 at 2:20 PM
    Quote from zm1
    Quote from Moller

sinoć u RTL direkt kaže bivša pio, ups premijerka, treba donijeti Zakon o potresu? tu bi valjda pisalo kada, koliko i gdje bi trebao tresti,

a sve o New Mulju, kao što sam rekao, ima ovdje

https://www.lider.media/konferencije/k…im-treba-132317

Ovako su u socijalizmu pričali, mi moramo ovo, mi moramo ono, a ovo sa digitalizacijom je odlično samo kad bi prije sredili gradove da slične na nešto (Pula, recimo, kakva bi mogla biti a kako je za puštena, al bitno da je turizam "održiv"), te se prestali stalno miješati u stvari koje bi trebao privatni sektor nosit. Sad bi kao i mlade uključivali u sve , možda prije stranačku mladež

ma nema frke, nismo zadnji ^^

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ih/2197162.aspx

• Birtija

• Moller
    • July 10, 2020 at 2:15 PM
    Quote from mikromakrto

E to je prava stvar, a ne ona otpuštanja accruala na Ingri.

Daleko je ovo još od bajne situacije, ali ovakvi dogovori zasigurno pomažu.

ma ovo je smiješno da je Ingra skuplja od Dalekovoda^^

• Moller
    • July 10, 2020 at 2:13 PM
    Quote from dionicar

Kolega PBZ kolega. 😊😎😁

oni ugase samo kada treba ^^

• Birtija

• Moller
    • July 10, 2020 at 12:43 PM
    Quote from buMBum

Već jesam - meni dovoljno!

Gadi mi se jer je ZSE trgovina povlaštenim / Insider informacijama a ne ono što bi trebala biti, tako da sitna riba uvijek ostavi sve u mrizi dok ajkule ne pokupe sve: Sitnu ribu, njihovu imovinu i mrizu!

Nisam ja ovdje samo zbog sebe!

.

I Gazda je bio ajkula, a sada je nitko i ništa, a mi smo i dalje ovdje, nije neka utjeha za ovo rečeno za ZSE, ali opstojnost malih je neupitna

• Birtija

• Moller
    • July 10, 2020 at 10:08 AM

sinoć u RTL direkt kaže bivša pio, ups premijerka, treba donijeti Zakon o potresu? tu bi valjda pisalo kada, koliko i gdje bi trebao tresti,

a sve o New Mulju, kao što sam rekao, ima ovdje

https://www.lider.media/konferencije/k…im-treba-132317

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 9, 2020 at 3:57 PM

+atpl

+dlkv

+opte, a baš sam zločest

+atpl još malo

• Moller
    • July 9, 2020 at 3:50 PM
    Quote from kvart99
    Quote from Miron

Velika šteta što nema shortanja na ZSE.

Sve razvijene zemlje imaju i tu mogućnost ulaganja.

Pa naravno.

Koliko god da je riskantno i vjerojatno u 80% slučajeva ne bi funkcioniralo na ovako plitkom i nelikvidnom trzistu, lako moguce da bi se isplatilo isto kao i vlakići prema gore bilo bi i ovdje tu i tamo kandidata za dobar vlakić prema dolje......

vi bi kolega mogli imati problema sa Stožerom , radi reklamiranja zabranjenih vlakića

https://www.24sata.hr/news/vlakic-po…mrzim-ga-704830

1. Privacy Policy
  2. Kontakt