1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Birtija

• Moller
    • September 28, 2020 at 2:30 PM
    Quote from Kayser Sose
    Quote from Paulie

Pa o trenutnoj vlasti sve govori ova fotografija. Na fotografiji sjede četiri bivša i aktualna Plenkovićeva ministra s Josipom Rimac. Tu su od aktualnih Oleg Butković i Tomislav Ćorić te od bivših Tomislav Tolušić i Goran Marić.

50637890-32ed-4485-9b99-a837674e8166.jpg?width=765&height=467

https://www.index.hr/vijesti/clanak…index_tid=55061

opet moram stati u odbranu ovih napaćenih ljudi ministara i tajnice, pa vidite li da na stolu uopće nema vina, skupih butelja, samo mineralna, Schweps i Juice, to su naši šparni ljudi i domoljubi, a vi tako crnjacima na njih, ovo je fotografija pravog radnog ručka, a po ostacima hrane se vidi da ni predsjednik nije dostupan ili je bio izvan zemlje

• Birtija

• Moller
    • September 28, 2020 at 2:16 PM
    Quote from Paulie

Svakako je istina da je završio trogodišnju konobarsku školu te da je akademski prosperirao kada mu je mentor postao Mato Crkvenac.

Quote from Moller
    Quote from Paulie

Svakako je istina da je završio trogodišnju konobarsku školu te da je akademski prosperirao kada mu je mentor postao Mato Crkvenac.

možda je bio konobar u Kockici, od tamo je sve ovo i krenulo, to je taj model

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • September 28, 2020 at 2:11 PM
    Quote from Paulie

Članak napisan 27. rujna 2020. :

https://narod.hr/hrvatska/draga…stra-alardovica

– Malo je poznato kako je Dragan Kovačević zet Račanova bivšeg ministra financija Mate Crkvenca, a također je bivši ministar i dužnosnik komunističke Hrvatske. U najmanju ruku sprega svega i svačega – kaže novinar Ante Mandarić

Vidim da na više portala piše da povezan s Crkvencom.

ma znam, dovoljan je jedan da krene, ostali ionako prepisuju, neka oni istraže i napišu, je li Dajana znala za dovođenje zečica i kako je završila ona četvrta što je bila višak iz onog razgovora, a kasnije je ipak upala, da nisu nazvali nam Predsjednika RH i rekli da imaju viška, pa da se ne baca :)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • September 28, 2020 at 2:05 PM
    Quote from Paulie

Inače, Dragan Kovačević je zapravo konobar, a ženidbom je postao doktor znanosti. Ovo vam je tužna priča o Hrvatskoj, zemlji gdje nesposobni, korumpirani i lopovi vladaju.

Nije čudno da se Dragan Kovačević u krčmama i restoranima osjeća kao kod kuće i voli te ugostiteljske ambijente. Naime, predsjednik Uprave JANAF-a po zanimanju je konobar, završio je trogodišnju školu, ugostiteljski ŠUP (Škola učenika u privredi) – konobarski smjer. Njegov službeni CV (školovanje), istina, započinje s diplomom ekonomskog fakulteta, nastavlja s magisterijem i završava s doktoratom, i nigdje u CV-u nema (trogodišnje) srednje škole kao ni podatka da ga je škola silno krenula kad je postao zet profesora na Ekonomskom fakultetu, i Račanovog ministra financija Mate Crkvenca.

https://www.hrsvijet.net/index.php/vije…izvidnice-mosta

ovo ipak nije točna informacije, a ponajmanje imam potrebu braniti ovakve tipove, ali ipak što nije istina, nije

https://www.034portal.hr/ispravak-netoc…e-crkvenca--399

on je valjda bio oženjen, ima valjda i djecu, a sada ima curu,

https://www.dnevno.hr/7dnevno/u-novo…-htv-a-1572767/

e to je to novo normalno, nakon rastave naći i imati curu i još dovoditi zečice u Klub, predlažen da stožer još u toku popodneva proglasi cijelu teritoriju RH jednim Klubom, pa da krenemo svi ravnopravno s za.ebancijom a da nam to sve plaćaju iz proračuna, ni me brige koliko će se zadužiti vani, ali uplaćivati u ovaj proračun je totalno besmisleno, pa znam ja svoje pare sam potrošiti

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • September 28, 2020 at 1:47 PM

eto barem nešto naučismo od vrle novinarke na početku priloga, kaže da je čovjek posijao repu prošle godine, onda je bome dosta i izvadio,

u međuvremenu dok se educiramo stigla bome nova blokada od Erstea, i to Sladorana i Slavonija Nova, izgleda su ljuti što su drugi preuzeli financiranje HIŠa

izgleda će mnogi ovdje ;(a ne samo Zadro, ipak je njemu najteže

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • September 28, 2020 at 1:32 PM
    Quote from Udjemperu

U cijeli je posao na kraju Janaf investirao oko 280 milijuna kuna, čak 10 milijuna kuna više nego je iznosila ponuda Đure Đakovića!

https://zadardanas.hr/2020/09/sumnji…i-informatikom/

tvrtke koje se bave informatikom su uvijek najbolje informirane i sam naziv nekako vuče na stalno ponavljanje predsjednika Milanovića o istjerivanju King Konga, ovdje se očito krije jedan dio sastavnice, a što je drugo, možda se u stvari traži King Klub, a kokoške samo smetaju i kokodaču

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • September 28, 2020 at 10:59 AM
    Quote from bbkk0000

Bio gost jučer u emisiji Plodovi zemlje Željko Zadro. Ukratko ove godine ima oko 12000 hektara ugovoreno što je zapravo dovoljno za jednu šećeranu. Prinosi i digestija su odlični ove godine. Za iduću godinu će pokušati ugovoriti oko 20 000 hektara. Tvornica u Virovitici koja je tehnolški najbolje opremljena ,postoji mogućnost da se ugovori sadnja ekološke repe i radi eko šećer koj je puno dohodovniji od standardnog...

dobra ideja, ali kako do realizacije, sve manje proizvođača želi proizvoditi i običnu repu, nema to više tko obrađivati, stoga se ide na one kulture gdje je potrebno što manje ljudskog rada, a da poticaji budu što viši i naravno da ne moraš imati podatke o prinosu ili ne daj bože izdavati nekakve račune, a to kod repe nije i neće biti slučaj, sve ide na papir, nemreš repu prodati na kućnom pragu nakupcu i to ti je cijela priča o našem sustavu poticane poljoprivrede

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 28, 2020 at 10:55 AM

kao da je prekinut dotok novca na burzu, možda su gepek ulagače malo poplašili

• Moller
    • September 28, 2020 at 9:48 AM

crobi izgleda ne može upaliti, treba mijenjati akomulatore, svi su akumulirali i sada nema tko više kupovati, sramotno da nema starta bar ponedjeljkom, što očekivati onda od petka, neće se to pokrenuti bez guranja

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • September 27, 2020 at 9:37 PM
    Quote from Laudator

Drage kolege, ja sam se naguro još malo na 100 k komada. Nema cijene na kojoj nisam kupovao. Trenutno sam u lijepom minusu. Koja je moja dijagnoza?

strpljen spašen, nestrpljiv upropašten

• Birtija

• Moller
    • September 26, 2020 at 7:33 PM

nikada ovo neće postati elitni Klub, nemamo mi ovdje odgovarajući kadar za konobara, treba čovjek od struke, konobar treba biti dr.mr.sc. a to ni tak lako zaslužiti u Hrvatskoj, samo najbolji to uspiju

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • September 25, 2020 at 11:32 AM

oduvijek je bilo takvih mjesta, nekada za potrebe samog komiteta, a nekada za ostale službe

• Moller
    • September 24, 2020 at 2:39 PM
    Quote from Backdraft

ocito sam zalutao na medicinski forum, pa da odmah upitam kako se rijesiti hemeroida

ima jedna grupa koja to rješava unutrašnjom masažom, baš su nedavno imali znanstveni "simpozij" u Zagrebu, ali ta njihova metoda ne odgovara baš svakome i ne garantira 100% uspjeh u rješavanju problema

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • September 24, 2020 at 2:18 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from MickeyM

https://www.poslovni.hr/hrvatska/mirov…avi-dio-4249920

To ti je ono novo - "paperless office". Ne znas ti te kompjuktore, nis ti cuo za to.

njega ti je Martina naučila samo da šalje emajlirane poruke, ništa bube slušati, samo čitati tko ima pristup

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvats…a---516738.html

i tako ponosno jahati narod do slijedećeg festivala demokracije

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • September 24, 2020 at 1:34 PM

mišljenje Uprave u skladu je s poslom koji obavljaju u banci i količinom dionica koje posjeduju, iako vjerujem da je i tih 500kom nabavljeno po daleko višoj cijeni od ponuđene, ali to se da sitnom naknadicom za ovakav prepisani hvalospjev iz ponude obeštetiti, vrlo dobro je što se nitko ne referira na ništa što je prethodilo slomu banke i što će se dalje događati, vjerujem da je gospođa koja je pisala ovo očitovanje nazvala telefonom gospon Marka i Ivana te pitala, recite mi što da mislim, trebam neko očitovanje napraviti za one bezveznjake na ZSE, a Hanfu i HNB ionako ništa ne zanima, baš ih briga što vas dva tu palamudite, ali ima i onih koje je briga

• Birtija

• Moller
    • September 24, 2020 at 10:35 AM

evo kako je hrvatski Margarin Tačer zamislio da trebamo dalje delati

https://lider.media/konferencije/k…a-za-rad-133265

i tako bi mogli jedino održavati na stotine raznoraznih klubova i derneka, a vi stoke ajmo radit, a mi moramo opet u taj .ebeni Klub,

od svega što je on spreman učiniti da bi uspio u svom tačerizmu, je da se redovno pojavljuje u Taču i mimo suglasnosti dr.sc. Sanje mlati nezdravu procesuiranu hranu, a poslije navrati u Klub na kakvo osvježenje pivom ili gemištom, a vi stoko raznih veličina zubi, izvolite raditi i zaraditi i nemojte da mi u nečemu oskudijevamo

• Moller
    • September 24, 2020 at 10:01 AM
    Quote from Marielena

Ja mislim da je jako tesko ovu krizu usporediti sa onom 2008. Tada je bila strukturna ekonomska kriza.

Ovo mi se cini da je dirigirana kriza uzrokovana pandemijom o kojoj ja imam svoje misljenje, ali bolje da ga presutim :)

Prognozirati je tesko bilo sto jer to sve ovisi o tome koliko ce trajati pandemija, a to mi se cini da je sve vise politicka, a ne medicinska kategorija :)

Znaci i krizom se dirigira. Zato i imamo helikopterski novac i rast burzi. Kako ce to zavrsiti ne znam :)

Da, kod nas je nesto u ozujku nepravedno previse ruseno, nesto je opravdano palo(turisti). Jednako tako ljeti nije bilo pravog razloga za optimizam. Nema ga ni sada. Politicari pricaju o nekom ekonomskom oporavku. Vidjeti cemo.

meni se čini da su američani i europejci digli upravo helikoptere, da spriječe nagli i strmoglavi pad burzi, jer su im kinezi ubacili virus sazad prethodno ih ne upozorivši da izvuku pare s burzi, kada oni uspješno okončaju povlačenje svoje love s burzi upravo uz pomoć ove helikopterske valute, mislim da će oduševljeno pustiti da se sve stmopi..glavi na njihovo veliko "razočarenje" jer eto ekonomski pokazatelji su ipak nadjačali helikoptersku ofenzivu

• Birtija

• Moller
    • September 23, 2020 at 3:29 PM
    Quote from dionicar

kolege, ja opčenito ne pazim na pravopis.. :);) xD :D

najlakše ti je ne paziti ako ne znaš ^^

• Moller
    • September 23, 2020 at 3:03 PM

evo i rasporeda za 2021, da se može na vrijeme napraviti plan trgovanja na burzi

https://zse.hr/default.aspx?id=99503

• Birtija

• Moller
    • September 23, 2020 at 2:43 PM
    Quote from autor
    Quote from Admin

Kolegice cestitam na virtualnom uspjehu :)

Danas je sve virtualno, cak i nasa burza....ko da je sa nekog drugog planeta, kad svijet raste mi padamo, kad svijet pada mi padamo, a promet pada redovito

Cestike zlOPTEsti na jubilarnom postu, molim samo navesti u kojoj birtiji/restacu je casenje :)

najbolje u KLUBU, sada je tamo prazno i nije sigurno navala, mislim da bi to Kovačević trebao iznajmiti Severini

1. Privacy Policy
  2. Kontakt