1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • October 2, 2020 at 9:37 AM

oko 16 mil.ukupno, sada je samo pitanje da li će se i drugi priključiti,

kolega bbkk0000, ne predajem se ja nego izgleda Uprava, davno je ovo Zadro trebao prodati i mi skup žnjim

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • October 2, 2020 at 9:17 AM
    Quote from zlocesti

Sve je to prilično mučno, milijun ovdje, milijun tuda, u gepecima i kojekuda.... Agrokor, Izvrtanje na Pevecu, Badel, Kaba, Slatinska, PIK Rijeka, tko se nije skrio magarac je bio :(

Po tromjesečnom, po elaboratu, po babi i stričevima.

mali ne trebaju ulagati kaže ugledana profesorica influenserica EFZG prestižnog Zagrebačkog svemučilišta, ova pitanja i Zakoni po kojima se to odvija očito ju ne zanimaju

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • October 1, 2020 at 3:22 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from renchi

Uvidom u stanje Optime 2013 neposredno nakon predstečajne nagodbe kada je ista razdijeljena između ZABA i HT te vjeronika OPTIMA je imala ISTI dug kao i dana. Nešto više od 500 miliona kuna duga i onda kao i sada . Sve ove godine OPTIMA je uredno vraćala dugove, ne samo svoje nego sada i od H1. Čak je imala i dobit. Kada sam rekla da netko tko zna upravljati dugom obožava ovakve firme koje imaju siguran posao velikog cash flow i koji je visoko profitabilan stalno se složeno ukamaćuješ po 8 %. Koliko su na optimi do sada zaradili, a i zaraditi će i dalje onaj koji održava ovakav dug jednakim, a zadrži kamatu 8 %.

Nije Optima samo optika, dozvola za ulazak na tržište itd. Optima je više od toga.

HEP - više od struje.

Optima - više od interneta :D

za nadolazeće hladnije dane nešto praktično onima što čekaju prodaju

https://miss7.24sata.hr/lifestyle/gaci…ino-toplo-32545^^

• Moller
    • October 1, 2020 at 1:42 PM
    Quote from hugh
    Quote from zlocesti

Ovdje nula kn.

Vani. Ako su indeksi u zelenom in and out.

Prijevremena mirovina na zse ali ne zbog zarade.....😂😁

kriminalcima 6+6, a pošten čovjek ne može ni 2mj. na teret države

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • October 1, 2020 at 1:35 PM
    Quote from calypso

Hehe, KABA demantira vijest da ih kupuje MKB Banka...

https://zse.hr/userdocsimages…DxkS7RaPA==.pdf

smišlaju kako nas provozati jeftino :)

• Moller
    • October 1, 2020 at 1:34 PM
    Quote from kvart99

Zanimljive promjene u Top-10 (sa zakasnjenjem):

Gaspar Ante +9438 - T: 23.09. - u danu kad je na burzi proslo 880kom.......

Ili tu podaci na mojedionice ne stimaju, ili je on ostatak skupio van burze od nekoga....

i dodatno svaki drugi dan pojačava sa cca 200kom (na kraju dana)......

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

je li to ovaj ili neki drugi Ante

https://www.opereta.hr/agenti/ante-gaspar/

• Moller
    • October 1, 2020 at 12:58 PM
    Quote from Marielena

Voljela bih znati da li je profesorica zaradila i 100 kuna na ZSE ikada, ili je cijeli zivot zivjela od place u drzavnom sektoru.

Je li ona pricala cesto skupa sa Lovrinovicem?

ova profeserica influenserica kao da savjetuje djeci nemojte učiti plivati, brčkajte se tu u plićaku, jer tamo u dubokom ima grčeva :)

https://zse.hr/userdocsimages…CSZElFC1Q==.pdf

https://zse.hr/userdocsimages…8mo7L9dUg==.pdf

• Birtija

• Moller
    • October 1, 2020 at 10:36 AM
    Quote from buMBum

Da li može neko ovih dana skoknit do Źupanje?

Čuo sam da tamo ima neka HDZ mesnica sa imenom As i da je kulen 200 kn/kg. Ako je istina predlažem da mi iz kluba otkupimo sve jer koliko su se raspisali o toj mesnici, kulenu i njegovoj seki čini mi se da drukaju i da će cijena uskoro biti duplo veća.

.

to nije roba za svakoga, to je interno samo za najjače Klubove:)

https://zupanjac.net/urnebesni-eksk…radonacelnikova

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • September 30, 2020 at 3:35 PM

Pešta se opet uznemirila, vidi da u hrvatića sve mogu jeftino pokupiti

i burzu bi htjeli

https://www.vecernji.hr/biznis/mkb-ban…ne-kuna-1434802

• Moller
    • September 30, 2020 at 2:22 PM
    Quote from kvart99
    Quote from barbosa

baš pročitao ovo u današnjem večernjem:(

MKB Bank preuzima i Kabu, mali dioničari izgubit će milijune kuna

Sve nam je to dobro poznato.

Nista novo.

pisano je ovako,

"Ipak je potrebno imati hrabrosti uložiti toliki novac u banku koja je danas debelo ispod gabarita isplativosti. No, Vuković i Žabčić uvjereni su da uz racionalnije upravljanje mogu osnažiti banku i podignuti je iz financijskog pepela, a za nekoliko godina stvoriti i snažnu bankarsku instituciju koja će moći konkurirati velikim igračima. I, naravno, značajno podignuti vrijednost njezinih dionica, a time i same banke."

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 30, 2020 at 12:03 PM
    Quote from Parica
    Quote from Moller

mogao bi postati predmet istrage Hanfe, oni se bave takvim stvarima, moraš im pojasniti da si napravio grešku, a ne da je namjera

Nista me vise ne moze iznenadit...jadni nemaju sto radit jer je sve "cisto" u ovoj bari...ako me kontaktiraju zatrazit cu ih da poniste transakciju...😁😁😁

zato i kažem, ja sam se dva puta dopisivao za bezvezne stvari s njima. još nemam konačno rješenje što su zaključili

• Moller
    • September 30, 2020 at 11:53 AM
    Quote from kvart99
    Quote from Moller

sada je već na 90,50 te povlaštene kupuje netko tko zna što će se u budućnosti događati

Ma ja sam stavio danas na 90, tek toliko jer znam da mi neće proći......

Nije dugo trebalo da netko drugi nadbida na 90,50.....

Bilo kako bilo, i da se nas dvojica maknemo, opet bi nekome mogao proći kupovni nalog po 84kn, sto je uzasno skupo u odnosu na redovnu......

onda prebaci na redovne po 7, tamo će sigurno proći :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 30, 2020 at 11:40 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from Parica

+ ATGR po 1220kn

- ATGR po 1200kn...slučajno, fat finger...=O

Ode 270kn u vjetar...:/:/:/

kolega srušio CROBEX :D

mogao bi postati predmet istrage Hanfe, oni se bave takvim stvarima, moraš im pojasniti da si napravio grešku, a ne da je namjera

• Moller
    • September 30, 2020 at 11:38 AM
    Quote from kvart99

Ček malo......stvarno nikome nije sumnjivo da je Kaba-P-A kupuje po 80,50 i nakon toga bida po 82 (ponuda po 65kn), a da će redovna bez problema proci po 6,51 u ponudi i okvirno tu negdje i u naknadnom delistiranju ?

sada je već na 90,50 te povlaštene kupuje netko tko zna što će se u budućnosti događati

• Moller
    • September 29, 2020 at 11:09 AM
    Quote from Paulie

Meni se čini da je ionako loše trgovanje naglo palo otkada se pojavila afera s ekipom iz Draganova kluba. Prije toga neke dionice su imale barem milijunske promete.

možda su oni u stvari bili MM tržišta, taman nam nedostaje onaj gepek love za dnevni promet

• Moller
    • September 29, 2020 at 10:59 AM
    Quote from Marielena

Danas promet kao u malom seoskom ducanu :)

fali nam još četiri dionice DDJH po 4,405 i imamo 222 222,22kn čvrsta dvojka je čist ok za ZSE :)

p.s. e jbg ode, netko se nakon pola sata odlučio potegnuti

• Moller
    • September 29, 2020 at 10:50 AM
    Quote from MickeyM
    Quote from Moller

ako bi se netko odlučio na prodaju, onda je bolje odmah prodati nekome na 6,5 tko možda zna što će s njima, a ne čekati prodati "IM" ali opet nisi siguran da nisu "IM" na 6,5

Pitam samo iz opreznosti, jer nisam spreman im prodati po tih 6,5kn...

Ali nedavno sam neslavno prosao na jednom drugom papiru!

nisu svi papiri isti, ovaj papir će nekome sigurno donijeti zaradu ^^

• Moller
    • September 29, 2020 at 10:26 AM
    Quote from MickeyM

Isplati li se ovdje cekati? Bid se popunio, prodati ili "IM" na ponudi prodati, pitanje je sada, cijena ista a ne treba cekati.

Sto mislite cijenjeni forumasi o tome.

ako bi se netko odlučio na prodaju, onda je bolje odmah prodati nekome na 6,5 tko možda zna što će s njima, a ne čekati prodati "IM" ali opet nisi siguran da nisu "IM" na 6,5

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • September 29, 2020 at 9:50 AM
    Quote from bbkk0000
    Quote from Moller

dobra ideja, ali kako do realizacije, sve manje proizvođača želi proizvoditi i običnu repu, nema to više tko obrađivati, stoga se ide na one kulture gdje je potrebno što manje ljudskog rada, a da poticaji budu što viši i naravno da ne moraš imati podatke o prinosu ili ne daj bože izdavati nekakve račune, a to kod repe nije i neće biti slučaj, sve ide na papir, nemreš repu prodati na kućnom pragu nakupcu i to ti je cijela priča o našem sustavu poticane poljoprivrede

Kontrolom OPG. Ako imaš posađeno 10 hektara repe, ako se vodi briga i to uspije imaš čistih 100 000-tinjak tisuća kuna. ili obrađuješ neku zemlju, daj ulaz i izlaz... svi gospodarski subjekti predaju izvješataje koji se kontroliraju a njih nitko nište ne pita... ipak treba malo reda... šteta što i ja nisam poljoprivrednik ;)

sa malo reda u ovolikom neredu neće se ništa postići, to je barem jasno, nejasno je zašto nitko u stvari niti ne želi napraviti reda, samo se podsjetimo što su nam i kako radili vrli ministri, pa će biti malo jasnije, Pankretić recimo nije ništa muljao, ali se posvetio osobnom interesu, danas tovi junad s bratom i ima jednu od najsuvremenijih farmi, Jakovina, Tiho naš, pa nije ni mogao ništa napraviti, kada nije znao ni svoje održati, Romić ? došo-ošo, Tolušić, uz svoje osobne probleme, gradnju kuće i vinarije, mislite da je imao vremena za ozbiljnije bavljenje državnim poslom, gospođa Vučković, da neki malo ratoborniji OPGeac zagalami na nju, mislim da bi zaplakala i pobjegla, od koga očekujete to malo reda ? dok je ovakve vlasti i ministara, redovi će i dalje postojati samo na poljima i na blagajnama trgovačkih centara za uvozne poljoprivredne proizvode,

Viro u tom svemu ? više nemam pojma, što se može napraviti i što se hoće napraviti, čini mi se kao najbolje rješenje da svi zajedno za;(

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • September 28, 2020 at 2:34 PM
    Quote from dionicar

za oko 35000 kn. mislim 5000 komada

po 7 kn mislim tako nesto.

https://zse.hr/default.aspx?id=99509

1. Privacy Policy
  2. Kontakt