1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• HMST (Hoteli maestral d.d.)

• Moller
    • October 6, 2020 at 11:32 AM
    Quote from Kvark

Ne znam hoce li pomoci primjer za slican slucaj.

"Vrhovni sud dao je za pravo kompaniji Emila Tedeschija, kojoj će nekadašnji dioničari Kalničkih voda morati vratiti 7,2 milijuna kuna, koliko su preplaćene njihove dionice u postupku istiskivanja."

Dakle, u konacnici nije isplacena jednaka naknada svim malim dionicarima. Ovom presudom su neki istisnuti dionicari morali izvrsiti povrat dijela uplacenog iznosa.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…a-kuna-20200528

Vrhovni sud je samo preuzeo ulogu negdašnjeg Vrhovnog komandanta i drugu Emilu dosudio ono što mu nikada nije niti pripadalo,

eto sve je sažeto u prvom komentaru članka,

ako laže koza ne laže rog, nije valjda da čovjek izmišlja da su Badelovci izgradili, a druga Emila nagradili, on je možda odabran kao poznati Badelov maneken (Stock '84) kao najbolji i najpogodniji za preuzimanje, jer nije pi(j)o samo mlijeko ka Luka Rajić, koji je štedia na sendvičima

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • October 6, 2020 at 11:16 AM
    Quote from zlocesti

Kako vam više nisu dosadile te igrice ? :S

a kakvo je to vaše pitanje na 596 146,75kn prometa, ljudi čekaju s milijunima da negdje ulože i kakvo je čudo u ovoj dosadi da se neki zaigraju s par desetaka tisuća, čisto da malo zglobove razgibaju, a dionica je čistam vredu za takve aktivnosti, može u Visine, a može se i izVisiti, ali puno praktičnije od kladionice, štedite dezinficijens, masku, vrijeme i ne riskirate mogućnost zaraze, sve prema preporukama stožera, Budimo odgovorni:)

ne učestvujem, ali gledam

p.s. ne ulažu svi Optimalno svoj novac ^^

• Moller
    • October 6, 2020 at 10:38 AM
    Quote from Parica

Kreće VIs u visine...nova igračka :)

Samo gledam, jel netko sudjeluje?

to je povodom puštanja u rad, da se provjeri je li sve ispravno,

igračka u vidu balona s helijem, nema mu povratka :)

• Moller
    • October 6, 2020 at 10:26 AM
    Quote from MickeyM

Pošto mi volimo pratiti američku burzu, ajmo vidjeti jel stvano i naša raste kad i njihova?
    Da padamo kao kamen kad oni padaju to je jasno!^^

https://www.seebiz.eu/trzista/dow-jo…-bolnice/242290

ništa, može slobodno nazad što se nas tiče :)

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • October 6, 2020 at 9:56 AM

vrijedi li sada ovaj udio štogod i kako se to vodi u knjigama

https://zse.hr/hr/papir/310?i…info#stock_info

• Birtija

• Moller
    • October 5, 2020 at 10:10 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Moller

meni bome jedan bivši predsjednik više vuče na tog primata, a nije lignja

šta nije lignja bio kuhana noga? :/

ma bio je taj svašta,, od kune Zlatice preko

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…galebe/2313530/

do

samo da bi se domogao još dva stana, pa može u Klub

• Birtija

• Moller
    • October 5, 2020 at 10:02 PM
    Quote from bbkk0000
    Quote from buMBum

.

Zna li se mozda u ZG tko je taj King Kong više?

Ovo svakodnevno silovanje kokoški postalo je više dosadno i degutantno!

Danas je nagazio o ovog starog, dosadnog kokota!

Ajme meni!

.

Display More

prije nekog vremena odvjetnik Nobilo je rekao da jedini King Kong za kojeg on zna je Peđa Grbin . 😁

Display More

meni bome jedan bivši predsjednik više vuče na tog primata, a nije lignja

Quote from st-brajo

fali samo da imaju i svoju emisiju.

https://www.vecernji.hr/showbiz/klub-7…alentic-1268961

kvragu, čak i studio mogu tamo staviti da bude prigodno.

to je samo za ekipu s više od 7 stanova :)

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • October 5, 2020 at 9:57 PM
    Quote from snupy

predmjevam da ce u veljaci i ozujku trebai takodjer kredit za tekucu likvidnost i reprogram prijasnjih kredita ovako povlacim paralelu sa Agrokorovih prokazivanja jamstava i kredita oprez mali da nebude nismo znali i suza u potocima

ma nema pojma, pa Gazda je im'o samo jedan hotel, zato je i prop'o:)

• Moller
    • October 5, 2020 at 9:06 PM
    Quote from zm1

A šta se mi čudimo svemu ovom, dovoljno je pogledat ovo

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

jms

slijedeća izmjena; trgovanje na ovoj sirotoj burzi u

https://www.google.com/search?q=alija…=vN2O_ctHgHl4HM

• HMST (Hoteli maestral d.d.)

• Moller
    • October 5, 2020 at 9:03 PM
    Quote from kvart99

Al, stvarno mi nisu jasni.....

Iskesiraju 153,5 mil. kuna za većinski paket i onda se cigane na kraju za ovih zadnjih par posto koji bi ih došli jos tih 10-tak mil.kuna.......

ali ne.......oni ne zele dati vise niti 5.......

ružno za gledati, a ne učestvovati, na kraju je država dobro prodala, situacija se promijenila i kladioničari to koriste, mogli su taj prelazak preko 95% platiti i više od ponude, ali na papiru može svašta pisati, kladionica uvijek dobiva i nije uzalud ona njihova jutarnja, ne daj bože nikome

• Moller
    • October 5, 2020 at 8:36 PM
    Quote from hugh

ajme majko što su ovi na web stranici zagrebačke burze uspjeli napravit preko vikenda......kao da su djeca iz vrtiča radila stranicu.....zapravo isprika vrtifkoj djeci, ona bi to bolje uradila......jel netko bacio oko?....pa ni podatke o današnjem trgovanju ne mogu naći.....morat ću faks informatike završit da bi se možda mogao snači tamo.....jel im to konačni izgled stranice?.....možda treba prabaciti na verziju za mobitel ili?.....

meni odlična, neću više to uopće gledati, kao ni Poslovni, nisam mogao pronaći povijest trgovanja, ali sam nekako napipao za taj VIS, od 2015 ga nije bilo, a evo odmah na10kn, koliko je uglavnom i bio prije delistiranja, pa ga obrušilo na 2kn, sada treba samo sačekati 5god i povratak Uljanika :)

• Moller
    • October 5, 2020 at 10:36 AM
    Quote from Marielena

Ma ne brinite kolega Moller, kada Trump u studenom pobijedi idemo i mi u zeleno ;)

P.S. I ja mislim da je "bolest" izmislio. Glupira se.

kako ga vlastita rodbina opisuje ne bi me začudilo da mulja, ali u svijetu gdje prevladava laž, prijevara, manipulacija, obmana i lopovluk ipak on treba predvoditi, samo mi žao sosede, neće moći spavati s njom, a sigurno će i ona biti žalosna,

sada može isprobati onaj svoj prijedlog, da popije dezinficijens :)

• Moller
    • October 5, 2020 at 9:45 AM

ovo su neke nedovršene kupnje od petka ili je kod nas još uvijek petak, 150k i blago crveno, da nije naš predsjednik navukao kakvu boleštinu ili je tržište bolesno samo od sebe

• Moller
    • October 2, 2020 at 1:59 PM
    Quote from D'artagnan
    Quote from Moller

mali ne trebaju ulagati kaže ugledana profesorica influenserica EFZG prestižnog Zagrebačkog svemučilišta, ova pitanja i Zakoni po kojima se to odvija očito ju ne zanimaju

A zato nam i je kako je kad na ekonomskom faksu predaje ekipa koja pojma nema kako funkcionira gospodarstvo ...

Ono završiš ekonomski faks i nisi u stanju napraviti neki projekt, prezentirati ga javnosti i potencijalnim investitorima, te ako je ideja i projekt dobar i privući sredstva investitora, dioničara... za odraditi to do kraja...

neka biti tako strogi prema svima, nisu svi ka profesorica

https://diva.vecernji.hr/moda/prekrasna…pred-nama-12986:)

• Moller
    • October 2, 2020 at 1:50 PM
    Quote from kvart99
    Quote from Moller

ako nije tajna, zašto buljite između 15-16h?:)

Lapsus.

14-15h.

:)

ok, reko da nije kakva studiozna analiza protrgovanoga :)

• Moller
    • October 2, 2020 at 1:41 PM
    Quote from kvart99

Preporučam svima da se lagano prebace na PRT dionice (čitaj - poseban rezim trgovanja), koje imaju niz prednosti idealno skrojene za ovo niskolikvidno trziste.

Prvo, puno krace treba (eventualno) buljiti u ekran - od 11-12 / 15-16h.

ako nije tajna, zašto buljite između 15-16h?:)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • October 2, 2020 at 10:18 AM
    Quote from accountant
    Quote from toluen

što se mijenja u stvari? ništa!

od osnutka ove samostalne države ništa se pod milim bogom promijenilo nije!

ne griješite dušu računovodstvenu kolega, ja koji nisam računovođa već davno sam uočio da su iznosi sve viši, viši i viši:)

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • October 2, 2020 at 10:14 AM
    Quote from naim

Mali su tu nebitni, nije ova ponud za njih (iako se mogu priključiti) nego za one koji važu kvorum.

Nece oni sigurno s tobom se bilo sto dogovarati, nego sa nadbiskupijom.

onda bi mi trebali pismeno izvjestiti Bozanića da sva razlika iznad 6,51 kn ide za Crkvu da se malo zauzme kod ovih katolika ^^

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • October 2, 2020 at 9:56 AM
    Quote from Krokodil

Sorry, neznam samo zašto su tako sastavili.

jer moraju, povezana društva su blokirana radi iste obveze, pogledajte ako uspijete kako im izgledaju vlasnički listovi

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • October 2, 2020 at 9:53 AM
    Quote from Paulie
    Quote from barbosa

novih 4,5M kn8|

ŠIRI SE ISTRAGA PROTIV KOVAČEVIĆA! Našli mu još 4,5 milijuna kuna, sakrio mu ih je poznanik

pa hebote, to je 12 M kn sa onih milju eura iz samobora...kad još uračunaš one silne stanove i nekretnine i da je provizija 5-10%, a moralo se nešto dati i drugim akterima u hobotnici ...pa koliko je to taj hoštapler poslova nariktao pajdama...i zipa, to je samo jedan jedini kojega su ulovili a gdje su tek oni drugi iz šuma, voda, hepa, cesata, marina županija, gradova, bolnica...itd, itd...koje se to milijarde zamrače godišnje a mi to sve plačamo i šutimo<X i nedotibog da zaboraviš komunalnu naknadu ili račun za struju ili telefon, odma ovrha nakon mjesec dana:cursing:

Znači konobar je ukrao minimalno 2 milijuna eura. Ovo što su mu našli vjerojatno je 1% onog što je do sada pokrao, jer odakle inače namaknuti sve one nekretnine koje ima sa skupim životnim stilom koji uključuje plaćanje mlađahnih i zgodnih eskort dama.

godinama se proračunska sredstva prelijevaju u privatnu imovinu iz državnih tvrtki i svega što je vezano s državom i lokalnom samoupravom, ovakve poteze nije moguće odraditi jednom konobaru, nego se mora uključiti više njih, možda cijela "smjena", a možda i druga, sve mora biti amenovano i odobrenjem "šefa sale", pa na kraju blagoslovljeno odlukom "direktora hotela" uz naravno žustro bodrenje onih što dodjeljuju raznorazne Kune, Crome i ostala pomagala za "predani rad"

možda se meni samo čini, ali bih rekao da mi ovo više liči na pravu Klupsku igru, obzirom na sastav igrača koji se često mogu vidjeti zajedno, a selektor mislim da je jedan pravi gospodin što sjedi u sjeni VIP lože i nadgleda igru, te po potrebi mijenja ili izbacuje igrače kako bi Hrvatska izgubila s što većim rezultatom

1. Privacy Policy
  2. Kontakt