1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• CORONA virus

• Moller
    • November 27, 2020 at 9:39 AM

opet ja ne kužim tih 70% prihoda, da li to znači da on neće trebati kuhati kahve i služiti pivo, te ga neće morati ni nabavljeti. plaćati struju, plin iili druge energente, a traži 70% u odnosu na prihod prošle godine, jab tako neka me zatvore odmah iako nisam ni blizu ugostitelj, jedan rođak mi ima kafić i isplata plaće mu je kaže dovoljna da preživi, a gostiju ionako nema bio zatvoren ili otvoren, ovi koriste gužvu i love u mutnom

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • November 26, 2020 at 3:42 PM
    Quote from dionicar

kolege, imam pitanje.. mislim da to jos nitko nije pitao.. a mozda i je ali sam previdio ili zaboravio.. je li moguće:

ZABA da oglas da prodaje svoje dionice za iznos npr 12 kn / dionici... ili 5 kn / dionici, nebitno..... u FTu, narodnim n ovinama, večernjem..

javi se recimo zlocesti da kupuje.. i plati.. i automatski ima preko 25% te mora dati pondu za preuzimanje ostalim dionicarima po ponderiranom 3mjesecnom prosjeku ?

je li takav scenarij moguć da se ništa ne pita HT onda ili sve mora ići u paketu ? trenutno mi se svašta mota po glavi koliko sam lud od OPTE.

hvala.

nije to od Opte, to je od burze

• CORONA virus

• Moller
    • November 26, 2020 at 1:47 PM

budimo realni, prometa u kafićima ionako nema ni blizu koliko je nakada bilo, sada je samo pitanje koliko će se uspjeti izvući od države zbog potpunog zatvaranja, ja osobno ne kužim taj njihov zahtjev , 70% prihoda u odnosu na isti period prošle godine, zna li netko malo detaljnije taj prijedlog, što to znači ili mediji nešto krivo prenose, prijetnju tužbom države još manje razumijem, tužiti će sve nas, pa i onoga što provodi pola smjene u "svemirskom odijelu" i sve ostale koji održavaju sustav da bi funkcionirao

• CORONA virus

• Moller
    • November 26, 2020 at 10:18 AM

je li burza prema odluci stožera u lockdownu ili nako sama od sebe dobrovoljno

• Moller
    • November 25, 2020 at 3:40 PM
    Quote from Ledica
    Quote from Moller

otkrijete nam tajnu, kada se pri ulaganju pojavi taj prijelomni trenutak, da dugoročnom ulagaču dojadi dionica :)

Mada pitanje nisi meni uputio ipak ću se usuditi odgovoriti .

Dugoročnom dojadi dionica kad skuži da je ostario u svojoj stabilnoj i solidnoj , možda i slabije likvidnoj dionici , kada počne farbati sijede , skidati očnu mrenu da bolje vidi kako pored njega prolazi baba s kolačima , kad je sve isto , ali ništa isto više nije. 😀

uff, dobro je, imam onda još desetak godina (dovoljno dugoročno) a do tada nadam se da će se ovo rasplesti pa da vidim i ja tu babu s kolačima na vrijeme u dolasku

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • November 25, 2020 at 11:15 AM

najvjerodostojnik ^^^^ treba uzeti cijeli otok budalama

https://www.24sata.hr/news/mister-10…-glasova-730168

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • November 25, 2020 at 10:31 AM

BudFox,

mi imamo ogromnih problema, samo nemamo tko će to narodu i priznati

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…di-kuna-1059393

naravno da mi više ni pod cijenu života ljudi ne možemo sebi dozvoliti zaustavljanje svega, onda ispada da nam je kao glavnim svjetskim kavopijama važniji taj napitak i druženje nego bilo kakva druga djelatnost i aktivnost, pa onda imamo uvijek na prvom mjestu kafiće, kafiće i još malo kafića,

https://www.seebiz.eu/drustvo/milino…g-cacica/245966

što se također redovno može čuti iz usta glavnog epidemiologa Capaka, koji već dobrih šest mjeseci capka u mjestu zajedno sa stožerom i mislim da nemaju ni pravac djelovanja ni rješenje, samo figuriaraju, a stvari se odvijaju same po sebi, rekao bih stihijski, jedino Čačić spominje proizvodne djelatnosti, radna mjesta i održanje onog najnužnijeg, a za ostalo biti će vremena, ako ovo prvo primijenimo, jer ako se liječnici i zdravstveno osoblje bore toliko s ovim problemom, ne vidim smisao da se netko bekelji po kafićima nekoliko mjeseci i svojim ponašanjem možda namiče novi posao zdravstvenom sektoru

• Moller
    • November 25, 2020 at 9:55 AM
    Quote from zlocesti

E dojadila mi je ta jadnica. Opte

Koliko god imali volje pristojnije platiti papir, uvijek se nađe kamikaza na asku

Za to su samo tri objašnjenja

Stotinu je razloga za prodaju.

Netko je imao duge uši

Netko drži disciplinu. Nema starta prije starta :S:S

Al' da je dojadilo........ je.

Display More

otkrijete nam tajnu, kada se pri ulaganju pojavi taj prijelomni trenutak, da dugoročnom ulagaču dojadi dionica :)

• Moller
    • November 25, 2020 at 9:52 AM
    Quote from zlocesti

Ajmo ne kukati, svakidašnje jadikovke.

Gledam jutros i našu burzu, i vidim da sam imala dvije dobre prilike. . Atlantik grupu i Erikson. To se lijepo moglo popratiti

E sada, da li je još koja ostala, prilika ?

lijepa utjeha, samo kod nas moraš svijećom tražiti prinos

a vidi ove

https://www.seebiz.eu/trzista/wall-s…-bodova/245963/

https://www.jutarnji.hr/promo/dionice-…godine-15021721

• Moller
    • November 25, 2020 at 9:26 AM
    Quote from BudFox

Evo samo malo za podsjetnik kako se to radi vani, a kako u Hrvatskoj ;(

I da st-brajo kako u Makedoniji (nije tamo nešto manja korupcija nego kod nas, ali burza im raste) :)

Evo još jedne afere za najskuplju žičaru(na Sljeme) u Europi sa pozlaćenim gondolama:

https://www.24sata.hr/news/gondola-l…ektirala-730036

Dow Jones Industrial 30,038.01+1.50%+0.46% +5.60%+5.70%+22.30%+7.34%+27.01%
    Nasdaq 100 12,074.634+1.41%-0.46% +1.97%+2.55%+26.65%+44.13%+86.02%
    US SPX 500 Index 3,635.40+1.57%+0.06% +4.15%+5.23%+22.19%+16.10%+38.69%
    DAX 13,292.44+1.26%+1.21% +5.11%+1.73%+20.03%+0.98%+1.78%

ZSE Equity Index 1,690.23-0.34%-0.30% +5.59%+5.05%+7.67%-15.63%-9.12%
    Makedonski Berzan... 4,505.42+0.66%+2.58% +2.40%+7.22%+4.34%+2.77%+81.00%
    Display More

što očekivati u državi koju vode čobani, osim da je svakim danom sve manje stado, ali mora se priznati da barem redovno hrane ovce, što jest, jest,

evo i neki dan se susrela dva glavna i donijeli valjda stratešku odluku da se i dalje umjesto pregonskih pašnjaka ide na progonske europske pašnjake,

vrijeme je da se krene zatvarati lopove ili treba zatvoriti državu

• Moller
    • November 24, 2020 at 4:09 PM
    Quote from Laudator

Zašto se stalo sa prosipanjem biserja?

nemoj ti nas koji kupujemo vrijeđati :)

• Moller
    • November 24, 2020 at 3:45 PM

ovaj dejstvuje kao frau Anna na IHG %

• Što smo danas tržili

• Moller
    • November 24, 2020 at 3:37 PM

od jutros 3xOpte, još malo otkupljeno od dugoročnih ^^

• Moller
    • November 24, 2020 at 2:04 PM
    Quote from zlocesti

Da mi je znati koji Smart- Ass baca papir na 4,90?

Nikada se neću ljudima načuditi

ne očajavajte, uvijek možete iskoristiti svoje pravo i

https://zse.hr/hr/otvoreno-glasovanje-za-dionicu-godine/2024

jednostavno i beskorisno, ali barem neka zanimacija u ova šugava vremena dok se Zemlja još okreće pa ne možemo iskočiti

• Moller
    • November 24, 2020 at 9:38 AM
    Quote from Laudator
    Quote from dionicar

Laudator kolega apsulutno se slažem sa Vama. ako pogledate moje prijašnje postove, praktički su u istom stilu kao i Vaši. Kako ste napisali 10 + inflacija + premija jer se kupuje zadnji dio kolača na tržištu

ako imate 6 znamenki onda ste očito dosta visoko ulazili.. ako te u minusu.

10 kn + inflacija bi bilo 11.5 kn. Molim admina ako smatra da ovo ide u kladionicu neka prebaci.

hvala.

Ah ulazio sam kako samo imao priliv novaca. Svejedno ako se bude kilavilo na ovoj cijeni do kraja godine podebljat ću se za barem 20-30.000 kom.

sada bar znamo tko stavlja ujutro na ask strašilo a poslije se i sam uplaši i pobjegne :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • November 23, 2020 at 3:57 PM

+jedva malo Ptkm za cijeli dan

• Moller
    • November 23, 2020 at 1:39 PM
    Quote from dionicar

BSOD ajde potegnite da malo naraste hehe :))) :D ja bih Vam pomogao ali još nisam dobio plaču. ovikaj se riješavaju neka pričekaju tamo 5.12. ja kupujem onda :)

bolje kupi sada na 4,91 nego na 5,12

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • November 20, 2020 at 3:55 PM
    Quote from Marielena

Ma kod NBa je sve marketing. I ne tvrdi da je on kriv jer je ulozio u stecajusu nego su drugi tu krivi a on je htio dobro.

A sada svaki dan crta epidemioloske grafove gdje optimisticno stalno najavljuje jos od ljeta kraj epidemije. Epidemiolog nije. Ego je to.

čovjek samo ne želi izgubiti status gurua i zato se stalno negdje gura, najprije roboti, sada epidemiolog...............

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • November 20, 2020 at 2:57 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Meri

To i hoću reći. Netko je jutros stavio njegovu izjavu gdje ostavlja mogućnost povratka u dionicu. Ja sam zaključila da i nije takva pušiona

A gle, ako tako gledaš možda za njega pušiona 50-tak milijuna kuna u Đuri i nije takva pušiona :/:rolleyes:8|:sleeping:.

Mislim, možda čovjek ima milijardu kuna u imovini (to ne znam), pa mu je to samo 5% gubitka što

svatko može preživjeti.

imao je on sreću što je ženu uspio nagovoriti da i ona malo kupi, pa mu sada ne može ništa prigovarati

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 20, 2020 at 11:54 AM
    Quote from bumbar
    Quote from Marielena

Ja mislim da je ovdje najbolji scenarij kao na ptkm ali znamo kako su tamo prosli dionicari.

za koga onda najbolji, za cvrčke?

za Đuru Popijača

1. Privacy Policy
  2. Kontakt