1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • January 17, 2021 at 7:53 PM
    Quote from zlocesti

Hm

Kada bih rekla što stvarno mislim, uhapsili bi me

Pa se pridržavam one - Neće politika u moju butigu

Al' da je sve dovedeno do apsurda, je

to vi samo mislite.

Apsurdistan svakodnevno jača, otprilike je u rangu bitcoina

https://www.24sata.hr/news/zinic-od-…-od-2008-740050.

uopće me ne čudi da očekuje dobiti kuću besplatno od države, valjda je i njemu dosta apsurdistana, hoće imati apsurdikuću

• Moller
    • January 15, 2021 at 3:51 PM
    Quote from hugh

crobex je danas u odnosu na europske indexe i američke futurese "oaza sigurnosti".......nemože mu nitko ništa jači je od sudbine.......ostaje kao i uvijek za vidjeti da li je to dobra ili loša procjena......u zadnje vrijeme dobro prati razvijeni svijet.....možda i pomalo iznenađujuće......

da kod nas ATJ Lučko zalegne u Sabor roknuli bi 5% u prvoj minuti, ja ovu sigurnost pridajem ovom potezu cijepljenja drugarice Sanje

https://www.zagreb.info/hrvatska/video…avirusa/310461/

vidim i ona se nada da će Zoki postati normalan :)

hoće, hoće, kao što je jeo i tanke šnite kruha :D

• Moller
    • January 15, 2021 at 12:35 PM
    Quote from zlocesti

Ajde manite se fundamenata :S , Opte hvata zalet

Tko zadnji, magarac !

:S

je li ovo taj obrazac SHS, pri formiranju desnog ramena udarac ispod vrha na malom volumenu

• Moller
    • January 14, 2021 at 9:45 PM
    Quote from delboy

dragi moji forumaši prenesite BUJASU za burilovićaaaaaaaaaa

BURILOVIĆ bjeli kupe mercedes narovno NOVI

ZG 746-58

to je oznaka probne tablice

vozač od JOLIJA dovezao registrirao i osbno uručio buriloviću da se ovaj lopov ne kompromitira i zamara čekajući red

a ministrici žalac se ukazao CRNI MERCEDES E KLASE

VK -------

radi privatnosti

Display More

ajoj, pa to je onda baš nešto novo, valjda je uzeo covid naknadu,

da je stavio vake tablice 300px-Registarske_tablice_Bosne_i_Hercegovine.svg.png

ne bi ga nitko zamijetio

• Birtija

• Moller
    • January 14, 2021 at 9:21 PM
    Quote from Sony

Nisu mi jasni ljudi koji vise na forumu u pojedinoj dionici,komentiraju sa bezbroj postova a dionicu nemaju.Zašto troše svoje vrijeme uzalud ili su možda volonteri ili hoće jeftino kupiti ili tko zna......

ja mislim da je tko zna

• Birtija

• Moller
    • January 14, 2021 at 2:15 PM
    Quote from tenis

ajde svratite u birtiju

a s čim ? :)

čekaj da zarade

• Moller
    • January 14, 2021 at 2:06 PM
    Quote from delboy

HANFA hahahaha

čovjek da pukne od smijeha

to vam je kao GOSPODARSKA KOMORA

lopov do lopova uhljeb do uhljeba

evo BURILOVIĆ svi znaju da je lopov da ima diplomu iz banja luke da je šećeranu u županji uništio i raskrčmio sa pajdama i šta je bilo

ništa

za nagradu novi mercedes od auto kuće JOLI haha

o čemu pričat sve je umreženo sve je kriminal

Display More

samo mali ispravak, radi objektivnosti, da ne miješamo kruške i trule jabuke, novi mercedes se pojavio u dvorištu bivše ministrice Žalac(sunce mamino), a ona je kćerka gospođe Ivanković, koja je također vezana za HGK, ali nema nikakve(valjda) veze osim stranačke(HDZ) s gospon banjalučkim studentom osim porijeklom, gospođa mama je inače više bila privržena Kradanovoj strukturi i od tada drži funkciju predsjednice županijske gospodarske komore i gospon Đoly je našao shodno da gospođi treba pod povlaštenim uvjetima leasinga dati mečku na probu s ciljem konačnog otkupa, a koji je ova kao svaka dobra punica dala nezaposlenom zetu na korištenje, da se brže stigne javljati na zavod za zapošljavanje u slučaju nekog natječaja za uhljebe, čist da ga netko ne pretekne, jer je tu .ebena konkurencija,

za gospon Burilovića imam samo riječi pohvale, jer se ipak odlučio na ubrzani studij u RS na banjalučkom universitates, što samo dokazuje koliko smo mi kao zajednica dobili na kvaliteti, jer nije recimo završio u Tuzli, gdje vam za srednju školu treba taman toliko vremena dok pojedete burek da vam ispišu diplomu, a za fakultet ipak morate otići na ćevape, jer se suhi pečat, ipak malo duže suši, te moramo biti zahvalni što je izbjegao Doboj, gdje vam ispit izgleda ovako, profesor sakrije kemijsku olovku u jednu ruku iza leđa i pita da pogodite u kojoj je ruci, u slučaju pogrešnog odgovora, on ispruži praznu ruku i postavlja vam potpitanje, a u kojoj je ruci sada? tako da trebamo cijeniti banjalučki univesitates i tamošnju diplomu, što se vidi i prema našem gospodarstvu, kao napreduje uskoro ćemo stići bosansko i gospon Luka tu ima velike zasluge, jer će Sladorana koju je vodio duži niz godina uskoro poslovati kao Bijeljinska

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • January 14, 2021 at 11:38 AM
    Quote from mikromakrto

Pazi da ti prebacivanje iz Valamara u Sunce i obratno ne bi uskoro bilo iz lijevog u desni džep...

:)e Sunce sam kupio 1000 oko 100 i stavio odmah u desni džep, a interesa vidim za kupnju ima, neki Aj Diko se nameračio, pazim, pazim;)

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • January 14, 2021 at 11:33 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Marin83

Čak se izlazi iz ATPL da bi se ušlo u TPNG. Ukratko, istresanje ovog lika sa skrbničkog je zakucalo obe dionice debelo u crveno, kao da nije bilo dosta što je ovu jesen IB zakucao ATPL do 135kn.

Da li je tko razmišljao na način da možda isti lik izlazi iz obje dionice, jer mu treba lova za nešto treće :/

Jdpl:)

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • January 14, 2021 at 11:23 AM
    Quote from Laudator
    Quote from nemo

Ako ovaj forum koristite za ozbiljno, ako vam treba tuđe misljenje što sa svojim novcem/ulaganjem, onda super. Barikb ce reci hold, ovi drugi sell. Na kraju ce opet odluka biti vaša. Bez uvrede, kolicinu od 6000kom nije neki problem prodati i sada pa otici u keš ili drugu dionicu. Ako ste nisko ušli, ima neki profit, ako ne, ma pusti da jos raste. Za godinu dana ili ce sve u baananu ili ce se pomalo vracati. Ljudi ce zivjeti i dalje i putovati, brčkati se u moru ili lezati na ležaljkama uz bazene. Meni kad se nesto ne sviđa ili me kopka, samo odem i mirno spavam

Na kraju krajeva to je samo moje misljenje i ovdje je prije svega zabavno citati pojedine komentare. Svim ulagačima zelim srecu i da budu u pozitivi. Iako je to nerealno.

Imam relativno veliku imovinu kroz Rivp.

Ja volim pročitat razna mišljenja, nemam problema sa šaljivim osvrtima i sa ozbiljnim analizama pa bile i one totalni promašaj na kraju. Odluke i rizik procijenjujem sam i na osnovi toga trgujem. Ali kada se netko danima lopatama nabacuje isključivo crnilom ili lovorikama, e za to priznajem imam kratak fitilj.

ja sam eto izašao iz RIVP i pojačao poziciju u Sukc, jer računam ako se sunce igdje pojavi onda je to na Hvaru:), ako se ne pojavi, onda kada Jako proda neka idu i moje, svatko ima svoj neki rezon i meni je isto bez veze s nekim se natezati na forumu, jer ionako vjerujem nitko ne postupa prema stavu nekoga drugoga, možda tek mali dio onih koji tek počinju, a za njih je sasvim prihvatljivo da "izdvoje" neku lovu za školarinu, pa nije nitko od nas besplatno došao do "burzovne diplome" ima tu i "doktora znanosti" još od Agromerkatorja

• Birtija

• Moller
    • January 13, 2021 at 8:10 PM

kad se male ruke slože

https://www.24sata.hr/news/imao-optu…e-snimke-739339

malo je problem što to treba samo pomnožiti sa 127 gradova, 428 općina i 20 županija

• Moller
    • January 13, 2021 at 7:39 PM
    Quote from Marielena

Kako komentirate rast Rivp i Adris2 zadnja 2 tjedna? Rastu kao na dopu? Ja ne ocekujem dobre izvjestaje za proslu godinu i 4Q.

jedino što ja mogu s tim povezati za budućnost možda je ovo

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…-20210113/print

a za izvještaje već se zna kako mogu izgledati, ali to je u burzovnom smislu aorist, što nas u svakom slučaju nikako ne zanima

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • January 13, 2021 at 7:11 PM
    Quote from zlocesti

Tko je gospodin Horvat ?

pitomac JNA, u ovome trenutku velika faca u hrvatskoj Vladi, oš graditeljstvo, oš prostorno uređenje,oš gospodarstvo, poduzetništvo il obrt, ma najbolje mu ide održivi razvoj, održava se na funkciji i razvija speleologiju, ne bi li se jednoga dana valjda dočepao ministarstva obrane, da mu konačno i taj bivši čin dođe do izražaja

http://hr.n1info.com/Biznis/a477487…nje-u-Puli.html

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvats…u---586330.html

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 13, 2021 at 3:19 PM

+TPNG krenulo je, 42,20

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 13, 2021 at 1:47 PM

+tpng prva kupnja nakon dugo dugo vremena po 42,60

• Birtija

• Moller
    • January 12, 2021 at 11:05 PM

demonteri delaju punom parom

https://www.24sata.hr/news/preslusal…ti-posao-739302

očito je njima pojam lokalna samouprava krivo tumačen u političkoj školi

• Birtija

• Moller
    • January 12, 2021 at 9:52 PM
    Quote from bbkk0000
    Quote from Moller

ma ništa ozbiljno, samo lagana alergija na ovu neorganiziranu šaku jada od države, sve sami foleri i manekeni, a kada se dogodi problem onda se prepušta narodu da si organizira samopomoć, hladno je i smrzao sam se, a kasno je, sutra se bumo pospominjali:sleeping:

Moller jeste bili možda na Banovini? Nije provokacija nego ste napisali da ste se smrzli pa možda neki info iz prve ruke?

nisam osobno išao tamo, ali smo isporučivali nešto robe i slali pomoć preko jedne navijačke skupine, tamo nedostaje svega, od najjednostavnijih alata, lopata, čekića, krampova i sl. a gospodin premijer se uplašio demontaže, pa čime molim vas da ovaj narod demontira svoju državu i zašto, sve su mu oduzeli, nije ovo vrijeme seljačke bune, pa da krenu vilama i motikama, ma nemaju ni to, eno nam hrvatski vojnici gledam istovaruju tucanik iz kombinirke plastičnom lopatom za snijeg, muči se kao Isus na križu, jer mu nitko nije u stanju dostaviti alat kojim se to radi, ako već mora ručno, mislim da će se tamo većina stanovništva odlučiti na iseljavanje, poglavito još ovo mlađih što je ostalo, jer su valjda svjesni da ova država nije u stanju zaštititi čak ni njihovu djecu, pa u svakom prilogu gdje pokažu djecu mogao bih zaplakati što sve oni trpe i prolaze, a zašto? jer su im nesposobnjakovići i lopovi već jednom uzeli ono što im je pripadalo, a čini mi se opet će, možda ne baš isti, ali slični, jer mi nemamo sustav, nego sve nekako klapa samo od sebe dok je sve normalno, ako se pojavi problem, svi se pogube u toj stihiji i ne znaš tko pije, al znaš tko plaća,

ne bi me začudilo da nakon svega neki kovačevići zalutaju u taj kraj i otkupe svu zemlju s gepek investitorima, te na prvim slijedećim izborima postanu načelnici, gradonačelnici, župani ili što se već bude nudilo

• Moller
    • January 12, 2021 at 2:30 PM
    Quote from trial

svi u zidare.

ja baš mislim da s takvom praksom moramo prekinuti, nije li to jedan od razloga što se puno toga obnovljenoga od '95 srušilo, sada bi se moralo uključiti što više stručnih ljudi i da oni odrede kako i s kojim materijalom će se graditi, s čim pokrivati radi što bolje i veće sigurnosti stanovnika, posebno s naglaskom na škole, bolnice i ostale ustanove gdje je moguće očekivati veći broj osoba istovremeno, nije li malo čudno našem premijeru da se stare bolnice ruše, a u njihovu obnovu i sanaciju do sada je ulagano tko zna koliko puta, nasuprot tome kriminal u staklenim fasadama sasvim se solidno ponaša, a on ne shvaća da mu državu upravo takvi demontiraju, ne može to napraviti mali čovjek novinar, nema on take ključe za demontažu

• Moller
    • January 12, 2021 at 10:52 AM
    Quote from st-brajo

Moller

kolega, drago mi je da ste se vratili, al očito niste u elementu.

znam da ste Vi veliki ljubitelj vlakića, a sve još uvijek stoji na peronu :D

naši Indexi kažu ovako;

na peronu sreće stoje još,

čekaju vlak što doći neće pa da krenu putem sreće te :)

imam još samo nekoliko čvrstih pozicija, za koje ne mogu također garantirati da ću ih se držati kao pijan plota ^^

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • January 12, 2021 at 10:41 AM
    Quote from Paulie

URED vlade, Ministarstvo graditeljstva i Središnji ured za obnovu ne žele dati na uvid javnosti popis tvrtki koje su radile na poslijeratnoj obnovi u Sisačko-moslavačkoj županiji. Naime, i vladi, i Ministarstvu, i Središnjem uredu poslali smo dio popisa tvrtki koje su bili angažirane na obnovi Banije sredinom devedesetih, s molbom da nam dostave potpunu listu. Iz Središnjeg ureda odgovorili su nam kako listu posjeduju, ali će je dostaviti samo DORH-u. DORH, s druge strane, već par dana taji informaciju da je još prije dvadeset godina iz Ministarstva obnove dobio dokumentaciju o lošoj izvedbi na sanaciji ratom oštećenih kuća

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ta/2244723.aspx

mnoge tvrtke iz toga razdoblja više i ne postoje, ako se i prozove kakvog sitnog bauštelca, to neće predstavljati nikakav problem za prave lešinare iz toga doba, jer oni su to dobro pokrili dokumentacijom i sa sebe skinuli svu moguću odgovornost, te osokoljeni nečinjenjem institucija i ponovno danas ponosno kruže područjem, na žalost te stvari se nisu događale samo na danas potresom pogođenom području, nego na prostoru cijele Hrvatske gdje se radila obnova, jednako je bilo u Gunji, jednako će biti opet i ovdje, dok se narod međusobno spašava i pomaže, neki se već organiziraju za novu pljačku

1. Privacy Policy
  2. Kontakt